6 седмица не се вижда плоден сак

• 2 676
  • 101
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia

Това са снимки от вчерашният преглед. Не го очетра, като плоден сак, защото било с неправилна форма. Идея си нямате колко лекари ме гледат. И реших да си дам почивка няколко дни, защото психически ще откача
Аз тук плодно сакче не виждам, било то и неоформено.

# 61

Това са снимки от вчерашният преглед. Не го очетра, като плоден сак, защото било с неправилна форма. Идея си нямате колко лекари ме гледат. И реших да си дам почивка няколко дни, защото психически ще откача
Аз тук плодно сакче не виждам, било то и неоформено.

Не знам вече какво се вижда, но започа да ме Боли корема леко и ануса, като при цикъл. Дали е нормално и или не, не знам
 В момента синът ми си е вкъщи, мъжът ми е на работа, а мен ме е страх да шофирам до болницата, ако започнат по силни болки, какво ще правя

# 62
Злати, ултразвук в Шейново струва 60 лв.

# 63
Аз към момента съм на около 500 за ултразвук. Не ме притесняват парите

# 64
  • Sofia
А ако не е тайна, къде, в кои болници са те гледали досега?
Защото много зависи и от болницата (апаратура, специалисти)?

# 65
А ако не е тайна, къде, в кои болници са те гледали досега?
Защото много зависи и от болницата (апаратура, специалисти)?
във вита, 7 градска и 5 грдаска

# 66
  • Sofia
7 градска и 5 градска са ми абсолютно неизвестни - в смисъл не мисля, че се славят с добра апаратура или добри специалисти. Бих подминала в случая (просто, защото явно има проблем).

Вита - там съм си следила 3 успешни бременности, една неуспешна, там съм раждала и трите пъти, тоест имам наблюдения. Но тук зависи дали си попаднала на читав АГ с опит (имам резерви за някои от тях).

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 14:29 от Brin de muguet

# 67
7 градска и 5 градска са ми абсолютно неизвестни - в смисъл не мисля, че се славят с добра апаратура или добри специалисти. Бих подминала в случая (просто, защото явно има проблем).

Вита - там съм си следила 3 успешни бременности, една неуспешна, там съм раждала и трите пъти, тоест имам наблюдения. В случая зависи дали си попаднала на читав АГ с опит (имам резерви за някои от тях).
Дали е удобно да ми препоръча те?

# 68
  • Sofia
Специално за Вита, знам че Гагова е добра.
Аз се следях при Кълвачева.

Но в случая бих се насочила към МБАЛ Надежда.

# 69
Според мен не е необходимо да търсиш специалист за потвърждение. Всеки с относително добра апаратура би свършил работа.
Когато лежах за задържане ме гледаха студенти. Бях притеснена, но в последствие се потвърди всичко, което ми казаха от специалист АГ.
Имаш си закъснение, имаш документи, няма нужда да чакаш и да губиш време. За изключителните специалисти се чака с дни/седмици,  тук не виждам необходимостта.

# 70
  • София
Специално във Вита и специалистите са много добри, и апаратурата.
Аз лекувам при тях друг женски проблем и съм повече от доволна, а на братовчедка ми спасиха бременността с много проблеми.

Съветът ми е направо да се качиш на втори етаж в База 2 и да помолиш да те прегледат в приемната на Родилно отделение (при тях е едно родилно с проблемна бременност). Който и да е на смяна. Тъкмо ще могат бързо да реагират при необходимост и ако установят проблем.

# 71
  • Sofia
Според мен не е необходимо да търсиш специалист за потвърждение. Всеки с относително добра апаратура би свършил работа.
Имаш си закъснение, имаш документи, няма нужда да чакаш и да губиш време. За изключителните специалисти се чака с дни/седмици,  тук не виждам необходимостта.
Потвърждение на какво?
Гледали са я вече няколко АГ и не визуализират плоден сак при ЧХГ 5000!
Този сак трябва да се намери, не всеки го може, ако не е в матката. Тя вече е била при "всеки".

Не е речено, че трябва да е при изключителен специалист. Достатъчно е да се обади в Надежда и да каже, че има съмнение за извънматочна. Все ще я вместят в графика на някой АГ. Там имат опит с извънматочни.
Ако не стане за днес, може утре да я вмъкнат.

Ако ли не, звъни във Вита 2 със същия коментар "съмнение за извънматочна бр.'' И те ще се опитат да я вместят.
Ако ли не - Токуда, Майчин дом, Шейново.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 16:15 от Brin de muguet

# 72
  • София
Във Вита не е нужно да звъни. Даже изобщо не се минава през регистратура в случая. Директно горе и казва какъв е проблемът. И да е готова да я приемат веднага.

# 73
  • Sofia
Във Вита не е нужно да звъни. Даже изобщо не се минава през регистратура в случая. Директно горе и казва какъв е проблемът. И да е готова да я приемат веднага.
Имах предвид, ако иска нормален амбулаторен преглед в кабинет долу на партера.

# 74
Специално във Вита и специалистите са много добри, и апаратурата.
Аз лекувам при тях друг женски проблем и съм повече от доволна, а на братовчедка ми спасиха бременността с много проблеми.

Съветът ми е направо да се качиш на втори етаж в База 2 и да помолиш да те прегледат в приемната на Родилно отделение (при тях е едно родилно с проблемна бременност). Който и да е на смяна. Тъкмо ще могат бързо да реагират при необходимост и ако установят проблем.
Във Вита може ли да се ходи по спешност, плаща ли се там, като в Токуда и ако трябва операция плаща ли се или се поема от здравната каса. Писна ми да плащам на всякъде

Общи условия

Активация на акаунт