Мартчета 2026 (Тема 3)

• 13 486
  • 646
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, да ви попитам как сте с нервите напоследък😅😅 Нямам предвид нерви покрай приготовления, раждане и прочие обаче. Забелязвам се от известно време, че с мен не може да се говори като ,,хората”😅, имам чувството, че всеки, който ми говори ме изнервя, съответно и несъзнателно им се отяждам постоянно, направо съм ужасна🤣🤣🤣 Много смешно звучи така като се опитвам да го обясня, ноо общо взето всичко и всички ме дразнят последните седмици😅

# 526
Момичета, да ви попитам как сте с нервите напоследък😅😅 Нямам предвид нерви покрай приготовления, раждане и прочие обаче. Забелязвам се от известно време, че с мен не може да се говори като ,,хората”😅, имам чувството, че всеки, който ми говори ме изнервя, съответно и несъзнателно им се отяждам постоянно, направо съм ужасна🤣🤣🤣 Много смешно звучи така като се опитвам да го обясня, ноо общо взето всичко и всички ме дразнят последните седмици😅

И аз съм така, не се притеснявай, хаха. Много ме дразнят всички и отделно се чувствам доста оглупяла 🤣🤣

# 527
Дейзи, добре дошла в групата и в отбор момчета, ако искаш да те добавя в списъка на първа страница, пиши! 🩵
Съни, опитай да не се притесняваш, на бебетата в началото реално им трябват много малко неща, най-важното е да са при мама, защото това е единственото, което познават, другото все ще го нагласите. Ако кърмиш, ще си спестиш много работа около поддръжката на шишетата, дрешки много малко ще ти трябват, дори не е нужно да си губиш времето в гладене, защото живеем в много по-чиста среда и прането е напълно достатъчно. Памперсите и другите консумативи за щастие можем и да си ги поръчваме с доставка, предлагат се във всички магазини. Ще се справиш, виж какво можеш да си спестиш като задачи и така. 🩷
Аз да се отчета с трета ФМ, момчето си стои главично, направихме му много хубави снимки, има огромни бузки като брат си и май положението при нас ще е copy-paste. 🤣 Очаква се около термин да е 3.500 и той, ще ми е много интересно да видя как ще тръгне раждането този път и дали ще са с еднакви размери, защото засега вървят паралелно.
Още се колебая между Надежда и Шейново, но до края на месеца трябва да реша, че ми омръзна да се чудя.

# 528
Дейзи, добре дошла в групата и в отбор момчета, ако искаш да те добавя в списъка на първа страница, пиши! 🩵
Съни, опитай да не се притесняваш, на бебетата в началото реално им трябват много малко неща, най-важното е да са при мама, защото това е единственото, което познават, другото все ще го нагласите. Ако кърмиш, ще си спестиш много работа около поддръжката на шишетата, дрешки много малко ще ти трябват, дори не е нужно да си губиш времето в гладене, защото живеем в много по-чиста среда и прането е напълно достатъчно. Памперсите и другите консумативи за щастие можем и да си ги поръчваме с доставка, предлагат се във всички магазини. Ще се справиш, виж какво можеш да си спестиш като задачи и така. 🩷
Аз да се отчета с трета ФМ, момчето си стои главично, направихме му много хубави снимки, има огромни бузки като брат си и май положението при нас ще е copy-paste. 🤣 Очаква се около термин да е 3.500 и той, ще ми е много интересно да видя как ще тръгне раждането този път и дали ще са с еднакви размери, защото засега вървят паралелно.
Още се колебая между Надежда и Шейново, но до края на месеца трябва да реша, че ми омръзна да се чудя.
Аз днес бях и на първите си тонове😊 Някакси като стане вече време за тях, започваш да осъзнаваш колко близо си до финала. Давам ти едно положително мнение за Надежда в чуденката😊

# 529
Знам, знам, то може и да се засечем там. 😁

# 530
Знам, знам, то може и да се засечем там. 😁
Ще е супер, въпреки че тайно се надявам госпожицата да не се бави чак до термин😅 Поръчала съм си я десетина дни по-рано, хахаха🤣🤣

