❄💖 Януарска радост 2026-та година 💖❄ - Тема 4

• 20 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Абсолютно никакви наченки, че скоро предстои раждане. На шеста (от 8*) таблетка имах едва 2см разкритие, 4.5см. стигнах за 20 часа след началото на индукцията.
А имаше ли някакво разкритие като те приеха?

# 586
Момичета, моят термин беше за 7 - днес е 10, индикации за раждане все още няма. Полудяла съм. Даже си поисках хапчета за успокоение, защото изпитвам зверска тревожност и не мога да спя. Не мога да кажа защо се случи това нещо, тъй като си имах едно на ум, че може да пренося отново, но....
През цялата си бременност бях хипер спокойна и добре, какво ми стана последните дни - не знам, направо превъртях играта...

# 587
Miss ти не нямаше ли усещане за 13ти? Аз отсега съм изнервена та не мога да си представя след 2седмици как ще е Sad като чета групата явно не е толкова голяма рядкост да се преноси… може ли да са ви объркали малко термина? Т.е да сте били с по късна овулация

Вие докога пихте магнерот?

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 10:19 от annonymous 18

# 588
Имам го все още усещането за 13, ама не знам как ще издържа. И това време страшно много ме подтиска и ми носи още по-голямо напрежение! Вчера доста се разхождах навън и ми беше добре, но днес направо....

Miss ти не нямаше ли усещане за 13ти? Аз отсега съм изнервена та не мога да си представя след 2седмици как ще е Sad като чета групата явно не е толкова голяма рядкост да се преноси… може ли да са ви объркали малко термина? Т.е да сте били с по късна овулация

# 589
При мен овулацията даже беше по-рано, така че със сигурност не е грешно изчисление. Но при здрава бременност ако всичко се остави да се развива нормално физиологично статистически е доста по-вероятно да родиш между 40 и 41 седмица, отколкото преди. Малко е тъпо, че го наричаме преносване, при положение, че си е съвсем в реда на нещата. Само за да може ей така да се напрягаме излишно. В крайна сметка какво са някакви си броени дни на фона на 280? Grinning
Аз толкова много енергия изхабих да се моля да не родя през декември, че знаех, че неизбежно ще отида в другата крайност Laughing та сега си го търпя кротко. Очаквах да ме притискат за индукция, но слава богу не ме. Hands Pray

# 590
Confessor, и аз се молех на януарско бебе, а днес като отново се събуждам бременна ми иде насила да го изкарам 🤣🤣

Моята АГ и тя не се впечатлява много от възможността да се преноси. Ако водите са в норма и плацентата не престарява, нямало място за притеснение.

Мен сега ме притесни, че на последния преглед въобще не го погледнаха бебето- само тоновете и това е. Само водите и плацентата погледна на ехограф.  А с моето слонче се чудя колко кг е станало 🤐

# 591
  • София
И аз в кюпа с нетърпеливите вече, днес влезнах в 38-ма. Като знам,че от 5-ти месец лежах постоянно за задържане, песар, чудо, скъсена шийка като фуния още от 7-ми месец.. И от 6 дни гледам да се движа непрекъснато, ананас ям всеки ден, секс, вече седмица се разкарвам с 3см разкритие и нищо. С първата бременност лекарката ми предложи да изпия 2 супени лъжици рициново масло и след 5 часа започнаха контракциите и 7 часа след първата родих.  В понеделник ще обсъдя и това на прегледа с нея като вариант.

