❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 254
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
За сварена кока кола не мога да кажа, но аз почти всеки ден пия половинка кола целия трети триместър (пие ми се много не мога просто да се сдържа както и за сладко 😅)
И да знаете че нищо ми няма, но може ми сваряването да се получава някаква реакция която да действа в тази посока

Нямам представа! Да стане като чай сигурно 😁😁

Момичета, една фармацевтка ми каза да пия кока кола като чай и че до 10 часа съм родила. Сега въпросът е дали да пробвам 😁

Тоест да се превари ли? или по скоро да се свари? 😀

# 601
  • Sofia
Леле,  защо не казахте по-рано за тази линия, сега пак ме е яд, че не съм имала възможност и да изтормозя ММ с такава екзотика.. стискам палци на всички чакащи и нямащи търпение, спокойствие и всичко ще си дойде по местата.
На мен 13-ти ми е любима дата, преди 100 години, петък 13-ти родих един прекрасен малък бебок, който вече е най-чудесният младеж /на мама естествено/.
За цеденето, след първото секции първо бях на ръчна, докато не ми донесоха помпа тип спринцовка, която ползвах по време на целия период на кърмене. Тогава електрическите помпи не ми помогнаха. Сега съм с електрическа на Канпрол и сменям режимите на стимулиране и цедене. Понеже поседях в болницата, занесох си помпата и стерилизатора, а шишета ползвах от техните. Обаче не обърнах внимание коя марка са, защото бебетата не се оливаха. Сега съм купила три, даже 4 марки и е мазало с тях. Та ако някоя ражда в Майчин дом, нека пита за шишетата и да сподели, моля 😉.
Сега имам драма с госпожицата, свикнала е на шише, купих силиконови накрайници и понякога склонява да суче с тях. Даже казах на ММ, че най-накрая и аз съм силиконка 😁. Та в този ред на мисли, чудя се дали да не се свържа с Ася Демирева или нещо на Хедра да изгледам.

# 602
Момичета, на някоя от вас падни ли и тапата? Ходихте ли до болницата? Имахте ли болки?

# 603
  • София
Момичета, на някоя от вас падни ли и тапата? Ходихте ли до болницата? Имахте ли болки?

На мен в понеделник малко ми падна, в сряда пак имаше малко и до там. След това нищо. Болки нямам, обичайните подготвителни контракции без болка.

# 604
kroche, по последни данни от акушерка Радост Николова в Майчин дом са използвали и/или все още използват шишетата на flow and grow - оставям ти линк - https://flowandgrow-eu.com/
Мъжът ми успя да ме разубеди от други шишета и купихме това. Българска марка, която изцяло да наподобява гърдата. Тоест бебетата да се мъчат като при сукане.

MariaNikolaeva, не ми е паднала тапата. Снощи имах леки менструални болки и лилавата линия пак леко се появи и до там. Та, никакви наченки нямам аз.

# 605
Малко преди втори януари имах съвсем малко бял прозрачен гъст слузест секрет , после на 2 януари пак така, и днес пак мъничко. Четох, че може и дълго време да пада на части, или от секс да се отлепи малко и се довъзстановявало .Ако изобщо при мен е това, нямам идея.
ТЕрмина ми е 1 февруари.

# 606
Моята тапа и предния път не я видях. Може би тогава не съм знаела и за какво да гледам де.
Сега следя зорко, но тапа няма. Явно си седи на мястото здраво.

И при мен няма никакви наченки да се случи нещо скоро. Терминът ми е след 5 дни, но като гледам нищо чудно и да пренося.
Утре пак съм на преглед и на тонове и като нищо докторът ще вземе да ме убеждава за индукция в идните дни. А мен така ми се ще да му дам шанс сам да си реши кога да излиза.

Иначе дребосъкът като вземе да се разтяга и да се движи направо ми разказва играта, на моменти се чудя дали няма да си намери друг начин да излезе... ребрата ми вече посиняха от ритане Grinning

# 607
Кроче, виж в това видео от преди два месеца са шишета на Лорели. 10:38

Ще питам и ще ти кажа иначе като ми дойде реда 😀

# 608
  • София
Здравейте, момичета! Започнах подготовката за големия ден-утре Simple Smile Изпих по моя инициатива 40 мл.рициново масло, очаквам включване в тоалетната 😄 И последен опит за предизвикване на контракции. Багажът ми е готов, документите също. Спирам да се храня сега, водата до 22 часа. Тресат ме нервите яко, много ми е притеснено. Стискайте палци! 🫶🫶🫶

# 609
Моята тапа и предния път не я видях. Може би тогава не съм знаела и за какво да гледам де.
Сега следя зорко, но тапа няма. Явно си седи на мястото здраво.

