Къде да намеря такъв мъж

• 17 002
  • 476
  •   1
Отговори
# 405
Във всеки случай, каквото и да са оправданията, изчезването без обяснение е признак на малодушие Grinning
Просто е лесно.
А по-трудното е да си човечен и да кажеш, няма да се получи между нас и толкова.
Дори няма нужда от обяснения

То ако нямаше нужда от обяснения нямаше да се скатават. Ама обикновено има и въпроси, и сълзи, и опити за разговори и оправяне на нещата... Затова се скатават.

# 406
  • София
То какво да обясниш на някого, когото не харесваш. Нито е виновен, нито е направил нещо, нито може да направи нещо. Не разбирам търсенето на обяснения след някакви афери или аварии. Да е наистина връзка с месеци, години, ок, то тогава има и неща, които да се уговорят, вещи да се приберат, но иначе ми е необяснимо.

# 407
Баш пък при дълга връзка няма какво да се обяснявате, проблемите са ясни.

# 408
  • София
Баш пък при дълга връзка няма какво да се обяснявате, проблемите са ясни.
Могат да се кажат за последен път и там има битови въпроси за обсъждане обикновено, а и би било по-важно да се постигне някакъв мир в бъдеще, например.

# 409
Може и да могат, но:
Ама обикновено има и въпроси, и сълзи, и опити за разговори и оправяне на нещата...
======
Не можеш да изискваш от другия, можеш да се надяваш, че си попаднал на (или живял с) човек с твоите разбирания и ценности.

# 410
Така нареченото гоустване съм го правил след една две срещи или само писане, не виждам никакъв смисъл да се обяснявам когато не сме били никакви, а и от другата страна най много да те гледат странно.
В другия вариант е когато обясненията могат да бъдат по- неприятни за другата страна от самото прекратяване на отношенията без обяснения. Тук вече е относително и съжалявам за единият път когато съм постъпвал така, мисля че дългосрочно беше по лошо от да и бях казал истината.

# 411
Абе много често хората не осъзнават, че връзката не върви.
Но пък ако уважаваш поне човека, с когото си бил , не е лошо да му кажеш , какво те кара да искаш раздяла.

За мен гоустване след само писане не се брои, то като човек си пише с много хора наведнъж например , ако на всеки се обяснява ще е прекалено.

# 412
  • France
То какво да обясниш на някого, когото не харесваш.
Например това:
Цитат
Нито е виновен, нито е направил нещо, нито може да направи нещо.
Смятам, че това е достатъчно. Слага се край по един сравнително нежен начин. Като цяло ние, жените, сме по-старателни. Социални роли, какво да правиш.

# 413
  • По света и у нас
Аз си гоустнах последното гадже, защото ми писна от него да се прави, че не е с мен само за секса.

# 414
Скрит текст:
Смятам, че това е достатъчно. Слага се край по един сравнително нежен начин. Като цяло ние, жените, сме по-старателни.
Социални роли, какво да правиш.

Абе мен ако питаш, далеч повече биологични, отколкото социални.

Скрит текст:
...да кажеш, няма да се получи между нас и толкова.
Тука много си зависи кой, кога, как и какво точно е искал и съответно - получил.
Wink
Може за единия да се е получило нещо, което е очаквал, а за другия - нещо което не е очаквал.
Може единия да е желал едно, а другия - друго, но на първия да му се е сторило, че е едно и също, тоест неговото желание е споделено.
Може единия да е желал и очаквал, другия - пожелал (в смисъл - пожелателно намерение Wink ) и не очаквал.
Милион и една комбинации и само една печеливша...

# 415
  • София
То какво да обясниш на някого, когото не харесваш.
Например това:
Цитат
Нито е виновен, нито е направил нещо, нито може да направи нещо.
Смятам, че това е достатъчно. Слага се край по един сравнително нежен начин. Като цяло ние, жените, сме по-старателни. Социални роли, какво да правиш.
Това е минимума, но повече няма какво да се обяснява, а хората търсят. Става малко като всяко защо след третото защо на дете, на което си отказал нещо. То вече не е въпрос, а отказ да се приеме отказа.

# 416
  • София
Е, как да няма мъже, които се оплакват, че са използвани.
Оплакват се и още как.
Основно пак са такива, които се целят много високо, ако мога така да се изразя и по случайност са се конфигурирали с дама от по-висок клас, за кратка афера или просто секс, после построяват хипотеза за щастливо бъдеще с нея и когато не се получи, обикновено мрънкат, че са били използвани.

# 417
  • До хладилника, който обичам
Както и тези, които нямат с какво да се похвалят, обикновено обвиняват жените, че ги използват заради парите им (даже да ги нямат реално), защото не искат да признаят пред себе си, че са  с лоши/скучни характери, лоши любовници, кофти материал за партньор и т.н.

# 418
  • Пловдив
Ем, Джеф Безос не се оплаква от Лорън Санчез.....

# 419
  • По света и у нас
А колко мъже се надяват да бъдат използвани...

Общи условия

Активация на акаунт