254 коледно-новогодишни емоции и менюта. Немската тема

• 9 714
  • 410
  •   2
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Ох, ще те излъжа, но май беше от россо. Но беше много голям и беше по онова време някъде около 400 евро.

# 406
Имам въпрос за Haftpflichtversicherung-а, синът ми навърши скоро 18, застрахован ли е все още при нас (и до кога) или му трябва собствена застраховка?

# 407
Здравейте, не мога да кажа за застраховката със сигурност, но зависи от контракта, а и от това дали детето е зависимо от родителите си (живее с тях, следва/учи и е издържан от тях).  Често до 25 се покрива, а може и до по-късно да се покрива "детето" с осигуровката на родителите. 

Само да пиша за нас, че тук е мн студено. Имахме прекрасен рожден ден на малкия ни син само с един, но много зван, гост. Приятелчето му донесе цял чувал подаръци, повечето лично направени от него, донесе му опсвен официалния подарък и негови книжки и играчки, изобщо прекрасно беше. Моят син пък сам направи кухена. Изобщо много хубаво, лоу стрес и емоционално!

# 408
Имам въпрос за Haftpflichtversicherung-а, синът ми навърши скоро 18, застрахован ли е все още при нас (и до кога) или му трябва собствена застраховка?
Не съм се замисляла, но ако живее в това домакинство би трябвало. Все пак мъжът и жената са пълнолетни, но единият е застрахован, а другият е съзастахован, независимо, че е пълнолетен.

# 409
Благодаря ви! Ще взема да попитам застрахователя чрез имейл, така ще имам писмено потвърждение от него.

Мария, супер е, че всички сте доволни от рождения ден. То големия брой гости не винаги означава хубав празник.

# 410
Зимните рождени дни Simple Smile При нас нямаме зимни.

Общи условия

Активация на акаунт