Къде да намеря такъв мъж

• 17 126
  • 476
  •   1
Отговори
# 120
Никой не е казал, че на 24 вече ще е покрай печката и пералнята с бебе на ръце. Но определено повечето успешни двойки, които познавам са се загаджили около тая възраст особено жените. Тези с по късно начало на връзката обикновено са с повече компромиси. И не разбирам защо въпросното наживяване и купонясване непременно се свързва с к**валък? Да си имаш сериозна връзка и да си купонясваш, обикаляш по почивки, екскурзии и т.н. си е също много готино и на мен точно това ми е липсвало през тези ранни 20 години.

# 121
  • France
Аз пък познавам само 2, които издържаха на времето. И?
Вече написах защо нещата няма да ù се получат.

# 122
Никой не е казал, че на 24 вече ще е покрай печката и пералнята с бебе на ръце. Но определено повечето успешни двойки, които познавам са се загаджили около тая възраст особено жените. Тези с по късно начало на връзката обикновено са с повече компромиси. И не разбирам защо въпросното наживяване и купонясване непременно се свързва с к**валък? Да си имаш сериозна връзка и да си купонясваш, обикаляш по почивки, екскурзии и т.н. си е също много готино и на мен точно това ми е липсвало през тези ранни 20 години.

Така е, проблема е обаче този "цикъл" да не продължи до безкрай.
Особено ако връстничките ти вече са с по един развод, а ти дори сериозна връзка си нямала.
После по кафета и срещи да ти обясняват как след децата живота им свършил и ти колко си добре, че все още не си омъжена и с бебе.
По-голяма анти бебе и анти брак кампания от тая - еми здраве му кажи.
И вместо да се хванеш да търсиш подходящият мъж за себе си ти се затваряш още повече защото дори и тук се обяснява от омъжени жени с деца как едва ли не живота с бебе преди 30 е лудост.
После еми... да после избора се стеснява значително много, защото един стабилен мъж си търси млада и фертилна жена, а не такава в предменопауза.

# 123
Скрит текст:
Никой не е казал, че на 24 вече ще е покрай печката и пералнята с бебе на ръце. Но определено повечето успешни двойки, които познавам са се загаджили около тая възраст особено жените. Тези с по късно начало на връзката обикновено са с повече компромиси.
И не разбирам защо въпросното наживяване и купонясване непременно се свързва с к**валък? Да си имаш сериозна връзка и да си купонясваш, обикаляш по почивки, екскурзии и т.н. си е също много готино
Скрит текст:
и на мен точно това ми е липсвало през тези ранни 20 години.
Да де, защо? Аз си обикалях и купонясвах без к'рвалъка. Защо "несериозното" самостоятелно съществуване се свързва с к'валък? На теб ти е липсвало гадже, с което да си купонясвате и пътувате, на мен изобщо. Въпросът е, че със сериозна връзка просто не е същото. Човек трябва да опита и от едното, и от другото.

# 124
  • София
И аз съм на същото мнение.
Мисля, че животът е прекрасен и трябва да се живее подобаващо.
С мъж, без мъж, не трябва да има никакво значение, стига да се живее добре.

# 125
  • София
А защо наличието на връзка трябва да води до брак? Аз си имах сериозна 5 годишна връзка от края на гимназията докъм 23 и изобщо не съм имала идея да се женя. Иначе си е готино да си млад, а връзките са и до късмет и въпрос на вкус.

# 126
Баланс трябва. Все оск, ако трябва да избирам между крайностите, предпочитам отговорен и скучен човек, отколкото някой плитък фен на фъна.

И аз така си мислих и после срещнах отговорен нескучен мъж и направо се учудих, колко хубав може да бъде живота
Не е нужно човек да се примирява и да избира между двете, особено на 23.Разбирам на 40-45 когато вече бързаш да хванеш най-малкото зло...

# 127
Едно е да се загаджиш с някой, защото си се влюбил, друго е да отмяташ по точки, дали е подходящ.

# 128
Защо пък трябва човек да се примирява било то на 23 или 43, или 53. Има си хубави връзки и след 50 даже, и не седят по диваните, ами си гледат живота.

# 129
Ако човек на 23 е толкова тревожен за връзка, колкото описаното в първия пост, до 50 ще като гръмнала тенджера под налягане. Просто различни човешки типажи, а предполагам, че и различна заобикаляща среда.

# 130
Едно е да се загаджиш с някой, защото си се влюбил, друго е да отмяташ по точки, дали е подходящ.
А можеш да започнеш с точките и да продължиш с възклицания.

# 131
  • Paris, France
Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.
Повечето днешни 25-30г мъже нито пият, нито пушат, та не е никакъв проблем да намериш непушещ и непиещ, особено ако тренира. Интелигентните и образовани, на 23-24г тепърва започват да градят кариера и да печелят пари и рядко тръгват с момиче с ясна цел да им снесе ревящ вързоп, който да им разваля и без това краткия сън. В съвремието повечето мъже в развития свят започват да мислят за семейство и деца след 30 и се женят към 35-40г. Това е положението и такова беше като се ожених и аз преди 2-3 десетилетия.

Сериозен е абстрактно и разтегливо понятие. Някой може да е сериозен с една жена, а с друга да не иска повече от кратко приятно прекарване.

Съветите ми са:

1. Да вложиш във външност. Това е първото, което един мъж вижда. Идеални зъби, здрава коса и кожа, спретнато и чисто облекло в един или два цвята.

2. Повечето мъже не се интересуват особено от академичните ти постижения, работата ти и колко книги си изчела. Тъжно, но факт. Добре е да не говориш за това в началото и да не се показваш като ходеща енциклопедия.

3. Визираш мъже над 29г след като искаш бързо сериозности. Според мене възрастовата група на мъжете, които целиш не се вързва със сериозности.

4. Мъжете трудно се навиват да започват връзки докато нямат дом и стабилна работа и не печелят достатъчно. Шкартираш живеещи у родители и новодошли от други населени места.

Питаш къде е проблемът - няма проблем. Просто в днешно време създаването на семейство и партньорските връзки не са важни за повечето 25г момчета, а и момичета. Преди 35г можеше отдавна да си женена и с дете, дори учейки и това беше почти норма.

Не търси сериозност в началото, а да си допаднете! И почни да излизаш по купони, ако изобщо някой още организира такива. Наистина купонджийките се изжениха първи, както кукумицинка писа.

Желая ти да сбъднеш мечтите ти.

# 132
Боже това звучи толкова повърхностно, че е тъжно.
Ако човек толкова трябва да влиза в някакъв стереотип, че да си хване гадже , какъв е смисълът?

Дрехи еди какви си, не говори за каквото ти е интересно, идеални зъби? ( Сега и фасети ли да си направят хората)

То ако нарочно си направиш фасада да хванеш мъж, гарантирано живота ти ще е нещастен.

# 133
Аз мисля, че момичето има предвид просто връзка, а не само секс. Не е говорила за сватба, още по-малко бебета... Аз също имам приятелки, които се оплакват от това, че срещат мъже само за секс. То е ясно, че трябва време и да се влюбят хората. Но една такава от дълга връзка на 25 остана сама, и оттогава до сега е на 36, все още е сама.

# 134
Защо да е тъжно? Мъж с професия не се лови с професия.

Общи условия

Активация на акаунт