❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 667
  • 123
  •   4
Отговори
# 30
И аз си взех на canpol, още когато беше бебеманията в експо центъра

# 31
И на мен ми казаха за еднократното бельо 2 в1, че било доста удобно. Не съм питала за марка  но си взех от този вид https://www.baby.bg/product/ednokratni-bikini-2-v-1-canpol-za-sl … zhka-s-m-5-broya/ . Отделно един пакет превръзки за след раждане пак на марката, изглеждат ми доста добре попивателни. И аз като ДесиИ ще ги прикачвам на текстилните гащури за бременни.

Момичета,
Сменям малко темата, но от къде и какво еднократно бельо за след раждане да си купя? Предния път си бях взела на канпол, но момичето, с което бях в една стая, имаше еднократно бельо направо с превръзка и беше доста удобно и комфортно. Разбира се, не помня нито марка, нито нищо. Да сте виждали някъде нещо подобно?

# 32
Аз от опит ще ползвам памперси за родилки или за възрастни, на различни места се казват различно. Не стягат, еластични са и няма шанс да стане гаф. Да смешни са, но съм спокойна с тях. Както казва мъжа ми, ще съм съпричастна с бебето 😂😂. Аз предишния път пробвах тези на Канпол, но протичаха, а еднократните гащи дори най-големия размер не ми станаха.

# 33
Предния път ползвах на canpol 2в1 и сега съм взела реално две кутии (едната ще я оставя вкъщи ако трябва да ми я донесат) + памперс гащи за родилки има и на always.

По въпроса с по-големите деца отново и моят син въпреки, че е 1 група ходи на народни танци, футбол и таекуондо в градината и отделно събота и неделя на таекуондо. Той е от децата който обожават градината и ходи със желание и си има приятелчета за това и не искам да го откъсвам за дълго от средата му. От страна на госпожите също сме си говорили дори и на тема ревност при децата и получавам пълна подкрепа от тяхна страна.

# 34
момичета, как се справяте с болките в ръцете? Тази сутрин вече е нетърпимо, не мога да си свия пръстите

# 35
Минавам да кажа, че продуктите за родилки са на намаление в “И за Мама” за тези, които още не са пазарували. До 14ти декември.
линк

Някоя от вас днес ще ходи ли на училището им в Астория?

# 36
момичета, как се справяте с болките в ръцете? Тази сутрин вече е нетърпимо, не мога да си свия пръстите

Аз съм така от 2 месеца поне, нищо не ми помага. Пия магнезий и това е. 🥲

Минавам да кажа, че продуктите за родилки са на намаление в “И за Мама” за тези, които още не са пазарували. До 14ти декември.
линк

Бях се записвала, ама няма да успея… иначе ми се искаше да отида.

# 37
Докато не можех да си свия пръстите от болка, вече дискомфорта се концентрира в дясната ръка до толкова, че понякога през нощта не я усещам и не мога да си дръпна завивката. Питах преди няколко седмици АГ, но по-скоро протеина помагал, отколкото магнезия...

Аз съм така от 2 месеца поне, нищо не ми помага. Пия магнезий и това е. 🥲

линк

Бях се записвала, ама няма да успея… иначе ми се искаше да отида.

# 38
Момичета, а забелязвали ли сте промяна в движенията на бебето след 32 г.с.?
Аз съм в 32+6 (бебето по размери уж върви със седем дни напред обаче), от онзи ден се движи доста по-малко, движенията му са някак по-слаби, не са онези силни ритници. Усещам го, но доста по-слабо. Чудя се дали да звъня на АГ.

# 39
Лили, ти знаеш най-добре режима на твоето бебе. Има много активни и някой по-лениви бебета 🤷🏼♀
Аз я усещам почти постоянно последните 2 седмици. Все нещо не се е наместила и ме ръчка. Може и да не е нищо притеснително, но за свое спокойствие звънни. На тонове ходиш ли?

# 40
От тогава някъде мястото започва да намалява, защото водите спират да се увеличават, става все по-тясно и съответно няма възможност да се движи толкова. И моя юнак от няколко седмици вече не ме рита, а само се мести или протяга, което обаче изобщо не го прави по-малко активен, даже доста повече го усещам, по цеелия корем.

# 41
Аз съм в 32+6 (бебето по размери уж върви със седем дни напред обаче), от онзи ден се движи доста по-малко, движенията му са някак по-слаби, не са онези силни ритници. Усещам го, но доста по-слабо. Чудя се дали да звъня на АГ.
И при мен е така …. Аз съм 32+4

# 42
С теб вървим май на едно. Същото каквото описа е и при мен. Важното е, че се усеща, а и някъде бях чела че след 32 г.с. забавяли малко движенията.

# 43
Благодаря, успокояващо е да чуя, че не само при мен е така.
Той все пак реши да се пораздвижи повечко днес, та съвсем се успокоих, даже болезнен ритник в ребрата получих Joy
Трета бременност ми е, а съм страшна паника Confused

# 44
За болките в пръстите с първата бременност ги имах от края на 6 месец някъде... Беше ужасно накрая не можех да хвана телефона сутрин, да си отворя вратата. Пускаха ми даже изследвания за артрит, всичко беше в нормата. Пиех протеин и магнезии не помагаше. В момента в който родих всичко изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт