❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аз имах кошмарна нощ Sad 2 часа контракции … хванах и някакъв грип с температура ( под 38 засега) и диария и гадене  Sad и направо незнам ….

# 616
Оо, съчувствам ти. Това е направо ужасно.

Аз имах кошмарна нощ Sad 2 часа контракции … хванах и някакъв грип с температура ( под 38 засега) и диария и гадене  Sad и направо незнам ….

# 617
  • София
До всички мами родили секцио в Щерев,  моля дайте ми информация .
Утре ми е операцията . Доктора ме инструктира за храната, водата и 2 хапчета ми даде . Едно да пия сега и другото сутринта .
Какво да очаквам ? Какво да си приготвя, освен нещата описани от жълтия лист ?
Какво да очаквам като усещания ?
Понеже ми е суха кожата мога ли да използвам сутринта лосион за тяло ?
Дезодорант също мога ли ?
Привет! Утре ще сме заедно в реанимация значи Simple Smile  Аз съм раждала дъщеря си в Щерев. Ще ни приемат в предродилна, запис на тонове, абокат и клизма. След това ни канят в операционната, слагат спиналната упойка и се започва. Аз ще искам и да ме приспят, защото имам лоши спомени от предишното раждане, когато не ме хвана упойката и си усещах всичко. Слава Богу, тази анестезиоложка не работи вече там.Можеш да си сложиш дезодорант или лек парфюм, никой не е правил забележка. Също и лосион за тяло.Доста е топло там и може да се потиш. Първите няколко часа сме без вода, на система и обезболяващи. Боли доста, няма какво да се лъжем. Като ни отпусне упойката и започнем да си усещаме краката е доста тегаво. Чак следобед дават да се пие вода, ако не повръщаш разбира се. На мен ми се случи и ме държаха до 22:30 без вода. Имаме торба с пясък на корема, проверяват и матката как се прибира. Сутринта раздвижват или ставаме ние сами, махат катетъра, дават ни мляко с какао, и ни прехвърлят в стая. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 01:02 от sofilina

# 618
На мен през нощта ми започнаха контракции - вече болезнени и си бяха регулярни на 5-6-7 минути. Знаех, че е рано, но решихме да отидем сутринта в болницата, защото след това нямаше кой да ме закара... Голяма грешка, а и те контракциите ми се разредиха в суматохата да тръгваме, а в болницата направо си спряха. Направиха ми два прегледа за разкритие с един запис на тонове помежду им. Първия преглед (от мъж) не усетих почти нищо, лекарят беше мил и любезен. На втория след няма и час (този път жена) направо ми изтръгнаха вътрешностите! Болеше зверски и после не знам колко салфетки с кръв попивах... Таа много си зависи кой и най-вече с каква цел го прави. Измериха ми 3-3.5 см и ми предложиха да ме приемат и да ме индуцират или да си ходя и да се върна, когато станат твърдо на 5-1-1. Казах, че не искам система, и ме писаха отказала хоспитализация. Много ме възмути, че първо ми изтърсиха, че раждането не можело да бъде спряно от стрес Sign Triangular Flag On Post, после, че синтетичният окситоцин бил същия като тоя, който си произвеждаме ние Sign Triangular Flag On Post, което са два много червени флага, ама какво да се прави... Ще си се гърча вкъщи някак си, докато не съм убедена, че вече съм в много напреднала фаза. По-кофтито е, че след тия случки се чувствам отвратително. Confounded

# 619
Confessor, добре че я имаме тази група за подкрепа. Съчувствам ти и направо си се представих на твое място. Бебето все по един или друг начин трябва да излезе. Аз днес съм на тонове и пак обсъждане за секцио и много се плаша.
А ти ще се справиш - налага се, колкото е гадно да звучи. За съжаление мъжете ни не могат да ни отменят /не са морски кончета/.

# 620
Към мамите, които вече родиха, момичета за шишетата - в болницата ни хранеха с Нук, но бяха с малко по-голям отвор като че ли, виждам в нас тези на филипс авент, доста трудно засуква млякото, имате ли някакъв съвет?

