Къде да намеря такъв мъж

• 17 156
  • 476
  •   1
Отговори
# 105
На 23 г. какво друго да прави човек, освен да учи/работи и да ходи по купони? Ама много се изненадвам на очакванията към младежите да седят по диваните. На тия години им е времето да си скъсват задниците от работа, придобиване на още умения, пътувания и купони.

# 106
Авторката, а сармички правиш ли?

Много важен въпрос. За голяма част от мъжете сериозната връзка означава да живеят заедно и жената да ги обслужва сексуално и битово, доста прозаично звучи, но е факт.

# 107
  • София
Аз си признавам, че само като прочетох поста на авторката и ми стана скучно.
За мъж- не знам.

И мъже има такива.
Скучни, сериозни и само обясняват как няма жени и искат една сериозна жена, която може да носи отговорности за семейство, деца, домакинство, сметки и прочее. И двамата така да си живеят- сериозно и отговорно завинаги и животът е сериозен и труден и отговорен и никакви забавления, защото са повърхностни и изобщо.... сериозна работа е всичко.

Да отиде в университетската библиотека и да чака там.
Все ще влезе някой смотльо със сериозни намерения, който търси сериозна жена и всичко ще е много сериозно.

# 108
Баланс трябва. Все оск, ако трябва да избирам между крайностите, предпочитам отговорен и скучен човек, отколкото някой плитък фен на фъна.

# 109
  • София
Скучнотията може да се приеме, като сериозност, но да не е това.
Може да си е ...семпъл нрав със семпли нужди и потребности.
И това през годините ще те докара до лудост.
Живец трябва, доза непринуденост, да ти е цветно и интересно, което не значи драми и мелодрами.
Да носиш в себе си пиперчето на живота и редом с рандъм въпросите - кошиядем?, да има и такива за спонтанна емоция.

# 110
  • София
Баланс трябва, но хората не се влюбват и не създават семейства на този принцип.
Правят го, защото се харесват, защото им е приятно заедно, забавляват се и се привличат.
Няма нито един мъж на земята, който подхожда към едно момиче с идеята да се оженят, да си народят дечица и да носят отговорности до края на живота си.

# 111
А ако има, следва бързо да се бяга в обратна посока.

# 112
  • София
Баланс трябва, но хората не се влюбват и не създават семейства на този принцип.
Правят го, защото се харесват, защото им е приятно заедно, забавляват се и се привличат.
Няма нито един мъж на земята, който подхожда към едно момиче с идеята да се оженят, да си народят дечица и да носят отговорности до края на живота си.
То и при жените е така. Ти как да знаеш с този човек обичате ли си, пасвате ли си, та да имаш сериозни намерения. Първоначалното привличане е сексуално, после вече в какво ще се развие зависи от много неща.

# 113
На 23 г. какво друго да прави човек, освен да учи/работи и да ходи по купони? Ама много се изненадвам на очакванията към младежите да седят по диваните. На тия години им е времето да си скъсват задниците от работа, придобиване на още умения, пътувания и купони.

И после и на 45 им е рано да създават семейство и към 50 се редят на опашки за инвитро.
Много лош съвет.

# 114
Изборът на гадже е малко като избора на дреха.
1. Виждаш я на витрината и ти хваща окото достатъчно, за да те заинтригува.
2. В следствие на горното влизаш в магазина и я разглеждаш - каква е материята, шевовете, други особености.
3. Ако и след стъпка 2 още повече си я харесала отиваш в пробната да я пробваш.
4. И ако и там вече си доволна от всичко (как ти стои, цена, нужда от такава дреха и прочее) отиваш на касата и купуваш.

Същото е и с гаджето, не можеш да се надяваш направо на стъпка 4.

# 115

И после и на 45 им е рано да създават семейство и към 50 се редят на опашки за инвитро.
Много лош съвет.

Сред моите познати тия, които най-много купонясваха, най-бързо създадоха семейства. Някои към днешна дата и по няколко пъти, а пък момичета, които от 20-годишни истерично си мечтаят за бяла рокля, отдавна не са момичета, а още си чакат принца.

По-лесно успяват хубавичките, които много не  му мислят и не чакат напрегнато да им предложат пръстен.

# 116
  • Beyond the stars
Изборът на гадже е малко като избора на дреха.
1. Виждаш я на витрината и ти хваща окото достатъчно, за да те заинтригува.
2. В следствие на горното влизаш в магазина и я разглеждаш - каква е материята, шевовете, други особености.
3. Ако и след стъпка 2 още повече си я харесала отиваш в пробната да я пробваш.
4. И ако и там вече си доволна от всичко (как ти стои, цена, нужда от такава дреха и прочее) отиваш на касата и купуваш.

Същото е и с гаджето, не можеш да се надяваш направо на стъпка 4.

И за това, ако си тръгнал директно с мисълта за стъпка 4 - демек трябва да си купя рокля! , обикновено не се получава.
Поне при мен и дрехите, трябва нещото на витрината да ми "проговори" . Bowtie

кукумицинка и покрай мен парти хората бяха първите с дом и семейство. Учудващо и със стабилни такива.

# 117

Много лош съвет.

Едното няма общо с другото.
Правенето на план график и следването му като работен план не работи добре. Отделно, че нещата не се случват точно, както и когато ги искаме.

# 118
Мале, ако мъжът ми ме избираше по това колко съм сериозна, докато бях в двайсетте и необвързана… И пушех, и пиех, не се прибирах, постоянно бях на екскурзии и на гости в чужбина Grinning Единствено бях отговорна на работа, ама някой непознат мъж няма как да го знае. Нито пък ще знае колко книги съм изчела, защото не съм си сложила табела. Трябва да го поканя на гости да ми види библиотеката, ама ако ще ме пита каква ми е професията, готвя ли мусака и дали съм сериозна, нямаше да стигне дотам.

# 119
  • София

Много лош съвет.
Вече не сме в хепи соц-а, на 23 са си деца, още учат, нямат финансова стабилност, последното, което е разумно е да се женят и размножават в къщата на мама.

Общи условия

Активация на акаунт