Къде да намеря такъв мъж

• 17 040
  • 476
  •   1
Отговори
# 375
  • Далечният изток
Аз се чудя жена в днешно време наистина ли го мисли това - Той ме използва за секс?! Става въпрос за жена нали, не момичета на 15-16, които още не знаят дали им се .... такова или нещо друго.

В смисъл той прави секс с нея ясно, а тя през това време какво прави? Нали и тя прави секс с него?! Thinking

# 376
Ето, вече сме двама дето се чудим за същото нещо.

# 377
  • Далечният изток
Ама аз от жена това не съм го чувала.
От мъже го срещам - вие жените се оплаквате, че ви използват за секс... Ама кога, кои жени?!

# 378
Жените търсят дългосрочни взаимоотношения, емоционално свързване и все неща простиращи се доста извън единият секс. Мъжете масово лъжат, че искат връзка с една жена, за да му върже и после й бият шута. Еми да, в такъв случай жената е използвана. И много жени се оплакват от това.

# 379
  • Paris, France
Жените търсят дългосрочни взаимоотношения, емоционално свързване и все неща простиращи се доста извън единият секс. Мъжете масово лъжат, че искат връзка с една жена, за да му върже и после й бият шута. Еми да, в такъв случай жената е използвана. И много жени се оплакват от това.
Дългосрочни взаимоотношения и емоционално свързване си имам с родителите, децата ми, роднините, приятелите ми, повечето добри познати, някои колеги и най-вече котарака. С тях, обаче, не правя секс. Точно сексът е това, което правя с мъжа до мене и затова е много важно да е удовлетворителен за мене.

Жените, които описваш явно не са били влюбени в мъжа, а сигурно и сексът не е бил Уау, но са били готови да стискат зъби за да имат мъж до тях, дете итн.

Не е вярно, че жените тръгваме винаги с намерение за сериозна връзка. Не мога и да си помисля за връзка преди да зная, че мъжът ми харесва сексуално, а това няма как да стане преди да се стигне до секс. Ско сексът не ми е харесал не мога и да се привържа. Сложно е и май при всяка е различно.

Това с търсенето на сериозности съм го виждала при тиктакащи часовници и определени етнически групи.

Повечето жени, които вече имат дете си търсят точно секс и без да се стесняват. Затова и лесно намират мъже за връзки. Не изглеждат отчаяни и не търсят да връзват някого.

# 380
Повечето жени, които вече имат дете си търсят точно секс и без да се стесняват. Затова и лесно намират мъже за връзки. Не изглеждат отчаяни и не търсят да връзват някого.
Това със сигурност е невярно. Нито лесно намират връзки, освен сексуални, нито търсят основно секс. Аз, разбира се, се позовавам на реалността офлайн, форумната реалност е друга бира.

Оплакването от "използване" го има и при двата пола, мъжете не са изключение.

# 381
  • sofia
Аз съм за онлайн търсенето, след като другаде не намира.
И там поне е ясно, че отсрещния търси нещо. По профила и няколко чата може да се направи прилична първоначална пресявка. После среща на живо (ама не да се мотате месец), защото е по-добре бързо да се установи на живо харесвате ли се.
Никога през живота си не съм се чувствала като използвана за секс...сигурно щото не съм се задържала с такива, които не са ме задоволявали.
Отделно, тия дългосрочни взаимоотношения трябва да почнат от някъде и обикновено старта е приятно прекарване на време заедно и секс. През този период узнавате разни неща един за друг, проявяват се черти от характера и пр.

Моят опит не е релевантен, но има мъже, които ако направо им кажеш, че търсиш секс се отдръпват. Та свят голям, хора всякакви. Важно е да сме наясно със себе си и да умеем да виждаме разни неща тип "червени флагове" и да не проектираме фантазиите за идеалния мъж, върху този, който ни е обърнал внимание.

# 382
  • France
Хм, защо мъжете не се оплакват, че някоя ги използва само за секс, но не иска да се виждат често, да живеят заедно и да се женят? Wink
За всички мъже на планетата не мога да се изкажа, но бившият ми точно от това се оплакваше. Точно сме почнали да ставаме сериозни и аз съм давала заден.

Не е толкова лесно да се намери мъж за добър секс. Аз като намерих и го ожених за себе си Joy

# 383
Жените, които се оплакват, че са използвани за секс, обикновено не харесват достатъчно мъжа физически или сексът е бил некачествен. Очаквали са взаимоотношения в замяна.

# 384
Точно така - очаквали са нещо в замяна. Въпросът тук е обещавано ли им е това нещо или не.

# 385
Точно така - очаквали са нещо в замяна. Въпросът тук е обещавано ли им е това нещо или не.
Обикновено са. Косвено. Водени са я на вечеря, я на нещо друго. Мъжът им е обръщал внимание, проявявал е жестове, говорил е хубави думи, докато не налапат въдицата и след известно количество секс е духнал.
Проблемът е, че жените се ловят на жестове и мижат за физическите данни на мъжа и на това, което тялото им говори, на химията, която не можеш да излъжеш с жестове.
Важно е и отношението, но и наличното естествено привличане.

# 386
  • France
Какво значи да обещаеш нещо? Може наистина да се влюбиш, да искаш да си с този човек да старини ... и след три месеца да ти е писнал без точно да знаеш защо. Случва се.
Единствено, което не е ок в такива случаи е гоустването. Позната ми е казвала, че точно това ù  тежало. Да не знае причината и постоянно да се пита какво направих. А може просто да звъннеш и да кажеш "не се получи, съжалявам. Късмет със следващия"

# 387
  • sofia
Да, приключването на взаимоотношения като млъкнеш и се отдръпнеш е тъпо.
Случва ми се разни такива ми пишат месеци, след като сме приключили всякаква комуникация...присетил се нещо. Аз не им отговарям. Направих си експеримента да отговоря на един-двама....и пак така замлъкнаха.
Та някой замлъкне ли...изтриваш го от мислите си...особено, ако си отделил само няколко месеца на този човек. Няма смисъл да се мъчиш.

# 388
  • По света и у нас
Имаше един женен мъж, които се оплака че съм го ползвала само за секс 😂 каква наглост на наглостта!! Е това дъртите мъже нямат равни по извъртане на истината. Както и срам нямат.

# 389
  • France
А за какво друго да го използваш Joy

Общи условия

Активация на акаунт