И при мен няма никакви наченки да се случи нещо скоро. Терминът ми е след 5 дни, но като гледам нищо чудно и да пренося.
Утре пак съм на преглед и на тонове и като нищо докторът ще вземе да ме убеждава за индукция в идните дни. А мен така ми се ще да му дам шанс сам да си реши кога да излиза.

Иначе дребосъкът като вземе да се разтяга и да се движи направо ми разказва играта, на моменти се чудя дали няма да си намери друг начин да излезе... ребрата ми вече посиняха от ритане Grinning

И моя термин е след 5 дни и няма никакви индикации. Само тапата ми падна днес (поне така си мисля) Разкритието ми вече 2 седмици си стои на 1,5см.

# 610
Ходих аз днес да си взема книгата на Хедра и я започнах. Пусто му кърмене. Все се чудех какво означава цедене на ръка и хоп, попадам на тази информация как се прави и се ужасих. Абе само мен ли ме болят зърната при лек допир. И преди бременността бях така и повреме на цялата и ако трябва да се стисна там, за да изцедя на ръка... получавам не контракция, а ужасна болка и няма сила, която да ме накара да си причиня такава болка, не окситоцина, а адреналина на стреса ще ми се увеличи.
Чувствам се като жена, която не върви с жените... Все едно съм извънземно...

# 611
Моите зърна също са много чувствителни цяла бременност, а като настръхнат като ми е студено направо боли. Аз слушам книгата в Сторител и доколкото разбрах при цеденето на ръка палеца е над зърното върху ареолата, другите пръсти са под зърното, а дланта трябва да е във въздуха. Зърното не се докосва.
Много исках да пробвам предварително, но нали бебето е седалищно и ме е страх да не предизвикам нещо, та засега си трая.

# 612
До всички мами родили секцио в Щерев,  моля дайте ми информация .
Утре ми е операцията . Доктора ме инструктира за храната, водата и 2 хапчета ми даде . Едно да пия сега и другото сутринта .
Какво да очаквам ? Какво да си приготвя, освен нещата описани от жълтия лист ?
Какво да очаквам като усещания ?
Понеже ми е суха кожата мога ли да използвам сутринта лосион за тяло ?
Дезодорант също мога ли ?

# 613
Ходих аз днес да си взема книгата на Хедра и я започнах. Пусто му кърмене. Все се чудех какво означава цедене на ръка и хоп, попадам на тази информация как се прави и се ужасих. Абе само мен ли ме болят зърната при лек допир. И преди бременността бях така и повреме на цялата и ако трябва да се стисна там, за да изцедя на ръка... получавам не контракция, а ужасна болка и няма сила, която да ме накара да си причиня такава болка, не окситоцина, а адреналина на стреса ще ми се увеличи.
Чувствам се като жена, която не върви с жените... Все едно съм извънземно...

И аз съм така, а с първата бременност беше някакъв кошмар точно тази част. Нито веднъж не се престраших  да се цедя на ръка - само с помпата. Самата мисъл да си причиня такава болка доброволно... по-добре НЕ!

А после като започнахме това мъчене да се научим да се кърмим - олеле майко. Той не знае как, аз още по-малко, той ме дъвче, мен ме боли, абе голяма битка беше. Помня, че като влизах под душа от падащите капки вода ме болеше дори и си ревях в банята. Хубавото е, че всичко се преживява и преодолява и се получават нещата накрая.

За ръчното цедене не мисля, че и този път ще се престраша. При наличието на помпа няма сила, която да ме накара да се доя ръчно Joy

Здравейте, момичета! Започнах подготовката за големия ден-утре Simple Smile Изпих по моя инициатива 40 мл.рициново масло, очаквам включване в тоалетната 😄 И последен опит за предизвикване на контракции. Багажът ми е готов, документите също. Спирам да се храня сега, водата до 22 часа. Тресат ме нервите яко, много ми е притеснено. Стискайте палци! 🫶🫶🫶

Sofilina стискаме палци и чакаме хубави новини Simple Smile

# 614
  • Sofia
Благодаря за инфото за шишенцата, утре отивам да купя на Лорели. Иначе имам две на Флоуендгроу, даже се запознах с момичето, много е мила, но гадинките се мръщят на шишетата и не ги искат. Днес имам пробив с девойката, успях на два пъти да я излъжа и сука единият път цели 15 Мин. Вторият бях пет, но пак е нещо.
Преди секциото само се изкъпах, не съм се мазала с лосиони, въпреки, че ми е суха кожата. Но бях с педикюр, въпреки че някои ги накараха да махнат лака.
За цеденето с ръка, този път не го правих, защото предният се бях разранила зверски, сега с помпата на най-слабата програма, полека лека увеличавах времето и степените и стана.
Софилина, стискам палци утре всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт