❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Малееее, само ако знаете как ме радвате! Брутални сте и как ме просълзявате!
Честита Нова Година на всички!
Думи нямам да изразя колко много се радвам за вас, момичета! Ще има да разказвате какво сте преживели и ще е вълнуващо.
Бъдете благословени всички!

# 361
  • Sofia
Последно и първо бебе за годината в нашата група, супер. Честити да са новите попълнения, да са здрави и щастливи бебетата и техните майки, бързо възстановяване и прибиране по домовете!
Честита нова година, момичета, със сигурност това ще е една от най-хубавите в животите ни! Да сме здрави всички, другото ще стане полека лека!
Магнезият на мен го спряха един ден преди да родя!

# 362
Честити бебета на всички родили- нека бъдат здрави и заобиколени от любящи хора,а на майките - много подкрепа, бързо възстановяване и не намесващи се роднини 😁.

Честита нова година на всички - нека през 2026 да успеем да станем най добрите родители на нашите съкровища, и бъдете обичани и обичащи!

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:21 от LasTShaDe

# 363
  • София
Честита Нова година, момичета! Нека е здрава, щастлива, благодатна! Честита радост и на всички, които вече посрещнаха малките си съкровища! 🫶🫶🫶 На останалите, които са като мен в очакване-кураж и сили! Най-хубавото предстои до дни! ❤️❤️❤️

# 364
Честита нова година! Всички бебоци да са здрави и щастливи с много късмет Simple Smile и родили се и предстоящи да се родят

# 365
Честита нова година на всички!
И честито на всички родили мами!
Бъдете здрави, благословени и нека през новата година ви се случват само прекрасни неща! 🌹❤

# 366
  • София
Честита Нова година момичета! Живи и здрави бъдете всички и много много поводи за усмивки през 2026-та година.

Честито бебчета на всички вече родили мами. Heart

Аз искам да попитам има ли някоя от вас, която да е била с много силни болки в ребрата отстрани и леко отзад - точно,където се намират бъбреците..  Снощи при едно изкашляне нещо ми изпука там и болката беше ужасяваща около 5-6 минути и след това вече боли постоянно. Едвам лежа, едвам ставам, елементарно движение не мога да направя и ме реже... Направо се чудя може ли да съм пукнала някакво ребро, а точно сега докторката ми я няма и трябва да изкарам до понеделник сутринта, защото тогава ще бъде на линия в Токуда. Отварям скоба,че карах грип А с ужасна кашлица, кашлях и ме течаха сълзите, така болеше всеки път отляво или отдясно, но това изпукване снощи ми разказа вече играта след това.. Чета, че били нормални болки в ребрата, но това е нетърпимо и постоянно.

# 367
Не съм лекар, но да не е вид невралгия от кашлицата? Освен да опитате да пиете магнезий и но-шпа, както и витамини от групата Б (милгама, ама попитайте в аптеката дали можете)
Случвало ми се е подобно нещо, след изкарано боледуване и жестока кашлица.

# 368
Честито мами, да са здрави бебоците и да имат щастлив живот, а на тези, на които им предстои желая бързо и леко раждане и здрави бебчета.

Бебе Елинор е и в новините 🥰: https://nova.bg/news/view/2026/01/01/522607/%D0%BA%D0%BE%D0%B5-% … 0%B8%D0%BD%D0%B0/

# 369
Да и на мен една приятелка ми изпрати статията .Ако доктора беше дошъл по рано щяхме да сме по напред 😆😆

# 370
  • София
Не съм лекар, но да не е вид невралгия от кашлицата? Освен да опитате да пиете магнезий и но-шпа, както и витамини от групата Б (милгама, ама попитайте в аптеката дали можете)
Случвало ми се е подобно нещо, след изкарано боледуване и жестока кашлица.
.

Сега ще чета какво точно представлява. Аз съм на огромни дози 3 вида магнезий заради контракции и витамините от група Б ги пия от начална бременност и не съм спирала, та сигурно няма да е това.  Този следобед установих,че затоплянето леко успокоява и си загрявам черешовите костилки, които ползвах при коликите на каката и ми е малко по-леко поне последните 2 часа.

# 371
Честита нова година 🍀

Аз също пия винамини от групата В, но да ви кажа не ми помагат изобщо за болките и изтръпванията.. (моите са предимно в ръцете)
Ходих при двама невролози - и двамата ми казаха да започна витамини В, а аз ги пия от както съм бременна...

Има ли някоя от вас, която е раждала или ще ражда на венозен антибиотик. Излезе ми бактерия в микробиологията и този антибиотик много ме притеснява. Ако трябва да съм честна най-много ме е страх да ми сложат абокат 🥲

# 372
Абокат слагат на всички при раждане, няма значение дали има повод или не, протоколът е да си имат венозен път за спешни ситуации.

# 373
  • Бургас
Няма нищо страшно, за 25 дни в болницата бях сменила над 10 абоката. Акушерките се видяха в чудо с мен.. 😆

В сравнение с болките, когато ти натискат матката и корема в реанимация след раждането, абокатите са нищо

# 374
Няма нищо страшно, за 25 дни в болницата бях сменила над 10 абоката. Акушерките се видяха в чудо с мен.. 😆

В сравнение с болките, когато ти натискат матката и корема в реанимация след раждането, абокатите са нищо
Подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт