6 седмица не се вижда плоден сак

• 2 659
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Симптомите на извънматочна се появяват на по-късен етап с нарастването на ембриончето. И то най-вече, когато става въпрос за тубарна бременност, защото в тръбите то няма място на къде да расте и издува тръбата. На другите места има на къде да расте, следователно и симптомите се появяват на по-късен етап.

Колкото и по-късно да е станала имплантацията, когато ЧХГ достигне 1000, хайде да кажем 1500/2000, сакчето вече е видимо. При теб с ЧХГ над 3400 то все още не се визуализира.

Да се оперираш от какво? Никой лекар няма да тръгне да те реже, ако не е локализирал ембриона преди това.

# 31
Симптомите на извънматочна се появяват на по-късен етап с нарастването на ембриончето. И то най-вече, когато става въпрос за тубарна бременност, защото в тръбите то няма място на къде да расте и издува тръбата. На другите места има на къде да расте, следователно и симптомите се появяват на по-късен етап.

Колкото и по-късно да е станала имплантацията, когато ЧХГ достигне 1000, хайде да кажем 1500/2000, сакчето вече е видимо. При теб с ЧХГ над 3400 то все още не се визуализира.

Да се оперираш от какво? Никой лекар няма да тръгне да те реже, ако не е локализирал ембриона преди това.
Да,искаха да ме оперират,за да търсят,даже казаха да си избера каква операция искам.. Не има вярвам, уплашена съм много. 4 аборта имам в рамките на година и ще полудея вече

# 32
  • Стара Загора
С Лайден мутация и без терапия се очаква да имате аборти, да .Аз се чудя на лекарите защо чак сега ви изследват за тромбофилията? Много късно бих казала, трябваше след втория аборт да сте наясно вече.

# 33
С Лайден мутация и без терапия се очаква да имате аборти, да .Аз се чудя на лекарите защо чак сега ви изследват за тромбофилията? Много късно бих казала, трябваше след втория аборт да сте наясно вече.
Казаха, че не ми е причинявала тя абортите. И към момента не съм на Антикулагоини... Имам 2 час до прегледа и не знам къде се намирам от притеснение, дори не съм спала цяла нощ

# 34
  • Стара Загора
Дръж се!!! Ще чакаме да пишеш….
Относно тромбофилията, сама прочети… задължително консултация с Конова или Русев! Има много некомпетентни, които дори отричат, че мутациите влияят. Дори в западна Европа отричат. Мен ме изследваха от до след 2 аборта. Нищо друго не излезе освен две мутации. Третият опит беше успешен с терапията на Конова.
Не се отчайвай, трябва ти точния специалист! Поне забременяваш бързо…

# 35
Предполагам, че си минала преглед вече.

За Лайден - не знам с кого си се консултирала и защо сте чакали 4 аборта, за да им светне лампата за препарати за разреждане. С далеч по-ниски рискови мутации съм и нямам успешна бременност без НМХ.

# 36
Предполагам, че си минала преглед вече.

За Лайден - не знам с кого си се консултирала и защо сте чакали 4 аборта, за да им светне лампата за препарати за разреждане. С далеч по-ниски рискови мутации съм и нямам успешна бременност без НМХ. Да, минах на преглед. Не се вижда нищо. Лекаря каза, че бременност има на 100%, но не се вижда къде е. Имам жълто тяло в яйчника и ендометриума е 20.1 mm. Пак ще ходя всеки ден, докато не се види на къде вървят нещата

# 37
Здравейте,онзи ден писях, че не се локализира плоден сак на еходграф в 6 седмица. Днес отново бях на преглед и има нвкакви зачатъци, но лекаря не ги определи, като сак. Моля, ако има някоя компетентна майка да помогне

# 38
Аз бих отишла на преглед при завеждащите отделенията по рискова бременност в Шейново или Майчин дом още днес. В 6 г.с. би трябвало да се види поне сак. Вашето ЧХГ нарастваше доста скоростно и май последно беше над 3000, което значи, че определено нещо се случва. С такова ЧХГ трябва да се визуализира вече. Не чакайте, извънматочните бременности са опасни. Пожелавам Ви да не е такава, разбира се!

# 39
Аз бих отишла на преглед при завеждащите отделенията по рискова бременност в Шейново или Майчин дом още днес. В 6 г.с. би трябвало да се види поне сак. Вашето ЧХГ нарастваше доста скоростно и май последно беше над 3000, което значи, че определено нещо се случва. С такова ЧХГ трябва да се визуализира вече. Не чакайте, извънматочните бременности са опасни. Пожелавам Ви да не е такава, разбира се!

До вчера не се виждаше нищо в матката, но днес лекарят каза, че има зачатъци и си пуснах чхг. Малко съм по спокойна. Лекарят при който ходя е много добър и разбираш. Имам страх от майчин дом, защото там щях да пука с първата си бременност и са страшно груби.

# 40
  • София
Отиди при друг лекар.

# 41
Отиди при друг лекар.
Имам частни часове при 2 още, утре сутринта съм при вторият, а в четвъртък при трети.
Вас какво ви съмнява този лекар, моля помагайте в безизходица съм вече. 5 различни специалисти ме гледаха миналата седница, единият от тях е шеф на отделение в 5 градска

# 42
  • София
При такова увеличаване на чхг и той да не може да разбере какво става... Или лекарят не е читав, или апаратурата. Или и двете.

# 43
  • София
Какво означава зачатъци?
Или има сак, или няма.
В края на 6 г.с. би трябвало да се засекат вече пулсации и добре видим ембрион със жълтъчно мехурче.
В кой точно ден на 6 г.с. си?
Колко ти е чхг?

# 44
При такива стойности на ЧХГ липсата на визуализиран сак и ембрион не може да се обясни с късна овулация. Понятието "има зачатъци" не представлява медицинска диагноза и не кореспондира с нормална бременност.

Общи условия

Активация на акаунт