Мартчета 2026 (Тема 3)

• 13 391
  • 646
  •   4
Отговори
# 540
През първата ми бременност ми изтекоха водите през 34гс + няколко дена и детенцето едва беше направило 2кг, а сега съм 33гс и много се притеснявам пак да не стане нещо, че сега бебето върви много мъничко и всеки ден все повече го мисля

# 541
През първата ми бременност ми изтекоха водите през 34гс + няколко дена и детенцето едва беше направило 2кг, а сега съм 33гс и много се притеснявам пак да не стане нещо, че сега бебето върви много мъничко и всеки ден все повече го мисля
Роки, много съжалявам, че си преминала през това. Няма как след нещо такова преживяно да не го мислиш, но е най-важно да си спокойна и да мислиш положително. Всичко ще бъде наред😊 А на колко седмици отговаря бебенцето в момента. Ако е около седмица ,,изоставане” знам, че е нормално.

# 542
Юхуу да се запиша и аз за първи тонове днес (32с.) Доста беше релаксиращо, бях готова по някое време да заспя… но бебка си заспа така че трябваше да я будя.
От други мами съм чувала, че трябва да се махне маникюра преди раждане - вие смятате ли да го махате и ако да- кога?

# 543
Юхуу да се запиша и аз за първи тонове днес (32с.) Доста беше релаксиращо, бях готова по някое време да заспя… но бебка си заспа така че трябваше да я будя.
От други мами съм чувала, че трябва да се махне маникюра преди раждане - вие смятате ли да го махате и ако да- кога?
Махах го и в болницата ми казаха, че не е трябвало😅😅

# 544
не съм го махала при първата бременност, сега също не смятам..че даже и педикюр имам 😁
Иначе аз силно се надявам да излезе на термин като каката, обаче ако наистина върви така едра, си мисля, че няма да дочака..и аз я ненавиждам тая зодия риби, като мъжете са многооо тежки случаи, при жените е една идея по-добре..ама каквото такова 😁 иначе каката е близнак, на 27.05., като там пък се молех да не излезе телец, че тия паа са още по-зле 🤣🤣🤣 израстнах с по-голям брат Телец ииии дааа 🤪😌

# 545
За маникюра (лака) - ако се махне, могат да видят по-бързо дали има проблем, защото при някои състояния посиняват ноктите, така съм чувала поне.

# 546
Еми с изоставането всеки лекар казва различно, но последните две мнения са че изостава с 7-8 дена, но на мен за 33гс около 1,600кг ми звучи доста малко, но пък никой не може да открие проблем и дори ми отказаха влизане в болница, защото просто нямало какво да ми правят
А за маникюра не го махам, но когато наближи винаги ги скъсявам

# 547
Аз съм на 14 март, каката по термин беше на моя рожден ден, но реши,че иска да е овен, а не риби, та преносих една седмица. А тя изобщо нямаше намерение да излиза. И аз много я нося, тя много се залепи за мен последно време, иска всичко с мен да прави. Отделно сега е болна и съвсем. Дано и аз не се разболя,че ще ми се види сметката. Надявам се да не пренасям и да родя близо до термин.

# 548
Аз съм за 19ти март, много рискова игра със зодията 😄 И двете не са ми в любимите, но май съм по-скоро за рибка, та ще изпробвам всякакви неща след 38ма седмица пък да видим какво ще реши мадамата.
Иначе питах за маникюра защото ме е обзело странно желание за подготовка преди раждането… искам да посрещна детето в най добрата си форма - запазих маникюр педикюр прическа кола маска зъболекар 😄 Пълен пакет… но май е по скоро като начин за разсейване и да избутам по бързо февруари месец.
И също да питам някой друг има ли фалшиви контракции? Как се справяте с тях, забелязали ли сте да са г/д по едно и също време? При мен е след вечеря като полегна на дивана и се почва първо ритане (аз съм със задна плацента и изглежда доста плашещо 😄 ) и след това и стягания, втърдяване на корема. Док ми каза ако ме боли да пия ношпа, а ако станат регулярни - в болницата.

# 549
Еми с изоставането всеки лекар казва различно, но последните две мнения са че изостава с 7-8 дена, но на мен за 33гс около 1,600кг ми звучи доста малко, но пък никой не може да открие проблем и дори ми отказаха влизане в болница, защото просто нямало какво да ми правят
А за маникюра не го махам, но когато наближи винаги ги скъсявам
А витамини, белтък изследвала ли си?

# 550
Те не са фалшиви, истински са си, но са подготвителни, а не родилни - Бракстън-Хикс. Имам ги и нищо не пия, те подготвят матката и бебето, ако е само стягане, всичко е наред.

# 551
Здравейте и от мен.
Аз нещо също полудявам, обхваща ме тревога, съответно ставам нервна и емоционална и всички и всичко ме дразни 😀
Подготвям багажа за родилното, малко по малко.. Нощници не мога да харесам, ужасно са ми грозни, помня първия път, че много ме сдухваше това 🙄😅 Ако сте намерили някаква да не е съвсем като на родилка дойка, препоръчайте 😀
На тонове съм от 30-ти, виждам че има няколко момичета следящите се също в Надежда, може да се засечем 😀

# 552
За Бракстън Хикс скоро не съм получавала, имаше период, в който имах по 1-2 такива контракции на ден, АГ-то ми изписа Магнерот .
Поли, ако гледаш нощници за в болницата, на мен тези, които те осигуряват ми бяха много удобни.

# 553
За Бракстън Хикс скоро не съм получавала, имаше период, в който имах по 1-2 такива контракции на ден, АГ-то ми изписа Магнерот .
Поли, ако гледаш нощници за в болницата, на мен тези, които те осигуряват ми бяха много удобни.
И на мен ми бяха удобни, но когато идваха роднини на свиждане се чувствах много нелепо или когато трябваше да сляза до аптеката или регистратура 🙄😀
Много ми се иска да имам по човешки вид, макар че не съм сигурна, колко е възможно в първите няколко дни/седмици 😀

# 554
И на мен ми бяха удобни, но когато идваха роднини на свиждане се чувствах много нелепо или когато трябваше да сляза до аптеката или регистратура 🙄😀
Много ми се иска да имам по човешки вид, макар че не съм сигурна, колко е възможно в първите няколко дни/седмици 😀
Аз обличах халат в тези случаи.

Общи условия

Активация на акаунт