КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 16 016
  • 675
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Честита Коледа, дружки! Светъл празник е - Спасител ни се роди!

# 391
  • някъде другаде
Честито Рождество Христово!
Нека този свят празник донесе топлина в сърцето, светлина в дома и радост в душата.
Мир , любов и вяра - днес и винаги!
Нами , бързо да минава на малката сладурана!

# 392
# 393
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и имайте много щастливи моменти с обичаните хора през цялата година!
Изпразнувахме Бъдни вечер, най-вече вълненията бяха дали дядо Колед ще дойде през нощта. Приготвихме бисквитки и морков за него и Рудолф, обсъдихме маршрута му и софиянци си заминаха. Тази сутрин се вдигнах по тъмно и в момента пуйката се пече, а на мен ми се спи. Под елхата е пълно с пакети, защото явно всички сме били много послушни през годината. Чакаме шоуто на обяд. Аз още съм отпаднала, а пИятелят е с гърлобол, ама дано бързо мине. На всички болни дечица и бабетки пожелавам да са  преди всичко здрави.
Гушкам всички и до скоро!

# 394
  • София
Честито Рождество Христово!
Дай Боже във всеки дом да влязат най-очакваните гости - здравето, щастието и любовта.
И никога не си тръгват от него!

Да се обадя,докато моите хора спят.В ГД съм,събрахме се много хора.Макар,че си донесох лаптопа,чак сега го ползвам.Посрещнахме Божич много весело.Пристигнаха и братовчедките на внуците-голямата доведе и гаджето.Трапезата беше традиционна,но богата.Лошото е.че големият внук вдигна температура.Уж е под контрол.дано мине бързо и да не се разболеят и другите,ако е вирус.В събота ще пристигне и Вики.
  Весели празнични дни на всички!

# 395
  • Вила Великула
Честито Рождество! Здраве и благоденствие за всички.
Дядо Коледа раздаде подаръците за най-големите - аз и ММ. Другите си чакат реда. Пия кафето и варя сиропа за баклавата. Трябва да въведа къщата в ред, че тези дни ще минават много хора и тогава настъпва хаос.
За вечерта на ММ и Марти сме приготвили да печем вратни пържоли -това е желанието на Мартин, че в Израел няма свинско/ и печени картофи. Ще приготвя и пита. Няма да прекалявам с ястията, защото всички ядем по малко и не ми се иска да изхвърляме, а от вчера има доста останали пълнени чушки с боб и сърми. Аз ще наблегна на тях.

# 396
Честита Коледа, баболинки!
Нека в домовете ви цари здраве, мир, любов и благоденствие! Heart

И в София заваля сняг! Толкова е хубаво!

# 397
Честито Рождество!
 Имаме бяла Коледа, отдавна не е бивало. Да отнесе всяко болежка, умора, да донесе настроение  и обич в сърцата.

# 398
  • някъде другаде
Вали сняг и при нас. Аз си направих разходката. Обядвам и ще полегна.
Да ви покажа нашите коледари.

# 399
  • Кубрат/ Пишурка
Честита бяла Коледа! Здраве и много късмет за всички!

# 400
Старо , ама снежно

Да вали

Бавно пада снегът, ала всичко затрупа.
Твойте стъпки към мен,
мойте стъпки към теб -
те са сън.
Като зимен мечок пазиш нейде хралупа.
Аз какво съм не знам,
не заспивам сега,
аз съм звън.
Падат тихо парцалите бели и падат.
Не полъхва навън
и не трепва светът -
нека спи.
Ах, дано този сняг да е моя награда.
И в студената нощ
ти пътека към мен
направи.
Всичко мръсно покри, няма грях, няма завист.
И се буди денят
като пръв и единствен
нали.
Но дали ще го видим със теб онемяли
странно чисти сега,
странно леки сега...
Да вали...

# 401
Борянка, благодаря за подаръка в рими.
В моя квартал почти е побеляло.
Красиво е, различно, празнично.
Не знам дали и за колко време ще се задържи снега, но сега е приказно.

# 402
Пия кафе под шипковия храст и се ровя в нета. Снежинките прехвърчат през прозореца. Нека вали, да е здрава годината!
После ще извадя ботите за малка разходка. До вчера си ходех с обувките. Simple Smile Най-много си обичам сандалите, но се налага да почакам Wink

# 403
Честита Коледа, момичета! Да има много здраве, благополучие и пълни с обич сърца!
Аз очаквам гости, приготвила съм трапезата, но и ние хапваме по малко. Важно е да сме заедно!

# 404
  • Вила Великула
Пак да навестя празничната ни къщичка. Тук е много топло и уютно.
Благодаря на Борянка за снежния подарък. Великолепни стихове.
Аз съм в очакване на Марти. Скоро трябва да кацне.
Питката е оформена и втасва. Ако се сетя ще ви я покажа.
А на вън наистина като в приказка заваля сняг. До утре няма да го има, но днес ни зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт