❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 2 627
  • 123
  •   2
Отговори
# 90
Много бързат тези бебоци😁 Честито на всички и бързо възстановяване!

# 91
  • Русе
Много добра идея! Така ще се вижда по-лесно, особено като се има предвид бебевалежа тези дни Simple Smile

@Lina9152 Честито! Така се радвам! Бъдете много здрави и щастливи и да нагушкаш много малкото фъстъче! Simple Smile

Момичета, тъй се започна с бебепоявяването, аз имам идея, ако искате - мога да редактирам поста на първата страница и да започна да добавям всяка една нас когато роди, с датата на раждането и пола на бебето, как мислите? Първи са Слънчогледче_ и Лина9152

# 92
Добавих нашите първи мами към началната страница. Animal Hatching ChickAnimal Hatching ChickAnimal Hatching Chick

# 93
Леле, честито момичета! Бързо възстановяване пожелавам и на двете. ❤ Прекрасни коледни подаръци.

# 94
Честито, Симплисити!
На теб бързо възстановяване, а бебчо да е здравичък! Flowers Four Leaf Clover

# 95
Честито,момичета! Много се радвам за вас, запомнила съм си ви,защото и моят термин е 07.01 и при мен уж се очакват по-рано да се случат нещата, но да видим. 🤗 Бързо и лесно възстановяване! ☺️☺️☺️☺️

# 96
Момичета и аз се отчитам с бебе! 🥰

Реши, че не му се седи повече и се появи в 35 + 5. Изтекоха ми водите през нощта, а секциото го направиха по обяд. Той е под наблюдение, но се адаптира бързо, а при мен всичко за сега е наред. 😊

честито Simple Smile Да е живо и здраво и с много късмет Simple Smile Как се казва?

Да се разпиша и аз. След задържането в болница от 27.11, вчера на 08.12 се роди нашия син - Кирил🩵

Боли ме доста след секцио, но вече ме и раздвижиха. За съжаление е в кувиоз, заради дробчетата. Роден е в 35+5г.с с термин 07.01.(по цикъл, иначе вървеше 5 дни напреде)

Честито Simplicity! Да е жив и здрав и да има много късмет Simple Smile Бързо възстановяване.

Има ли някой, кото ще ражда нормално?

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 14:36 от annonymous 18

# 97
Аз ще раждам нормално. Терминът ми е за 25.01.
Предполагам, че ще съм сред последните родили.

# 98
Simpliicity_, брех и ти миличка! Честито! Пожелавам ви и двамата по-бързичко да се случват нещата, за да можете да си се гледкате и радвате един на друг Simple Smile

Lilly_TeaRose, с тебе сме на едно Grinning

Момичета, вече се побърквам с това пусто желязо. И с четвърти препарад не се покачва и това е. Що материя изчетох и приложих, за да се абсорбира както си му е реда, е не иска и не иска... Не знам вече какво да правя...

# 99
Честито,, момичета! Бързо възстановяване на вас и здравички бебчета! 🍀🍀🍀🍀🍀

# 100

И аз съм по документи за тогава (цикъла ми е смятан на 28 дни, а е на 26 попринцип)

# 101
Той и моят юнак върви с десетина дни напред още от самото начало, та не знам накрая какво ще стане, но не го очаквам преди 20.01 честно казано.
Каката родих на термин, баткото преносих със седем дни, ще то видим това рогатото дали ще бърза да излиза Grinning

# 102
Той и моят юнак върви с десетина дни напред още от самото начало, та не знам накрая какво ще стане, но не го очаквам преди 20.01 честно казано.
Каката родих на термин, баткото преносих със седем дни, ще то видим това рогатото дали ще бърза да излиза Grinning
[/quote
Моят в 33+3 го измериха 2.700.... също върви напред

# 103

Аз съм на 27.01 ... така, че ... ще си правим компания. Аз май съм най-късно Grinning

# 104
  • Sofia
Симплисити, Лина, честити ви бебоци, бързо възстановяване на вас и скорошно гушкане на бебоци.
Мис Джейн, чудесна идея за отчетите!

Общи условия

Активация на акаунт