Къде да намеря такъв мъж

• 17 055
  • 476
  •   1
Отговори
# 360
  • Somewhere far away
Аз за малко да се залея с чай, като реално  се върнах и прочетох първото мнение- жена на 23 !?
не знам защо, т.е. знам ама айде да не се правя на толкова стара, но ми стана много смешно и чудно така да се обръща към себе си, с "жена"- жената... смятай.  лол. не, не  си жена, по -скоро си дете, авторке! или  в най-добрия слуай - момиче. или всякаква друга дума  би била по -подходяща, всякакво друго определение е по на място, реши как да те наричам , но не и жена.

# 361
Сега пък авторката не била жена Joy

Което ме присети за един друг виц.

Един младеж с дълга коса чака на опашка в пощата. Една баба-пенсионерка го пита:
- Ей, девойче, кога ще отвори гишето?
- Аз не съм девойче.
- Ха, намерила с какво да се хвали.

# 362
На 23 още била дете... точно жена е, млада, но жена. Обидно е това първото. Наричайте ги деца, после се чудите, че някои на 30 още се наричат момиче и момче.

# 363
  • Далечният изток
Момиче била, дете... Точно жена си е. Хубава работа.
Аз на 23 родих.

# 364
  • Пловдив
На 23 били деца?! Не, не са. Лично моите деца за мен ще си останат завинаги деца, защото съм ги родила, но иначе на към 18 до 20 стават мъже.

# 365
  • По света и у нас
Или хващай шефа ти, или ще трябва да изчакаш лигльовците да пораснат. Повечето 23-25 годишни са такива, много си остават такива.

Може ли да дадеш пример за лигавщините им че ми е интересно. Мъжките компании винаги са ми били приятно, и в унито и след това. мъжете имат много готино чувство за хумор и разговори, те се вълнуват от повече неща, не само гаджето това гаджето онова…

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 07:39 от PriMadonna

# 366
  • Далечният изток
Може авторката да е от тези, които несъзнателно се привличат от по-възрастни партньори и затова младите около нейната възраст да ѝ се струват лигави и недорасли.

# 367
  • Обран бостан ;)
Колко млади и красиви жени са зарязвани заради по-стари и по-грозни любовници. И до красота не е.

Красивите жени в някои случаи са много властни, токсични и капризни. Това не може да се компенсира с никаква физическа красота.

# 368
Колко млади и красиви жени са зарязвани заради по-стари и по-грозни любовници. И до красота не е.

Красивите жени в някои случаи са много властни, токсични и капризни. Това не може да се компенсира с никаква физическа красота.
Те и грозните в някои случаи са много властни, токсични и капризни. Защо трябва да се компенсира с нещо?

# 369
  • Обран бостан ;)
Така е - някои са се подсигурили двойно. Joy

# 370
  • София

Доста повече неугледни жени, които са властни и токсични познавам. Стига да не визираш като красиви попфолк тип жени плод на естетичната хирургия, разбира се.

# 371
Ще намериш, няма закъде да бързаш, млада си още. Развивай се кариерно, правилният човек ще дойде. Хубаво е, че имаш амбиции и критерии, но и гледай да не отсяваш прекалено много, защото мъже няма да останат. Няма човек перфектен, всички имаме кусури и недостатъци.

# 372
Подборния басейн мъже за амбициозните кариеристки е доста тесен. И плитък.
Като цяло такива жени привличат един-единствен тип мъже - използвачите. Ако са хубавки - може още някой и друг тип да привлекат, но в крайна сметка финалът е пускане на тема в бгмама - Той ме използва... (с вариация - само за секс).
Trollface

# 373
Подборния басейн мъже за амбициозните кариеристки е доста тесен. И плитък.
Като цяло такива жени привличат един-единствен тип мъже - използвачите. Ако са хубавки - може още някой и друг тип да привлекат, но в крайна сметка финалът е пускане на тема в бгмама - Той ме използва... (с вариация - само за секс).
Trollface

Хм, защо мъжете не се оплакват, че някоя ги използва само за секс, но не иска да се виждат често, да живеят заедно и да се женят? Wink

# 374
Хм, защо мъжете не се оплакват, че някоя ги използва само за секс, но не иска да се виждат често, да живеят заедно и да се женят? Wink

Присъединявам се към въпроса. Много ще ми бъде интересно какво мисли бгмамата по него.
Ще добавя и въпроса-близнак - Защо жените смятат, че мъжете ги използват (и) за секс, пък по други теми пишат как женската сексуалност била къде-къде по-богата, развита и удовлетворяваща от мъжката?

Общи условия

Активация на акаунт