# 621
И ние имахме проблем с шишетата на Авент, по големия ми близнак ядеше по 1 час с тях, другия изобщо нямаше сила да засуче. За по малкия купих на Нук, за  по големия взех на авент следващите дупки, 3ка- въпреки че се водят за над 2 месеца с тях се храни добре. Бях на косъм да изхвърля бутилките на Авент, ужасни са доста ме е яд че ги купих предварително.

Към мамите, които вече родиха, момичета за шишетата - в болницата ни хранеха с Нук, но бяха с малко по-голям отвор като че ли, виждам в нас тези на филипс авент, доста трудно засуква млякото, имате ли някакъв съвет?

# 622
  • София
Привет! Включване от реанимация на болница Щерев. В 10:30 се роди Тиана, 3 кг, 49 см. 🫶🫶🫶🫶

# 623
Честита да е Тиана! Да расте здрава и игрива!
А на мама бързо възстановяване и скорошно гушкане с малката принцеса.

Дръж ни в течение какво се случва в Щерев, че и на мен скоро ми предстои секцио там.
Днес като прочетох предишния ти пост как е протекло първото ти секцио там и реших, че няма да раждам секцио, ще си държа бебето в мен 🥲

# 624
Момичета, на мен днес доктора ми каза да отида в сряда да пробваме предизвикване с хапчета. Имате ли някакви наблюдения за тези таблетки, как става цялата работа?

# 625
  • София
Благодаря от сърце! 🫶🫶🫶Мина нормално, но упойката пак не ме хвана както трябва. Бодоха ме 3 пъти. Накрая уж ми сложиха нещо да подремна, но си бях в съзнание през цялото време. Усещах си абсолютно всичко, натиск, дърпане, шиене и болка. Е, притъпява се болката, но я има. Час и половина продължи моята операция, трето секцио и има сраствания. Успех и късмет на всимки! 💕💕💕

# 626
Честито бебче! 🩷 бъдете здрави 🍀

Привет! Включване от реанимация на болница Щерев. В 10:30 се роди Тиана, 3 кг, 49 см. 🫶🫶🫶🫶

# 627
И ние имахме проблем с шишетата на Авент, по големия ми близнак ядеше по 1 час с тях, другия изобщо нямаше сила да засуче. За по малкия купих на Нук, за  по големия взех на авент следващите дупки, 3ка- въпреки че се водят за над 2 месеца с тях се храни добре. Бях на косъм да изхвърля бутилките на Авент, ужасни са доста ме е яд че ги купих предварително.

Да и мен ме е яд. Ще купя следващият размер…

Честита да е Тиана! Бързо възстановяване на теб! ❤

# 628
На мен през нощта ми започнаха контракции - вече болезнени и си бяха регулярни на 5-6-7 минути. Знаех, че е рано, но решихме да отидем сутринта в болницата, защото след това нямаше кой да ме закара... Голяма грешка, а и те контракциите ми се разредиха в суматохата да тръгваме, а в болницата направо си спряха. Направиха ми два прегледа за разкритие с един запис на тонове помежду им. Първия преглед (от мъж) не усетих почти нищо, лекарят беше мил и любезен. На втория след няма и час (този път жена) направо ми изтръгнаха вътрешностите! Болеше зверски и после не знам колко салфетки с кръв попивах... Таа много си зависи кой и най-вече с каква цел го прави. Измериха ми 3-3.5 см и ми предложиха да ме приемат и да ме индуцират или да си ходя и да се върна, когато станат твърдо на 5-1-1. Казах, че не искам система, и ме писаха отказала хоспитализация. Много ме възмути, че първо ми изтърсиха, че раждането не можело да бъде спряно от стрес Sign Triangular Flag On Post, после, че синтетичният окситоцин бил същия като тоя, който си произвеждаме ние Sign Triangular Flag On Post, което са два много червени флага, ама какво да се прави... Ще си се гърча вкъщи някак си, докато не съм убедена, че вече съм в много напреднала фаза. По-кофтито е, че след тия случки се чувствам отвратително. Confounded
Еха.. в коя болница е това, ако не е тайна?

# 629
sofilina, честита радост! Бързо да се възстановиш,щ! Пожелавам ти го от сърце! И скоро да се гушкате със сладураната!

Общи условия

Активация на акаунт