Чакаме по едно, две или три ... - АПРИЛ щедър е, нали

• 14 484
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Честито и на Пролет   bouquet  bouquet  bouquet

Да и е живо и здраво бебчето Simple Smile

Момичета, до края на месеца не остана... все ще излезнат малките беборанчета. Не психясвайте  Peace
Ако много се опъват, в крайна сметка могат да ги изкарат за ушите  hahaha

# 91
  • БГ
честито  newsm30 на PROLET !   smile3525 newsm51 smile3525 да е живо и здраво и много щастливо!

# 92
  • Пловдив
Честито бебче на мама Пролет!
Да са живи и здрави и двамата!
bouquet   bouquet   bouquet

За срещата утре - ще гледам да съм там около 13ч. Ако още няма никой - ще обикалям наоколо, така че - който се появи, може да ми звънне.

Саня, и Аделина се съдира от рев, когато я къпем или и сменяме памперса. А аз доскоро си мислех, че всички бебета обичат да ги къпят... Mr. Green

# 93
Здравейте и от мен, аз не съм от редовно пишещите, по скоро от редовно четящите. Искам да попитам някоя от родилите мами, на която са Й предизвикали раждането  с хапче как е било, тъй като аз съм с термин 28.04, но доки ми каза да отида на 27 да ми даде някакво хапче, дори не разбрах дали да си отивам с багажа за оставане? Много моля ако някой знае какво е това хапче и за колко време се предизвиква раждането да ми отговори! Simple Smile
Честито на всички родили мами! Grinning

# 94
                      meri78g , малко ми е чудно мнението на доктора.Защо като термина ти е на 28  ,на 27 ще предизвиква раждане по какъвто и да е начин !?!?
                      А за хапчето не се притеснявай и моята дъщеря роди по същия начин,но преди да и поставят хапчето и направиха тест на Фот.Той показва дали организма и ще реагира на окситоцина.Ако теста е положителен се предизвиква раждане,ако е отрицателен - не,защото колкото и да напъваш с химията раждането върви трудно.При дъщеря ми беше положителен и след това и поставиха хапче и за около 2-3 часа роди.
                      Пожелавам ти леко раждане и без притеснения и страхове.  bouquet

# 95
добро утро!!!
 Simple SmileТази нощ има ли обебели се!!!???

честито на Пролет,да е много здраво, послушено и усмихнато бебе  Васко,много да ви радва и бъдете мн.щастливо семейство!!! 
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

за срещата ,чакаме потвърждение от мамите на Елизара,Рая и Ванеска
..........аиде заповядаите да си представите ДАМИТЕ на КАВАЛЕРА Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за банята-Валето я обожава,колкото и да реве от колики или глад,като го цамбурнем във водата се кротва и е мн.доволен..........докато не излезе за да скочи в хавлията и да се обличаме.ей тва с обличането хич не го харесва,ама се налага Joy.и после се успокоява чак като надуши мамбото Mr. Green

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ХУБАВ,СЛЪНЧЕВ ДЕН И ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ

# 96
  • Пловдив
Ах, този кавалер Simple Smile
Ама след такава покана... как да откажем Blush Голяма е конкуренцията, не трябва да губим позиции Simple Smile

И ние ще сме на разходка - първата ни. Навих таткото да се вяснем към Гребната, така че очаквайте включване. Може и да не сме за дълго, но ще се обадим Simple Smile

А за къпането - и Рая се кефи, но само на чешмата. За ваничката - веднъж пробвахме ама много неумело действахме и детенцето се изплаши, след което и таткото се изплаши ... и каза, че повече няма да пробваме докато не станем на месец Simple Smile Но мисля като се видим да обменим опит и да пробваме пак.

А на вас кога ви падна пъпчето. Ние още му слугуваме - дали не правя процедурите както трябва  newsm78

# 97
За разходката и ние сме "за", акар че гледам че вън нещо времето се чумери и подуква. Ние чакаме вуйчото и вуйната на гости сега, но казаха, че 1 ч. имали друга среща, така че се нядявам да се оправим. Ако закъснеем малко ще ви търся по GSM-те да видя къде сте.

# 98
честито на мама пролет
аз успях да уредя кола за 16 часа. ще звънна да проверя дали сте още на гребната

за къпането ние много го обичаме и на мивката и във ваничката. памперсите са по 7-8 на ден плаче като ги сменяме, но като почна да и и говоря и да я галя по лицето и главичката се успокоява (тогава татито сменя памперса Simple Smile )

# 99
Бенитта,вие сте със същата ванничка като нашата.ние слагаме хавлийка на шезлонга,защипана на ръбчето с моя шнола за коса да не се изсулва и тати  я пъли поне 10 см.,да има повечко вода  за да се затопли коремчето,вътре слагаме шампоанче ''мустела''и така го цамбурваме вътре и  го поливаме с канче или с шепичка.стой си стабилно,еее леко се килва понякога но се държи здраво за пръста на баща му и не е проблем.после го сапунисваме тялото и главичката и го плакна,тва е....ние от 1-я де сами си го купем,иначе и на чешмата обича,но скоро ще ме е страх да го държа с длан че е мн.жилав и мн.шава та може да го изтърва на плочките..(да не дърпам дявола за опашката)