# 531
Аз пък се надявам да влезе Овен, но шансът е никакъв. 😜

# 532
Аз съм Риби, момата също се очертава да е Риби, хубава зодия е според мен. Дано не влезе в Овен, че това означава пренасяне😅😅

# 533
Жените Риби като че ли са по-добре, мъжете, които познавам, са все едни схлупени... Ама не съм фанатик по темата, така че каквото дойде. Да сме здрави и да си доближи термина, че от едно известно време се притеснявам в тази посока, макар да нямам основание за това. Страх ме е от евентуални увреждания от преждевременно раждане, макар че прескочих по-страшните седмици.

# 534
Аз съм Овен и като се знам каква съм, хич няма да ми е лесно Joy, но пък и при мен шанса да излезе тази зодия е нулев.

# 535
Аз съм Овен и като се знам каква съм, хич няма да ми е лесно Joy, но пък и при мен шанса да излезе тази зодия е нулев.
Черешке, с твоя термин ще е сто процентова Рибка😁

# 536
Йонси, ти май първата девойка я беше родила около 37 гс, ако не се лъжа, така че може и да си дойде по поръчка!
Вярвам единствено в зодия Скорпион и не исках такова дете. 🙈 Иначе съм Стрелец, с момченцето Овен засега се оправяме, но виждам плашещо много черти от моя упорит и прям характер. 🙈
Едно от любимите ми неща на естественото раждане е това, че детето само си избира кога да излезе. И аз се притеснявам малко от преждевременно раждане, защото вдигам и нося сина ми, 12 кг е, но засега няма реален повод за тревога.

# 537
Йонси, ти май първата девойка я беше родила около 37 гс, ако не се лъжа, така че може и да си дойде по поръчка!
Вярвам единствено в зодия Скорпион и не исках такова дете. 🙈 Иначе съм Стрелец, с момченцето Овен засега се оправяме, но виждам плашещо много черти от моя упорит и прям характер. 🙈
Едно от любимите ми неща на естественото раждане е това, че детето само си избира кога да излезе. И аз се притеснявам малко от преждевременно раждане, защото вдигам и нося сина ми, 12 кг е, но засега няма реален повод за притеснение.
Да, беше в 37 г.с почти 3,500 тежаща, направо не ми се мисли, ако беше изкарала до пълен термин😅😅 Но тя си вървеше и по-едро бебе, винаги беше с по седмица и нещо напред, а сестра й засега си върви ама точно на седмицата, та даже и на дните, та може и до по-късен етап да изкараме с нея. Иначе и аз винаги съм имала един вътрешен страх за това преждевременно раждане, все си казваш, само да стигна до 24 седмица, след това, ох само да стигна до 28 седмица, 32-ра, 34-та и вече като влезеш в 36-та седмица ти олеква. Така бях и с каката, така съм и сега. Аз поне от това носене я отказах, че тя си и натежава 16 кг е.

# 538
Тя си е била съвсем готова в 37 гс. Аз с първата бременност някак си усещах, че ще изкарам до термин, сега също съм си харесала една конкретна дата и се целя в нея, но няма как съвсем да не вдигам и нося детето, още е твърде малък и не се справя с всичко сам.

# 539
И по-малкото дете вдигам, че и кучето нося до банята всеки ден след разходка. 17-18 кг е той, щерката към 15 кг. Като са някакви натоварвания, с които организмът е свикнал, не представлява проблем да си продължават.
Аз съм Стрелец (кучето и то😜) и исках много декемврийско бебе, винаги съм обичала този месец. Мъжо е Лъв и мислех, че още някой огнен вкъщи ще е добро попълнение. Имаме си обаче син Телец, дъщеря Близнаци (най-омразната ми зодия, ама туй то. С нея имаме точно 6 месеца разлика в датите и сме пълни противоположности) и сега проекто Рибок.

Общи условия

Активация на акаунт