На мен 13-ти ми е любима дата, преди 100 години, петък 13-ти родих един прекрасен малък бебок, който вече е най-чудесният младеж /на мама естествено/.
За цеденето, след първото секции първо бях на ръчна, докато не ми донесоха помпа тип спринцовка, която ползвах по време на целия период на кърмене. Тогава електрическите помпи не ми помогнаха. Сега съм с електрическа на Канпрол и сменям режимите на стимулиране и цедене. Понеже поседях в болницата, занесох си помпата и стерилизатора, а шишета ползвах от техните. Обаче не обърнах внимание коя марка са, защото бебетата не се оливаха. Сега съм купила три, даже 4 марки и е мазало с тях. Та ако някоя ражда в Майчин дом, нека пита за шишетата и да сподели, моля 😉.
Сега имам драма с госпожицата, свикнала е на шише, купих силиконови накрайници и понякога склонява да суче с тях. Даже казах на ММ, че най-накрая и аз съм силиконка 😁. Та в този ред на мисли, чудя се дали да не се свържа с Ася Демирева или нещо на Хедра да изгледам.
Изпих по моя инициатива 40 мл.рициново масло, очаквам включване в тоалетната 😄 И последен опит за предизвикване на контракции. Багажът ми е готов, документите също. Спирам да се храня сега, водата до 22 часа. Тресат ме нервите яко, много ми е притеснено. Стискайте палци! 🫶🫶🫶 
2 часа контракции … хванах и някакъв грип с температура ( под 38 засега) и диария и гадене