а за пъпчето,на Валето се беше разлигавил с някакъв секрет и една близка акушерка ми каза че не е правилно да се ръси с топоцин след спирта(а аз така бях чела някъде из форума)или др.прахчета че те превили нещо като каша от спирт и прах и се затлачвало пъпчето вместо ДА СЪХНЕ И ДА ПАДНЕ ПО БЪРЗО,ЗАТОВА МЕ ПОСЪВЕТВА ДА ГО ПРЪСКАМЕ С БИВАЦИН.... упсссс....сменила съм буквите,тй го пресушавал и падал по бързо(даже му беше прокървило,много се бях шашнала)знам че е по добре да не се къпе във ванната до като не  е паднал пъпчето(за вс.случай,знам че има разни мнения по въпроса,но ние избягвахме) Rolling Eyes иначе му падна някъде около12-14 ден,не помня ??? #Crazyточно

бреииииииии, ooooh!от кога не съм писала толкова,и двамата мъже ги приспах(малкия в количката с яяяяякооо друсане)и сега рахат.кафе,форум но докога ли???? Joy

Веси,ма ние от 12 като излезнем,до 16ч ше са изгладнели децата....освен да си изкараме дружно циците Laughing на някое барче и да те дочакаме...ще видим Peace

# 100
  • Попово
здравейте мамчета Hug
честито на пролет, здраво и усмихнато бебе и много късмет    bouquet
за пъпчето- нашето падна на 16 ден и след това още седмица го зачиствах на всеки тоалет от разни корички и това онова само със спирт 95 гр по посока на часовниковата стрелка Peace

# 101
Привет момичета! Сетих се да ви питам как спят вашите бебчета-настрани или по гръб.Ние сме настрани като се въртим на всяко хранене.Чувала съм, че по гръб не е хубаво, поне така казаха от родилния дом, но пък на няколко места четох, че е по подходящо да се лежи по гръб, дори главата да не е настрани. Ако е по гръб трябва ли да е леко повдигнато? Аз мисля като го слагам в шезлонга следобед да се пробвам по гръб, като леко повдигна на по-високо положение newsm78 Вие как мислите?

# 102
smooth ,Валето спи  на страни ,като на всяко слагане го въртя на различна страна,също така спи  и по гръб но винаги главичката му се извърта на страни,мисля че не е проблем,просто когато е току що нахранен е добре да се наблюдава ако повърне случаино.,но ние не сме от тези,рядко връщаме и по малко Simple Smile  а напоследък наи-често в количката се преспиваме по коремче,незнам дали е полезно но определено ни е наи-лесно да се преспим така,иначе е едно кокорене ,зяпане а и коремчето не го боли много в тази поза.
на шезлонг не съм го пробвама(ние нямаме),само в кошче но .маи не му допада,трябва скоро пак да го пробвам...я пуснете малко снимки на тия шезлнгчета,че не ми е мн.ясно.за какво иде реч newsm78

# 103
  • Пловдив
Марая, аз не мисля да се притеснявам, че по някое време ще се кърмим на вън. Какво да направим като ни е такава манджата  Peace Та... ако всички я караме на режим...  в 3 ела да видиш какво ще става  - сигурно всички кърмачки са с цици отвън  hahaha
За пъпчето - може би тези нашите както са вързани от Селена са малко по-специални, а и няма клампичка да виси и да ги дърпа... Аз до сега с капкомер капвам спирт и после топоцин, но започнах да редувам накапването с изчистване с клечка за уши, че наистина се затлачва, но не става лигаво, ми става като коричка. А за този Бивацин - ми той много не икономичен. Нали с него трябваше да си пръскам раната - 2 пъти на ден. Ми то за 3-4 дни свърши флакона, при това не е пръскано обилно. Може и да съм попаднала на изфущал флакон ама...

Смут, и аз се чудех за положението при лягане. И ние се въртим на всяко ядене настрани, но как да я слагам в количката. Вчера доста си поседяхме в количката на терасата и май не ни беше много удобно по гръб newsm78 и както ни се изпотява вратлето... може така да и е станало петното Thinking Заради коликите пък я сложих да поспи малко на коремче и наистина я успокои, че и тя поспа и аз... а майка ми я дебнеше да не вземе да повърне, че нали така ни наплашиха на лекциите с тези задушаваници...

# 104
Мили мами!
Включвам се с новини.
В 10ч  и нещо тази сутрин brambar  е родила своето малко бръмбарче - Елиза  3400г. Да е жива, здрава и красива, а мама brambar да се възстновява бързо!

Общи условия

Активация на акаунт