Къде да намеря такъв мъж

• 17 038
  • 476
  •   1
Отговори
# 390
Точно така - очаквали са нещо в замяна. Въпросът тук е обещавано ли им е това нещо или не.
Обикновено са. Косвено. Водени са я на вечеря, я на нещо друго. Мъжът им е обръщал внимание, проявявал е жестове, говорил е хубави думи, докато не налапат въдицата и след известно количество секс е духнал.
Проблемът е, че жените се ловят на жестове и мижат за физическите данни на мъжа и на това, което тялото им говори, на химията, която не можеш да излъжеш с жестове.
Важно е и отношението, но и наличното естествено привличане.
Ооо, въобще нямах предвид тази хипотеза. Един единствен път направих грешка да изляза с мъж, който не харесвах, ама простено ми е, бях на 20.

Какво значи да обещаеш нещо? Може наистина да се влюбиш, да искаш да си с този човек да старини ... и след три месеца да ти е писнал без точно да знаеш защо. Случва се.
Ако за три месеца изминаваш пътя от "Докато смъртта ни раздели" до "Писна ми, не мога да те дишам", тогава повече прави секс, по-малко говори. Поне да те запомнят с нещо добро.

# 391
Такива случаи с използване не са по 3 месеца, а буквално след първия, втория секс, спират да пишат, изчезват тотално или отговорят на съобщения веднъж на няколко дни, докато жената не се усети сама. Ако картите са сложени предварително на масата и двамата искат това е ок, но такива мъже не харесват жените, които търсят просто секс, тъй като ги отблъсква. Искат да спечелят някоя жена, която търси връзка. Та срещи, романтика, увещания как и самите те искат връзка и любов, хубави разговори, ала бала, докато не им вържат и после гоуст.

# 392
  • Далечният изток
А вариант жената нещо да не им е допаднала след срещите и секса? Защо иначе ще се хабят за романтични срещи?

Ако на теб ти се е случвало, и то не веднъж, не си ли даваш сметка, че с нещо отблъскваш мъжете, за да не искат да продължат връзка с теб?

# 393
А дали е вярно това, че ако жената пусне още от първия - втория път става безинтересна в дългосрочен план?
Не ми се е случвало и не съм мъж, само така говорят разни гурута Joy

Иначе не виждам логика в твърдението, ако имаш хубава жена, дето ти е приятно с нея и извън леглото , какво значение има чакала ли е или не.

# 394
На много жени се случва. А и съм слушала познати мъже, какво им е мисленето и как процедират да се доберат до секс. На мен също се е случвало, да, но сега съм омъжена, та явно не е в мен проблемът.

# 395
А вариант жената нещо да не им е допаднала след срещите и секса? Защо иначе ще се хабят за романтични срещи?
В такъв случай си намираш топките и слагаш цивилизован, а в най-добрия случай и човешки, край. Не се изхлузваш като употребяван презерватив.
Относно втория въпрос - кой казва, че за тях са романтични, а не практични? Почерпеното кафе или трите карамфила?

# 396
  • Наблизо
Всякакви глупаци има.То затова се иска и опит,че да можеш да ги отсяваш.
И да не си го слагаш на сърце,следващия може да е правилният.
И на мен ми се е случвало,сега съм омъжена.Не съм значи аз злето.

# 397
  • Далечният изток
Даже не мога да разбера за какво говорите.... Не ми се е случвало.
Какво значи увещания, хубави разговори, желание да спечелят жена, романтика, срещи и после изчезват?! Как така изчезват изведнъж от нищото? И през това време съвсем ли пък не усетихте, че ви играят някакви театри и реално не ви харесват? Не знам...Все съм била с влюбени в мен мъже. Разделяли сме се, даже и някои действително са изчезвали без обяснения (то е защото се е появила друга обикновено), но никога това не ме е карало да се чувствам използвана. Защото съм била сигурна, че е имало чувства и никога не е било само заради единия секс. Пък че не се е получило, ами не се е, неща от живота. Продължавам нататък.

