6 седмица не се вижда плоден сак

• 2 697
  • 101
  •   1
Отговори
# 15
Злати96,
Не действайте на своя глава, щом са ви казали да го спрете и не се вижда сак никъде. Отидете на друго място и следете ЧХГ през 48 часа.

# 16
Злати96,
Не действайте на своя глава, щом са ви казали да го спрете и не се вижда сак никъде. Отидете на друго място и следете ЧХГ през 48 часа. Бях на друго място и лекарят беше доста възрастен. Каза, че не вижда нищо в матката и извън нея, но може да е късна имплантация и към момента да не правя нищо и ще ме види след седмица, тогава ще е ясно. Но аз си записах час при трети в неделя и вече ако реши третият, че съм за операция и да спра прогестерона, тогава ще го спра. Моята лекарка е доста млада и ми изглежда неопитна

# 17
  • Стара Загора
Злати96,
Не действайте на своя глава, щом са ви казали да го спрете и не се вижда сак никъде. Отидете на друго място и следете ЧХГ през 48 часа. Бях на друго място и лекарят беше доста възрастен. Каза, че не вижда нищо в матката и извън нея, но може да е късна имплантация и към момента да не правя нищо и ще ме види след седмица, тогава ще е ясно. Но аз си записах час при трети в неделя и вече ако реши третият, че съм за операция и да спра прогестерона, тогава ще го спра. Моята лекарка е доста млада и ми изглежда неопитна

"02.12 беше 155,на 04.12 беше 1040 и на 08.12 беше 2217. днес 3484"- резултатите си ги вземете задължително с вас в неделя.

# 18
Злати96,

"02.12 беше 155,на 04.12 беше 1040 и на 08.12 беше 2217. днес 3484"- резултатите си ги вземете задължително с вас в неделя.
Ще ги нося. Излезе, че съм и с тробофлебия Туко що, направо ми писна

# 19
  • Стара Загора
Злати96,

Генетична тромбофилия или тробофлебия ?

# 20
Злати96,

Генетична тромбофилия или тробофлебия ?

# 21
От къде си?

# 22
# 23
  • Стара Загора
Лайден е от кофти мутациите, но не го мислете точно сега. Намерете сака първо, ако всичко е наред- доц.Русев или доц.Конова.

# 24
Лайден е от кофти мутациите, но не го мислете точно сега. Намерете сака първо, ако всичко е наред- доц.Русев или доц.Конова.
Блгодаря

# 25
  • Sofia
ЧХГ на 02.12 -155,
на 04.12 - 1040 и
на 08.12 - 2217
на 12.12 - 3484

Това ЧХГ не се повишава много правилно и наистина прилича на извънматочна.
С ЧХГ над 1000, сакчето вече може да се види. Твоето ЧХГ последно е било над 3000 и пак нищо не се вижда в матката. Тоест неравномерно растящо ЧХГ + нищо не се вижда в матката при подобни стойности говори за извънматочна.
Ако е извънматочна аз бих спряла прогестерона, защото иначе може да стане голяма беля.

Като пишеш, че не се визуализира извън матката, какво имаш предвид? На кои места точно са търсили? Защото извънматочната може да е на много места, не само в тръбите (тубарна бременност). Например преди години тук имаше една съфорумка с цервикална бременност. По същия начин трудно го намериха.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 16:05 от Brin de muguet

# 26
Досега трябваше да се види сак, ако е в матката. При извънматочна, в зависимост от това къде се намира и каква е апаратурата на лекаря, може и да не се види.
Ходете да Ви види лекар с добра апаратура.

А за прогестерона - ако бременността не е където трябва, Вие само ѝ помагате да расте и да стане по-опасно за Вас, вместо природата да си свърши работата.

Колко Ви е прогестерона, като сте го изследвали и Ви е предписан?

# 27
ЧХГ на 02.12 -155,
на 04.12 - 1040 и
на 08.12 - 2217
на 12.12 - 3484

Това ЧХГ не се повишава много правилно и наистина прилича на извънматочна.
С ЧХГ над 1000, сакчето вече може да се види. Твоето ЧХГ последно е било над 3000 и пак нищо не се вижда в матката. Тоест неравномерно растящо ЧХГ + нищо не се вижда в матката при подобни стойности говори за извънматочна.
Ако е извънматочна аз бих спряла прогестерона, защото иначе може да стане голяма беля.

Като пишеш, че не се визуализира извън матката, какво имаш предвид? На кои места точно са търсили? Защото извънматочната може да е на много места, не само в тръбите (тубарна бременност). Например преди години тук имаше една съфорумка с цервикална бременност. По същия начин трудно го намериха.
не е в тръботе, не е в яйчника, не е в матката. Утре съм на 3 мнение с най хубавата апаратура в София. Пожелайте ми успех

# 28
  • Sofia
Има още цервикална бременност, корнуална, абдоминална....
Както казах при съфорумката се оказа цервикална бременност. Доста търсиха къде е имплантацията.

Дано утре вече да го намерите, за да се знае как да се процедира.

# 29
Има още цервикална бременност, корнуална, абдоминална....
Както казах при съфорумката се оказа цервикална бременност. Доста търсиха къде е имплантацията.

Дано утре вече да го намерите, за да се знае как да се процедира.
Аз нямам кървене, болки и никакви симптоми за извънматочна бремнностт. 2 рият гинеколог каза, че е възможно имплантацията да е станала по- късно и да не се вижда и категорично каза да не се оперирам на този етап

Общи условия

Активация на акаунт