# 592
И аз се присъединявам в клуба на нетърпеливите вече. 40та седмица съм, а дребното няма никакво намерение да излиза. Според мен нашите бебета са хитряги - добре си им е на топло при мама и хич не им се излиза да се борят с живота Satisfied
Заинтригувахте ме с тази линия - сега се чудя как да кажа на моя мъж, че ще трябва да провери Flushed
Ако се съди по предния път - никакво разкритие няма да имам до постъпване в болницата Sad Ходя по няколко км на ден, ям фурми, пия този прословут чай от малинови листа - файда йок, както се казва.
Иначе не знам на някоя от вас дали й се случва, но на мен от няколко дни ми се появиха едни такива странни кратки бодежи в дланите, пръстите и по ходилата...все едно бебето натиска някакъв нерв и хоп - навсякъде иглички.
Дори чат GPT се затрудни да ми каже какво е това Grinning

# 593
И аз се присъединявам в клуба на нетърпеливите вече. 40та седмица съм, а дребното няма никакво намерение да излиза. Според мен нашите бебета са хитряги - добре си им е на топло при мама и хич не им се излиза да се борят с живота Satisfied
Заинтригувахте ме с тази линия - сега се чудя как да кажа на моя мъж, че ще трябва да провери Flushed
Ако се съди по предния път - никакво разкритие няма да имам до постъпване в болницата Sad Ходя по няколко км на ден, ям фурми, пия този прословут чай от малинови листа - файда йок, както се казва.
Иначе не знам на някоя от вас дали й се случва, но на мен от няколко дни ми се появиха едни такива странни кратки бодежи в дланите, пръстите и по ходилата...все едно бебето натиска някакъв нерв и хоп - навсякъде иглички.
Дори чат GPT се затрудни да ми каже какво е това Grinning

За тези бодлички - прочетете за синдрома на карпалния тунел, може да е това. Аз го имам от началото на 9 месец, но бодличките са постоянни и не спират нито за миг.

# 594
Съчувствам ви момичета, надявам се да родите по-скоро и всичко да е наред. ❤

Аз се боря с кърмата все още. Гърдите ме болят, огромни са ми, имам само някакви капки, а бебето се изнервя че не пускат храна и плаче… направо мъка

# 595
Съчувствам ви момичета, надявам се да родите по-скоро и всичко да е наред. ❤

Аз се боря с кърмата все още. Гърдите ме болят, огромни са ми, имам само някакви капки, а бебето се изнервя че не пускат храна и плаче… направо мъка

Ох, аз бях така с първото бебе. Ужас някакъв беше в продължение на месец поне. До рев съм стигала.
Една приятелка тогава ми даде книгата на Хедра "Всичко за кърменето". Вече убий ме не помня какво пише вътре, само си спомням, че тя ме спаси от отказване.
Моят малък човек в болницата го бяха свикнали с едно шише, което буквално му се изливаше в устата и той не полагаше грам усилие да суче. Не знам колко време живяхме в една постоянна въртележка - опит за кърмене -> той се изморява и заспива -> аз започвам да цедя с помпата -> той се буди защото е гладен -> пак опит за кърмене -> пак изморен и гладен... Давах каквото успея да изцедя с шише, ама това не ми правеше голяма услуга в посока да се научи да суче. Абе голяма борба с две думи. Но пък веднъж като премине този начален период на адаптация, после е песен - няма шишета, няма стерилизатори Grinning Кърмихме се после до 3 години и 3 месеца ( зор да засуче, зор да се откаже)
Само упоритост ти пожелавам и ако я нямаш вземи си тази книга, може да ти помогне някак.
Flowers Hibiscus

# 596
Книгата я има и в Сторител, слушам я в момента и също я препоръчвам. Може да пишеш и в темата за кърменето, дават супер съвети. Също така има и безплатни консултанти, които откликват на такива въпроси.

# 597
Момичета, една фармацевтка ми каза да пия кока кола като чай и че до 10 часа съм родила. Сега въпросът е дали да пробвам 😁

# 598
Момичета, една фармацевтка ми каза да пия кока кола като чай и че до 10 часа съм родила. Сега въпросът е дали да пробвам 😁

Тоест да се превари ли? или по скоро да се свари? 😀

# 599
Нямам представа! Да стане като чай сигурно 😁😁

Тоест да се превари ли? или по скоро да се свари? 😀

Общи условия

Активация на акаунт