# 398
  • София
Жените търсят дългосрочни взаимоотношения, емоционално свързване и все неща простиращи се доста извън единият секс. Мъжете масово лъжат, че искат връзка с една жена, за да му върже и после й бият шута. Еми да, в такъв случай жената е използвана. И много жени се оплакват от това.
Чак пък жените... Има и такива жени, има и такива мъже. Много хора не схващат идеята на удовоствието от секса и го правят като саможертва, заради идеята за дълги отношения, това си е техен личен проблем, сексуален или психологически, не е някаква функция на пола.
Нормално връзките започват от сексуално привличане и в последствие може да стане нещо повече или не, и от двете страни.

# 399
  • Paris, France
А дали е вярно това, че ако жената пусне още от първия - втория път става безинтересна в дългосрочен план?
Не е вярно, поне не за всички мъже и жени. Ако харесам мъж и ме сърби, мога да правя секс на първа среща. Ако не ми хареса, втора среща няма. Поне не съм изгубила месеци в срещи и безцелно плямпане. Предполагам същото е и за мъжете.

Има мъже, за които жена, отворила краката на първа среща, месец, два итн не е материал за връзка или брак. ОК, такива не ме интересуват за връзка и брак, та не съм на загуба да не ми се обадят повече.

Изчезващите без обяснения може да са се изморили да полагат усилия и все те да търсят жената и затова да са се оттеглили. Не винаги има друга.

# 400
Във всеки случай, каквото и да са оправданията, изчезването без обяснение е признак на малодушие Grinning
Просто е лесно.
А по-трудното е да си човечен и да кажеш, няма да се получи между нас и толкова.
Дори няма нужда от обяснения

То нали ги има и тези, дето им е гадно да късат и се държат зле, за да бъдат скъсани.
Жалка работа

# 401
Аида, аз коментирам тази ситуация и само тази, просто защото ми се е случвала.
Такива случаи с използване не са по 3 месеца, а буквално след първия, втория секс, спират да пишат, изчезват тотално или отговорят на съобщения веднъж на няколко дни, докато жената не се усети сама.
Не съм се чувствала използвана, но объркана - да. Грешки на растежа Simple Smile
Ако сега попадна в подобна ситуация, ще знам, че аз съм си в ред, другият не е. Може няколко дни да ми е чоглаво, но определено няма да ми накриви шапката.

# 402
Аз все съм попадала на мъже, които искат нещо повече от секс
Даже не си спомням някой някога да се е опитвал да ме лъже.
На една среща от Тиндър момчето си ми каза, можем да правим секс и да сме приятели, нп не искам дългосрочни отношения и бяхме по живо по здраво, без лоши чувства.

# 403
  • София
Във всеки случай, каквото и да са оправданията, изчезването без обяснение е признак на малодушие Grinning
Просто е лесно.
А по-трудното е да си човечен и да кажеш, няма да се получи между нас и толкова.
Дори няма нужда от обяснения

То нали ги има и тези, дето им е гадно да късат и се държат зле, за да бъдат скъсани.
Жалка работа
Не на всеки му се отговаря на тъпия въпрос защо. Не се получава и толкова, как така защо.
На мен не ми се е случвало някой да ми се изниже, но като кажа беше супер, но дотук, и започват драмите. Излишно, излишно, излишно. И пак се казва нещо, че иначе би бил още по-голям цирк. Предполгам, че ако някой просто повече не се обажда е, за да си спести това.

# 404
  • Далечният изток
А, така съм съгласна - объркана, но не използвана, да.
Тези, които се чувстват използвани, най-вероятно нищо не са получили от мъжа, нищо от тези всички романтики, срещи и сладки приказки. Или са били във фантазиите им и само така им се е искало да е, а реално всичко е крещяло - ти си ми за секс. Ама най-вероятно става въпрос за наивни момиченца без никакъв опит или за някакви тотално заблудени бели птици. Ако е така, не знам защо въобще ги коментираме.

Общи условия

Активация на акаунт