❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
На мен през нощта ми започнаха контракции - вече болезнени и си бяха регулярни на 5-6-7 минути. Знаех, че е рано, но решихме да отидем сутринта в болницата, защото след това нямаше кой да ме закара... Голяма грешка, а и те контракциите ми се разредиха в суматохата да тръгваме, а в болницата направо си спряха. Направиха ми два прегледа за разкритие с един запис на тонове помежду им. Първия преглед (от мъж) не усетих почти нищо, лекарят беше мил и любезен. На втория след няма и час (този път жена) направо ми изтръгнаха вътрешностите! Болеше зверски и после не знам колко салфетки с кръв попивах... Таа много си зависи кой и най-вече с каква цел го прави. Измериха ми 3-3.5 см и ми предложиха да ме приемат и да ме индуцират или да си ходя и да се върна, когато станат твърдо на 5-1-1. Казах, че не искам система, и ме писаха отказала хоспитализация. Много ме възмути, че първо ми изтърсиха, че раждането не можело да бъде спряно от стрес Sign Triangular Flag On Post, после, че синтетичният окситоцин бил същия като тоя, който си произвеждаме ние Sign Triangular Flag On Post, което са два много червени флага, ама какво да се прави... Ще си се гърча вкъщи някак си, докато не съм убедена, че вече съм в много напреднала фаза. По-кофтито е, че след тия случки се чувствам отвратително. Confounded

И аз бях така с контракциите цяла вечер. Сега вече пак са нередовни и не толкова болезнени. Не знам какво да правя, не съм ходила до болницата

# 631
Честито, sofilina. Много да ви радва малката Тиана.  🩷

И аз съм с контракции от тази сутрин, вече 5 часа. Имаше една две по-болезнени, но другите се търпят и са доста на рядко. Ще видим какво ще става, мисля да изляза на разходка дори 😆

# 632
  • Sofia
Честита радост, Софилина, да ти е здрава Тиана, много интересно име, браво! Бързо възстановяване и скорошно гушкане!
Мис Джейн, на темата за шишетата, съм се побъркала. Днес имам пробив с госпожицата с Флоуендгроу, но младият господин категорично го отказа. Днес последно ще купя на Лорели, пък да видим.
На чакащите януарки, стискам палци за бързо и безболезнено раждане.

# 633
Ние също имаме драма с шишетата. Още в болницата го пробвах с Филипс и въобще нищо не изяде, днес му е 18 ден и го пробвах с 3 на Филипс и изяде малко, но много бързо се изморява. Ние от зор след толкова изпробвани шишета купихме от ДМ най-обикновенните за 7-8 лв с биберон С и се храни чудесно с тях, първо бяхме с М когато много се изморяваше, но започна да се дави с него. Взехме и на Чико шише, имитиращо гърда, с него се справя също. Иначе след като се роди 2480, а ни изписаха 2320, днес вече удари 3 кг.

# 634
Да се отчета и аз, още си чакам, имам си контракции доста регулярно, но не болят. Дано дочакаме датата другата седмица, че толкова далеч ми се вижда Simple Smile
Напоследък на няколко места прочетох кошмарни отзиви за секциото и съвсем съм се спекла...

# 635
villanelle_, и аз съм се спекла яко. Днес бях на тонове, проверихаме, нямам абсолютно никакви наченки. Не е много приятен тоя преглед, а и мразя да ми казват да се отпусна... Не ме болеше, но като е непознато чувството и механизмът за стягане веднага беше на лице.
Питах дали дават някакви успокоителни преди операцията и доктора ми каза, че няма от какво да се притеснявам, но аз като вляза в операционна и вдигам кръвно 200... та не знам...

# 636
ДесиИ и аз днес на тонове бях, но преглед за разкритие самия лекар каза, че няма да прави, за да не дразни допълнително.
Иначе според мен ако се наложи ще дадат нещо за успокоение, аз кръвно нз дали ще вдигна, но имам няколко операции и пулса ми със сигурност стига толкова, даже с лекарства го свалят. Сърце на заек Simple Smile

# 637
Честито бебче Софилина! Да е здраво и с много късмет Simple Smile

# 638
Надявам се никоя от вас не се е сблъскала с този казус, но имайте едно наум ако използвате млеката на Nan или други продукти на Нестле. От декември изтеглят от пазара продукти, заради токсин. Най-засегнати са млеката на Nan. За съжаление аз го разбрах след кутия и половина изпито мляко за недоносени, което ни изписаха от болницата, явно те също не са били наясно. Ако все пак имате такова мляко, на сайта на Нестле има изброени засегнатите партиди, за щастие нашите не бяха от тях. Този токсин предизвиква повръщане, болки в корема и други неприятни неща...

# 639
Към вече родилите мами- слагате ли или планирате да слагате колан или стягащо бельо?

# 640
Ние също имаме драма с шишетата. Още в болницата го пробвах с Филипс и въобще нищо не изяде, днес му е 18 ден и го пробвах с 3 на Филипс и изяде малко, но много бързо се изморява. Ние от зор след толкова изпробвани шишета купихме от ДМ най-обикновенните за 7-8 лв с биберон С и се храни чудесно с тях, първо бяхме с М когато много се изморяваше, но започна да се дави с него. Взехме и на Чико шише, имитиращо гърда, с него се справя също. Иначе след като се роди 2480, а ни изписаха 2320, днес вече удари 3 кг.

+1 абсолютно същото със шишетата и при нас. Храни се с дм сега страхотно. Баткото беше само с Авент не знам какво са сменили

# 641
Поне при нас проблема мисля, че е твърдостта на самият биберон. Тъй като се роди мъничък и няма сили явно са го стисне, за да пусне. Няма значение кой поток му слагам. Иначе и Нук имат серия, която пуска лесно.

+1 абсолютно същото със шишетата и при нас. Храни се с дм сега страхотно. Баткото беше само с Авент не знам какво са сменили

# 642
Честитооо ! Да е жива и здрава, а на теб Sofilina безпроблемно и бързо възстановяване!!
Привет! Включване от реанимация на болница Щерев. В 10:30 се роди Тиана, 3 кг, 49 см. 🫶🫶🫶🫶

# 643
  • София
Sofilina, честито бебче! Живо и здраво да е и бързо възстановяване на теб!

# 644
Привет! Включване от реанимация на болница Щерев. В 10:30 се роди Тиана, 3 кг, 49 см. 🫶🫶🫶🫶

Честита радост Two Hearts пожелавам бързо и леко възстановяване и да сте много здрави и щастливи с бебка!

Общи условия

Активация на акаунт