💪"Игри на волята: България" ~ Между два сезона

• 107 024
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 945
Емии даже и тя знае реалния победител😁.Мирко кой го помни 😂Жив и здрав да е с парите ,и да не се показва много .😄
Михаела никога не бих си я причинила.😁

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 08:36 от *Ани*

# 946

Гала пък в началото казва "Хайде Калин да е пръв като един победител.".  Ей само заради това и прощавам всички глупости.

Да, тя лекичко се сконфузи като се усети, че победителят беше друг. Незначителна подробност, която никой май вече не помни, а и не трябва.

Незначителна подробност е, че Мирко победи във финалната битка, а не че Гала започна така, нали това имаш предвид?

Дали осъзнато от страна на Гала, или объркване поради незначителността на онзи факт, тия дни Гала ми е симпатична 😉

В тоя ред на мисли се сещам как в "След игрите" Ваня по един или друг повод трябваше да напомня на самия Калин, на Чикатото и на Дино (може и други да е имало, но не съм гледала всички), че Мирко е победител, а не Калин. А Дино се и притесняваше дали има право да си каже, че за него Калин е най-силен.

Тази Мишето трябва да я забранят със закон 😡. "Проповедите" и не просто извращават Игрите, но и вредят пряко на имиджа на всички жени. Буквално праща на боклука резултати от десетки години феминизъм.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:01 от MikasaA

# 947
  • Някъде там...
И аз се смях на Гала, но в крайна сметка си го приех за чистата истина. Калин наистина е победител. Simple Smile Другият е само на хартия, някакво недоразумение там. Laughing Интересно ми е, не го ли канят или той отказва? Никъде не се появява.

Генчо в онзи сезон ми беше сред любимците, много се ядосвах как го прецакваха покрай Алекса и свитата му. А когато го жертваха за касичка на Джаферович, направо побеснях. Още го следвам в ИГ. Може да изгледам и аз този Чакалкаст, не го следя по принцип.

# 948
Генчо в онзи сезон ми беше сред любимците, много се ядосвах как го прецакваха покрай Алекса и свитата му. А когато го жертваха за касичка на Джаферович, направо побеснях. Още го следвам в ИГ. Може да изгледам и аз този Чакалкаст, не го следя по принцип.

Останах потресена, но честно казано като го каза и ми щракна защо Алекса му даде капитанството. Няма как който и да е от тях да е подозирал, че 2 седмици подред ще има елиминиран капитан. И въпреки това точно нея седмица Алекса му стана "гузно" да е само той и точно на Генчо даде... Явно редакторката му е казала да даде на Гената. Аз мисля и че продукцията тогава всячески се е опитвала да се отърве от Джаферович. Как пък и точно в двете нейни капитански са елиминационни? Просто е изкарала страшен късмет- като се разболя и после би Гената. Явно им е било по-важно Гената да отпадне на него етап, но и ОК да е Джаферович.

А това ме накара да имам и друга спекулация- д-р Пекин. Мислех, че се е провалила и е прецакала сценария за женски сблъсък с Ръждавичка, но сега клоня към друго. Мисля, че като отказа да номинира Калин (и смятам там са го готвили него за елиминация, за да разчистят път на Ръждавичка), са се разярили и да ѝ били печата, защото вече не ги е слушала какво да прави/ или си е свършила полезността за редактора.
Отпадането на Ръждавичка все още мисля не е планирано и тя е била готвения победител, но за Пекин смятам сами я махнаха.

# 949
Симеон Кралев от "Игри на волята" 6 ще готви в "Черешката” идната седмица

# 950
Шопа евдам изтърпях тая седмица. Изключително ми е неприятен. Сега път тоя. 😬

# 951
Добре де какъв е смисълът да се канят идиоти?

# 952
Явно искат да има скандали и разногласия по вечерите. Опитах се да гледам седмицата с Чикагото, няма такава мъка - не успях. Ако бяха мои гости вкъщи, щях да ги изгонят.

# 953
  • пустинята Гоби
Аз гледам Черешката, когато гостуват симпатични хора. Тази и миналата седмица не съм гледала, простотията ме кара да се чувствам зле, нямам нужда да си валидирам интелекта с простаци и глупаци. Обидно е за част от гостите да ги събират с индивиди като онази особа с размазаното лице. Не знам защо простотията се промотира и ѝ се дава екран, не знам защо хората я гледат. Аз следя страницата на предаването във Фейса и съм забелязала, че когато някой мил човек готви и се справи добре, всички го харесват и са очаровани, т.е. всеки оценява хубавото, не винаги се търси скандал. И лайковете са повече, демек явно повече се гледа. Свършиха нормалните хора ли или не искат да участват?

# 954
Също не можах да гледам дори и Чикаго. Толкова прости гости.... Егати и гостите. Само се надявам Калин да не участва.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 06:30 от Dragoness

# 955
Калинката шофира в приятна компания за Франция.

# 956
Калинката шофира в приятна компания за Франция.

Къдрокосата фея, дааа. Показа я най-после, макар и малко деликатно Blush

# 957
Ще публикувам отново линка с избраното видео на Калин, но дискретно защото ботовете които ежедневно прослушват форумите кликат на всички линкове и много бързо изяждат позволеният от хостинга даунлоад за месеца.
Вземате това:  https://jmp.sh/7klKnNe и накрая ръчно добавяте едно "R"
да стане

# 958
Калин с физическите си дадености и невероятната харизма ще направи следващия сезон на ИВ доста труден. Надали Продукцията ще успее да намери негов заместител, а неминуемо повечето от нас непрекъснато ще правят сравнения с новите участници и Калин.

# 959
Ще публикувам отново линка с избраното видео на Калин, но дискретно защото ботовете които ежедневно прослушват форумите кликат на всички линкове и много бързо изяждат позволеният от хостинга даунлоад за месеца.
Вземате това:  https://jmp.sh/7klKnNe и накрая ръчно добавяте едно "R"
да стане
Велико! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт