Мартчета 2026 (Тема 3)

• 13 943
  • 650
  •   2
Отговори
# 495
Аз съм чела, че кандидата е често срещана при бременност и е “нормално”, но не знам при теб какви са.
Иначе ние бяхме на море точно преди положителния тест и плувах и в морето, и в басейна без проблем. Обаче на финала точно не бих рискувала да хвана нещо, честно казано, просто не ми се занимава.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 15:22 от Seaglass

# 496
Кандида си е. Гинеколожката също е на мнение, че "то понякога е така", но с наближаването на раждането хич не ми е успокоително намерението през три седмици да третирам гъби. Сега пак си чакам поредната микробиология.
В този сезон ходенето на хотел по-скоро е свързано с риска от респираторните гадини, които върлуват, освен евентуалните вагинални инфекции. Аз също наскоро гледах хотели с басейни, но реших, че шейни и разходки в снега в планината е по-доброто решение за момента.

# 497
Много гадно! Може да пробваш да премахнеш захарта, пак доколкото съм чела гъбите обичат сладко и с това се хранят. 🤷

# 498
Кандида си е. Гинеколожката също е на мнение, че "то понякога е така", но с наближаването на раждането хич не ми е успокоително намерението през три седмици да третирам гъби. Сега пак си чакам поредната микробиология.
В този сезон ходенето на хотел по-скоро е свързано с риска от респираторните гадини, които върлуват, освен евентуалните вагинални инфекции. Аз също наскоро гледах хотели с басейни, но реших, че шейни и разходки в снега в планината е по-доброто решение за момента.
С ходещо на детска градина дете риск от респираторни гадини винаги има, така чее 😅😅 дори в момента сме си с такава гадина.

# 499
И аз не мога да намеря групата. По принцип от предишната бременност, която пак беше с термин март имаме вайбър група с десетина жени от форума и до ден днешен сме много активни.
Аз вчера бях на преглед, момата е 1500гр в 30г.с. Много се надявам този път да тръгне естествено нормално раждане и да се случат както трябва нещата, понеже предишния път преносих и го предизвикахме с хапчета. Аз също ще раждам в друг град, пътя е според трафика, но около час стигаме от вкъщи до болницата, дори по-малко.

# 500
Здравейте, един въпрос, ние имаме легло chicco next to me, размерът на матрака е 50cm x 83 cm . Искам да взема протектор и чаршаф, този размер точно го има много скъп или чаршаф в комплект с много други ненужни неща за новородено. Някой има ли опит с това легло next to me и какви чаршафи и протектор си е взел. : ?
Намирам чаршафи 50 см на 80/90 те би трябвало предполагам да свършат работа?

# 501
Взех протектор от Вис виталис, размера е 50/83. За чаршафите и като цяло за текстила бях писала, че майка ми ще ги шие. Избрахме платове и щом и се занимава, така да бъде Grinning

# 502
За едно такова легло и матракът беше по поръчка, и чаршафчетата. Тях ги взех от някаква жена от Фейсбук, която шие, защото исках да са с ластик и с точни размери спрямо трите габарита. Протектор нацелих някакъв близък размер от стандартен магазин.

# 503
От къде поръча матрак по поръчка? Аз чаршафчета бях взела от Сладък сън, имат магазин във Варна, много съм доволна. Шият по размери, има страница във Фб.

# 504
Мисля, че беше от тук: https://junio.bg/product/matrak-coconut-latex?feci=ZDI0OGJmZWEtO … b0d3-3543ce80cbc2 . Имаше си и калъф матракът, но нямам спомен да съм го поръчвала отделно, може тогава да са вървяли с такъв...
П. С. Ааа, имал си към него калъф, сега прочетох.

# 505
Снощи бяхме на рожден ден и тортата беше Тирамису. Хапнах едно парче, като тотално изключих за суровите яйца. От както го изядох ми светна лампичката, попитах има ли и естествено отговорът беше "да".. От снощи не спирам да го мисля... Confused

# 506
Снощи бяхме на рожден ден и тортата беше Тирамису. Хапнах едно парче, като тотално изключих за суровите яйца. От както го изядох ми светна лампичката, попитах има ли и естествено отговорът беше "да".. От снощи не спирам да го мисля... Confused
Нищо няма да ти стане, Черешке, не се вглъбявайте толкова в едно парче торта или в бонбон с алкохол и прочие. И на мен ми се случва особено покрай Коледа, с толкова много ходене на гости да си хапна руска салата например, както знаеш с майонеза е, съответно в нея има яйца, нищо не ми е станало или пък някое друго парче колбас.

# 507
Нищо няма да ти стане, Черешке, не се вглъбявайте толкова в едно парче торта или в бонбон с алкохол и прочие. И на мен ми се случва особено покрай Коледа, с толкова много ходене на гости да си хапна руска салата например, както знаеш с майонеза е, съответно в нея има яйца, нищо не ми е станало или пък някое друго парче колбас.
аз даже и така си хапвам майонеза 😁 щото обичам 😁 нищо ми няма така чее, да, Черешке, успокой се 🤪😊

# 508
Момичета, за тези, които се следят по ЗК, има ли някакви определени седмици, в които започват да се измерват тоновете или е по преценка на АГ. Тъй като доктора в Надежда ми каза да ги започна от тази седмица и днес по-късно съм си запазила час, АГ по ЗК обаче нищо не е казвала. Мисълта ми е, дали следващите записи могат да се поемат вече от ЗК и съответно да не ходя на платени такива.

# 509
Точно това си говорехме с майка ми, думите и бяха "Баба ти едно време само купешко сирене и пастьоризирано мляко е яла и пила". Иначе и аз си хапвам майонеза, но като че ли не съм го мислила толкова Grinning Снощи някак се стреснах.

Йонси, аз съм по ЗК и АГ като ми даде час за консултация ми каза да мина и на тонове този ден, тоест започвам от 34г.с.

Общи условия

Активация на акаунт