❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
На 7 януари 🫶 Твоят?

Miss и аз съм при Певтичев. На теб кога ти е термина. Иначе аз за Александров като поведение съм чела доста лоши коментари Sad и затова не го избрах него

# 451
Еее то съвсем наближило. Моят е чак на 27 ми но според мен няма да издържа дотогава. Последните дни много ме стяга корема Sad успех ти пожелавам и пиши после как е минало всичко Simple Smile че вече почнах да се паникьосвам леко

# 452
Коя е тази лекарка в Токуда, която не си дава номера? 😩 Как и изпращате изследванията? Как се свързвате с нея при спешен случай....

# 453
Като се сетя назад 9 месеца колко спамех на вайбър за всякакви притеснения и изследвания и спешности, не знам как щях да издържа ако нямах телефона. Не знам защо някои не си го дават 😤

# 454
Стискам палци на всички да са спокойни в крайна сметка от избора си на лекар и болница. Аз си мисля, че никъде не е идеално, важното е да мине наред.
Аз за Надежда също ми се искаше да има как мъжа ми да е с мен, останалите ми приятелки раждаха в Щерев и всички не бяха сами, само ми повтарят как няма шанс да се справя сама след операцията. Но като чета дори не съм и питала за вип стая... настройвам се, че ще мине някак и ще е позитивно.
Моя лекар също имаше отзиви, че не ползва Вайбър, не съм и пробвала никога, за да потвърдя, но аз лично нямам и потребност да го търся. По телефона ми е отговарял, когато се налага, но ако е нещо спешно бих отишла и в болницата.
Кофтито е, че тези неща човек ги разбира обикновено с напредване на времето и е трудно да избереш следящ в началото, който да му пасва на човек.

# 455
Аз в Щерев бих препоръчаха Д-р Арабаджи ,страхотна е и като лекар и като човек  .Потърсете я и няма да съжалявате .Имам приятелки ,които родиха при Александров и при тях той не се е появил на раждането ,а накрая вече като всичко е било готово.
За дамата ,която писа ,че е при Баев и аз бях при него и родих сега на НГ (него го чаках да пристигне 4ч от някъде ,не му се сърдя все пак беше НГ),но родих в 1АГ Света София .Той ми каза ,че изражда в Свети Лазар същи ,,но аз имах познати в болницата и исках пак тук да съм .Иначе моята етърва ражда в Св.Лазар и е много доволна ,тя е малка болница и вътре все едно си в апартамент ,като в хотел .Разликата в цената в двете болници е голяма ,но май Баев се пренасочва вече към Св.Лазар ,защото му е по близо до Инвитро центъра и явно му идва много да работи на 3 места. Иначе да го похваля ,това ми беше 3 то секцио и очаквах да е най-болезненото ,но се оказа ,че беше най-хубавото .Бях в реанимация още готова и сама си се движех.Може би след контракциите ,които изживях преди операцията всичко ми се струва песен .Нас утре ни изписват и нямам търпение да започне веселбата вкъщи с каката 😄

Много благодаря за отговора Simple Smile Пожелавам по много от хубавата част на веселбата в къщи Simple Smile
Д-р Баев ме следи от самото начало и да си кажа до сега съм супер доволна - много внимателен, винаги отговаря като му пиша с безумни въпроси, честно казано не знам как издържа Smile

Иначе по темата с Щерев - първото ми дете го родих там. В началото ми хареса, попаднах при един доктор, който тогава ми вдъхна доверие след като в Майчин дом се бяха държали ужасно и ми бяха казали, че това бебе няма да го бъде. Както и да е, не е за Майчин дом въпросът. Та реших тогава, че като съм попаднала при него с него ще си карам до края. Бах с пакет за проследяване, после там и раждах. Като частна болница честно казано си представях нещо доста по-различно като подход, но в крайна сметка се оказа, че пак си родих легнала по гръб на гинекологичния стол, след два, три напъна ми казаха - абе нещо не напъваш добре, ей сега ще ти помогнем - един лакът през корема, бърза епизиотомия без упойка и бебето беше навън. Честно казано не си го бях представяла така ама...
В последствие ми направи кофти впечатление, че моят тогавашен лекар нито веднъж не дойде на визитация. Да не говорим за "демиджа" който се оказа, че са ми нанесли с тази епизиотомия.
За успокоение на мамите, които се следят там - въпросният вече не работи там. Но все пак като от частна болница, където не беше малко пари раждането, очаквах малко повече.

Та сега с приближаването на термина съм леко на тръни и за това разпитвам за св. Лазар и какво да очаквам. Но поне д-р Баев е много мил и загрижен и се надявам този път нещата да се случат малко по-човешки. Мнението ти за секциото и за док доста ме успокояват, а и щом етърва ти е била доволна - ще спя малко по-спокойно Simple Smile

# 456
Някоя има ли опит с гнездата на Cocoonababy? Заслужават ли си тези 350лв 😩

# 457
Някоя от вас карала ли грип А?
В момента го карам и е отвратително. Много ме притеснява високата температура. Дали бебчо ще е добре? В 37 седмица съм.

# 458
  • София
Някоя от вас карала ли грип А?
В момента го карам и е отвратително. Много ме притеснява високата температура. Дали бебчо ще е добре? В 37 седмица съм.

Аз го карах в 34-та и 35-та, беше най-ужасното боледуване в живота ми. А съм ваксинирана.. За щастие повече от 38 градуса не съм вдигала, защото дъщеря ми го изкара 3 дни нон стоп с 40 градуса, които не се повлияваха от нищо. Иначе парацетамол за темпераурата, друго не можем да пием сега. Стискам палци да ви минава бързо!

# 459
Аз също се чудех за него, но в една група четох, че не било ок понеже “фиксирало” тялото на бебето и ограничавало развитието на мускулатурата и моториката (както би се случило при равен и твърд матрак). Все още проучвам и го мисля 🥲

# 460

Аз го ползвах с каката и беше едно от най-добрите ми покупки .Много е удобно и бебето е спокойно в него ,защото имитира корема на майката ,така бебето е по свито и не се стряска излишно .А и както тв се роди 2500 го ползвах много дълго време .Спеше с него на спалнята ,в хола на дивана ,в креватчето .Сега пак си го взех и първата ми работа утре е да сложа бебка в него. Аз лично си ги взимам от олх ,защото не ми се дават толкова пари. Сега си го взех за 180лв с още доп.чаршафчета .А предния път си го бях взела за 150лв и го продадох пак за толкова .Така ще направя и с ергономична раница пак ще си я взема втора употреба .

# 461
В официалните представителства на red castle бях чела, че е добре да си се ползва ново за всяко бебе защото с времето пяната и формата се деформират.

# 462
В официалните представителства на red castle бях чела, че е добре да си се ползва ново за всяко бебе защото с времето пяната и формата се деформират.

Еми нормално е да кажат това ,все пак трябва да се купува .И то това не е пяна ,а чист  дунапрен .Те и всички промоутъри на помпа за кърма(като акушерките ) казват да се ползва нова ,а не чужда 😄

# 463
И аз се следя в Щерев при д-р Певтичев. Не мога да кажа нищо лошо за човека, супер успокояващ е и поднася моите притеснения с лекота, което пък за мен е добре, защото не ме панира допълнително.

# 464
Е разбира се, всеки сам си преценява. Аз лично като патила от деформиран матрак, няма да рискувам 😄

Еми нормално е да кажат това ,все пак трябва да се купува .И то това не е пяна ,а чист  дунапрен .Те и всички промоутъри на помпа за кърма(като акушерките ) казват да се ползва нова ,а не чужда 😄

Общи условия

Активация на акаунт