Къде да намеря такъв мъж

• 17 172
  • 476
  •   1
Отговори
# 180
  • Обран бостан ;)
Здравейте! Чудя се защо всички млади мъже, които познавам се държат като недорасли лигльовци и са несериозни, може би има изключения, но не ги познавам... Аз съм жена на 23 години с висше образование и хубава професия, изглеждам сравнително добре, не съм някаква страшна красавица, но не съм грозна, нито дебела. Тренирам редовно, не пуша, не пия, не ходя по дискотеки. Обичам да чета книги и да спортувам. Много бих искала да намеря мъж за сериозна връзка, обаче около мен са все някакви несериозни лигльовци... Къде е проблемът? Търся мъж на подходяща възраст 25-30 години, интелигентен, с хубава професия, да не пуши, да не прекалява с алкохол, да тренира, който да е сериозен.

Ей ме на.

От всичко, дето го искаш имам по много. Wink

Моите изисквания ги слагам в скрит текст, че са много:
Скрит текст:
Искам да изглеждаш така:

# 181
  • Далечният изток
И годините ти по много...
Спри да се лигавиш!

# 182
  • София

Много сексистко ми идва последните коментари. Мъжът трябва да е с професия, а жената нежна, с външност, женственост, привлекателност... 3 прилагателни за външен вид и нежност. А мъжът не трябва ли да е нежен? А жената умна и амбициозна? Да позная, от джен Х си?
Не.

Мъжете, уви, се привличат от точно това и никак не се интересуват от феминизма. Отговарям на въпрос какво привлича мъжете, а не каква съм аз, мен може да си ме представяш както си искаш.
Но от еманципацията- да. По-секси е.

За поколенията се опасявам, че още през хепи-соца се наложи крайно остро форматът на работещата жена и не е било допустимо обратното под никаква форма.

За да се върна на отговора на простия въпрос какво привлича мъжете, отговарям- за тях класацията е изключително проста и се състои от две категории, а именно:

1. Става.
2. Не става.

В този ред на мисли, ако не сте феминистка и имате някакъв интерес да се конфигурирате с отсрещния пол, старайте се да влизате в първата категория.

Не, Аззи е старо куче. Милениъл е.
С теб ще се разправям отделно за старото какво беше там.
И чети внимателно, че аз като чета, хем съм с момичета ми настръхват косите да не решат да минат през феминизма, а на теб ако ти дойдат три феминистки, не знам как ще ги спасяваме момчетата.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 09:49 от Azzy

# 183
  • Обран бостан ;)
И годините ти по много...
Спри да се лигавиш!

Къде се слагаш ?

Говоря на авторката.

# 184

За да се върна на отговора на простия въпрос какво привлича мъжете, отговарям- за тях класацията е изключително проста и се състои от две категории, а именно:

1. Става.
2. Не става.

Това е вярно, но само когато става дума за секс. Когато става дума за семейство нещата стават доста по-сложни, макар накрая пак да се стига до става/не става, но вече като краен резултат, а не като критерий.

# 185
  • София

1. Става.
2. Не става.

Това е вярно, но само когато става дума за секс. Когато става дума за семейство нещата стават доста по-сложни, макар накрая пак да се стига до става/не става, но вече като краен резултат, а не като критерий.
А ти с каква мисъл, смяташ, че подхожда всеки мъж, към момиче, което харесва?
И за какво си мисли, докато обсъждат Кант и Камю на първа среща?
Или мислиш, че си мисли- ей каква добра жена с пет дипломи и как ще ми възпита децата чудесно, ще свием гнездо и ще остареем заедно.

# 186
Точно това казвам, но понеже в доста постове се говори за деца, семейства и фертилни прозорци уточних, че за тях нещата не са така.

# 187
Е защо?
Ако ти сподели, че живее при майка си има 15 кредита и никакви спестявания какво ще си помислиш:
"Брей какъв стабилен мъж защо да не му отделя едни 10 години с идеята да го променям! Сега съм на 20 имам много време още пред себе си!".

# 188
Ако една жена не привлича мъжа визуално, той рядко ще я възприеме като партньор, независимо от качествата й. Вместо честен отказ, често следва френд зона, която тя погрешно приема като интерес.

# 189
  • София
Е защо?
Ако ти сподели, че живее при майка си има 15 кредита и никакви спестявания какво ще си помислиш:
"Брей какъв стабилен мъж защо да не му отделя едни 10 години с идеята да го променям! Сега съм на 20 имам много време още пред себе си!".
Ще се учудиш колко много не се впечатляват от червените флагове.
То, това не са и флагове, а направо червени фенери.

И колко жени скачат в леглото на първа- пета среща.

И колко издържат мъжа си, или си делят сметките, гледат децата, готвят, чистят и пазаруват, ходят на работа и в една съседна тема даже се стига до крайности- да го отглеждат алкохолика, който се напикава, защото не могат да го оставят горкия, имат дълг към него, защото им е мъж и заедно с децата да го спасяват, милия той.

# 190
А какво да се учудвам - нали ги чета тука.
Живеят по сто години с мъже, с които знаят, че ще се разделят един ден и въпреки всичко стоят там от удобство и го оправдават даже. Гнусна работя.

# 191
  • Beyond the stars
Е защо?

Това още ли говорим за 20 годишни ?
На 20 обикновено са студенти, които може би поработват нещо, техните ги издържат и живеят на квартира с още 2-3 себеподобни (или на общежитие).
Какви кредитит, майки и т.н.

# 192
  • София
Демокрация, какво да правиш. Свобода.

Защо да е гнусна работа? Докато им е добре заедно, какъв е проблема?
Твоя работа е да премислиш предложението отсреща и да решиш приемаш или не.
Предложението затова е предложение, защото е форма на договор.
Предлагам ти това и това, но онова не мога да ти предложа. Ти си преценявай устройва ли те или не.
И ако не те устройва, довиждане и до следващото предложение, което отговаря на твоите стандарти.
Отделен е въпросът с обещанията и предложенията, да не се бъркат двете.
Защото и жените имат склонност авансово да предоставят на мъжете всички реквизити и привилегии на мъжете и после се чудят защо няма предложение.
Дай да си поживеем като семейство пробно няколко години, за да разберем дали ни е добре заедно. Примерно.

Както виждаш, има и девойки, които живеят и с мъжа си и мама, че и деца им раждат, после даже и по още едно, за всеки случай и за някой ден, когато той се осъзнае и се промени, защото нали всички знаем, че все някой ден той ще се промени.

# 193
  • Out of the Mix
Ако говорим само за секс откъдето се тръгва, да, "става", "не става".
Но за връзка, "а life-time partner", се изискват куп други качества да са налични.

Al, дъртичък си за Вили.
Не, че за секса има възраст, няма. Wink

Близък вкус имаме.
Тънко кръстче, секси крачета и перфектно дупе.

# 194
Да де то извращения всякакви има, но авторката иска млад и образован стабилен мъж.
И аз на младини съм давала шанс на не толкова образовани мъже с идеята, аз да ги стимулирам да запишат висше и да станат нещо повече от общи работници. Тя майка им не ги научила, аз ли да го правя?
И точно това е проблема на тези ранни 20 години, че ако не искаш да учиш да градиш и да се развиваш и на 35+ още ще работиш в цеха за производство на нещо-си-там и така ще си и отидеш.
Пък която иска и 20 години да дава шансове, да дундурка, превъзпитава и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт