🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 691
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 520
Не съм сигурна, че печели това студио, за да опитва да му прави реклама навсякъде, едва ли.
Също в ПО спомена, че ходи облечен като Дядо Коледа за празници на деца, фирмени партита и тн, та не ми звучеше, като да е добре финансово, а да се опитва да припечелва от славата си.

# 2 521
Не бих обвинила Йовица в бедност, това не е грях. За други неща разбирам да не го харесва Филипа, но специално заради стандарт...не.

# 2 522
Не съм сигурна, че печели това студио, за да опитва да му прави реклама навсякъде, едва ли.
Също в ПО спомена, че ходи облечен като Дядо Коледа за празници на деца, фирмени партита и тн, та не ми звучеше, като да е добре финансово, а да се опитва да припечелва от славата си.

Да, явно доста послъгват.
Направи си реклама че било най-успешното студио в Българи и Виктор голям милионер една сметка не може да оправи
Краси и той същия
😆😆

# 2 523
Според имаше предвид, че е мръсно. Не бих се учудила въобще, не знам как, но и от телевизора му личи, че е мърльо.

# 2 524
И аз мисля, че имаше предвид мизерия и нечистоплътност. Само че това трябва по някакъв намин да е усетила к в предаването при толкова физическа близост.
Тя също си е доста фалшива , много държи всичко да изглежда добре.

# 2 525
Всичко, освен нея - цял сезон ходи с тия гнусни кафяви червила и с немита коса, вързана на лайно на главата. Аз така чистя банята с тая прическа, не ме снимат 5 камери навсякъде.
И аз мисля, че имаше предвид мизерия и нечистоплътност. Само че това трябва по някакъв намин да е усетила к в предаването при толкова физическа близост.
Тя също си е доста фалшива , много държи всичко да изглежда добре.

# 2 526
Ако вече сте го коментирали се извинявам, но ми направи впечатление, че Габриела е изтрила снимките си с Джани. Не присъстват в профилите си и дори не се следват. Дали са се разделили или е за рейнитг един вид. Преди тя имаше снимки в профила си от почивката им в Италия.

# 2 527
Май са се разделили, тук от седмица-две се говори. Радвам се за Габриела.
Ако вече сте го коментирали се извинявам, но ми направи впечатление, че Габриела е изтрила снимките си с Джани. Не присъстват в профилите си и дори не се следват. Дали са се разделили или е за рейнитг един вид. Преди тя имаше снимки в профила си от почивката им в Италия.

# 2 528
Красьо в Надкаст обясняваше как се прибира вечер утрепан от работа и иска да седне на спокойствие да хапне, и да си почива. Ще рече човек, че на строеж работи и влачи тухли цял ден! Като почнат да са ваобразяват на каквито не са, нямат спирка измишльотините им.

# 2 529
Изслушах Филипа, трябваше да е по-конкретна, нищо не се разбра. Услужливо не я питаха за една ситуация от началото, където той я натискаше за секс. Също се изкара супер успешна, а всъщност има салон и е козметичка, не я виждам като толкова богата и амбициозна. На базата на какво е това самочувствие. Иначе сравнение с Йовица е по-приятна.
Не помня кой, но някой беше казал в подкаст, че е имало участник около който трудно се е стояло заради лоша хигиена…

# 2 530
Филипа май доста съжалява за участието си.

l

# 2 531
Чак пък от дъното на душата си, ако си заключи профила и не ходи по подкасти, до няколко месеца никой няма да я помни.

# 2 532
  • София
Мартин Елвиса каза при Кукушев, че Орлин и Натали са заедно като ПиАр връзка. 🙄😏

Фифи в Надкаст си противоречеше на няколко пъти и се омота също на няколко пъти, но и се размина. Неделчо и Туджаров бяха синзходителни. Но не очерни Йовица така както можеше според мен...
Като цяло съм леко разочарован от нея, защото както знаете ми беше фаворит, но като се замисля все още е пред останалите жени или на едно ниво с много малкото, които са ми над чертата.
Нормална жена, една от многото, не изигра лоша игра.

# 2 533
  • София
Филипа не го очерни, защото е снимано преди Преди обед, там се скараха и щеше да е много различен подкастът сега. По-деликатна е като човек, но и си личи в подкаста, че още го няма това огорчение, което го има сега. При Киара също мисля, че щеше да има разлика.

# 2 534
  • SF
Щом специалистът по връзките го казва, значи е Пиар връзка.

Общи условия

Активация на акаунт