КГБ = Клуб на Готините Баби - 242

• 16 012
  • 675
  •   1
Отговори
# 405
Пипи, меко кацане на Марти и да се радвате заедно.
Моите хора спят следобеден сън. Аз се движа между диванаТа и храста. Направо маратон. Скучно ми е. Нищо не ми грабва окото по телевизията.
Измрънках! Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 18:14 от tetka_the_best

# 406

Имаме си именник днес - Християн, а и другият му дядо е Христо - да са ни живи и здрави и Бог да им носи много късмет Heart

Другите деца благополучно се прибраха - снегът не ги уплаши. Тук беше много ветровито и снежно, но вече се успокои. И бабата сме прибрали на село. Вече всеки си е у дома.

Приятни приготовления на всички за вечерта и много настроение - очаквам да разбера какво ви е донесъл Дядо Коледа и най-вече на внучетата Heart

# 407
  • Вила Великула
Честит имен ден на имениците. Много здраве им желая.
Питката е готова. Ще си зарадвам детето.

Баклавата също.

# 408
Честита Коледа! Да е здраве и обич за всички!

Честит имен ден на малкия Християн и на дядо му! Да са здрави и късметлии!

Борянка, и аз благодаря за духовната храна която ни поднесе!

Тук е бяла приказка, студено и ветровито, но всички много му се зарадвахме на снежко. Снощи се събрахме, както всяка година. Ние всички, братчето ми и племеницата с половинката, цели 13 човека. Пяхме, танцувахме, подаръци отворихме, на игри играхме. Сутринта продължихме с кафета, още и още сладки приказки. Обядвахме и чак тогава всички се разотидоха. След обяд се отдадох на пълен релакс. Питки правих две, една за коледарите, които и тази година ни посетиха и една содена за трапезата ни. Сега малко отмора и после ще стягаме РД на ММ на 30 и РД на малкия ни сладкиш на 31.12. , та натоварена програма, но пък с хубав товар.
Ето да се похваля и аз с моите питки. Добре станаха и съм доволна.

# 409
  • София
Весела Коледа на всички с пожелания за здраве!
Да са честити и днешните именици - малки и големи  Хрисета, ако имаме в темата.
Ние отчетохме Коледата кротко - дойдоха мрънчоците с родителите, напекохме пържоли и кюфтета, направих зелена и картофена салата  за гарнитура към останалите боб и сарми. Получиха си подаръците, доволни са. Духнахме свещичка на тортата за вчерашния рожденик - дядо Пл. Родителите имаха голямо желание да ни пробутат мрънчоците от тази вечер, но не се получи. От преди 2 дни са информирани за плановете ни, не са особенно доволни. Искрено са очудени, че не искам да остана с двете деца, а съм ръгнала на купон.
Сега сме в Бенковски, Пл. и негова племеница Христинка, родена също на 24.12 ще празнуват заедно.
Така че, от мене наздраве с кой каквото пие и яде!
Аз ще съм умерена с първото, защото прибирането е сложно - поръчване на такси и т.н.

# 410
Честити малки и големи именици, честит рожден ден на дедо Пл. на патерица! Да са живи и здрави! Весел купон на всички купонджии!
При нас е дошъл Сънчо. Голямо спане му ударихме Wink Предстои вечерята, все към постното налитаме. Отивам да сервирам.
Моите дечурлига изпращат снимки от снежно село, скара на двора и трапеза на свещи, че нямало ток Simple Smile

# 411
Честити да са всички празнуващи!

Аз съм щастлива.
Бях при децата. Видях си малката и сладка внучка. Това е най-красивото и съвършено момиче!
Обичам я!
Обичам сина ми. И снахата.
Пожелавам си... Тайно Simple Smile да не чува онзи рогатия Simple Smile

Раздадох подаръци, които се харесаха много.
Одобриха всичко сготвено от мен. Учудени бяха... Защо съм готвила аз... Ама по Коледа стават чудеса!
Синът ми яде сърми... А, не им е фен.
Снахата яде баклава, а не обича.
И сладкиш!

Какво повече му трябва на човек!

# 412
Все така да се чувстваш, Ранелка! И да се сбъдне пожеланото!

# 413
Здравейте.
Изчетох ви, радвам се с вашите радости.
Пипи посреща гости и синчето от полет, Макавели си има именик внук и сват ( нали не бъркам?) , Айша е на гости, Ранелка и тя е гостувала,  гушкала е сладката си внучка и сега се прибира при котаците си, Кассс голямо празнуване са направили и сега отмарят, Тетка и тя  притичва между диванаТА и шипковия храст, а в другото време го играе компаньонка ( ей, нищо обидно не влагам в думата) на мама си и Тетин, Тоничка е упорито момиче и въпреки времето си е направила ежедневната разходка на вън и т.н. и т.н другите ги пропускам, че скролна ли на друга страница, отиде коня у рЯката.

Аз....и вчера, и днес се гушкаме в къщи с моя приятел. Нямаме празнично меню, няма на кой да дадем подаръците, тихо и спокойно е.
Опитвам се да го приема, че все някога идва и такъв момент, но през ума ми минаха много Бъдни вечери и Коледи, когато съм била уморена, но пък ми е била пълна къщата. Сега съм си отпочинала, но не усещам празника.

Ааа, бях следобяд на кино - Аватар, умрях от студ в залата и ... заспах по едно време за малко. То можеше и по- продължителен сън  - филма беше 3 часа и половина.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 02:48 от Важна клечка

# 414
  • София
Клечи, подаръците ще ги дадеш като се върнат. Децата ще си ги търсят, не унивай.

# 415
Аз поспах. Ринах сняг, наваля пак, но поне имам резервно гюмче за печката , ако не мога утре да изляза съм на топло. токът гасна два пъти поне, може да не съм видяла повече ,  ясно е, че ще броя овце после.
 Честити именици, дядо и внуче Християн, честит Пламен,  в тайна го пази Айша вчера,  късмет и е той.
 Ето, че и "не" може да казва, а и  за пръв път  отиде някъде, че все не им се ходи, видя ,че не боли.

Хубаво, тихо, Коледно време!
 Празниците ги правят хората, другото го има всеки ден.

# 416
  • Вила Великула
Честит рожден ден на дядо Пл. на патерици. Да е жив и здрав и да се слушат с Айша.
Марти се обади, че тръгва и след малко трябва да е при нас. Чакам го с нетърпение. Масата е сложена, пържолите се пекат.

Наздраве от нас.

# 417
  • някъде другаде
Нагледах ви. Аз след обяд дремнах малко , четох книга и после ходих да гледам на центъра коледното тържество.
Честит рожден ден на дядо Пл. Здраве му желая.
Честит имен ден на Християн на Макавели. Здраве и весели игри му желая.
Пипи , Кас , много са ви хубави питките. От баклавата ми потекоха лигите.
Боряна , много е хубаво стихотворението. Права си , празниците ги правят хората , а не яденето.
При моите боледуването продължава. Криси цял ден повръща , а Дали казва , че пак и е лошо. Много и хареса количката , която и подарих , цял ден обикаля с нея стаите.
И при нас е бяла приказка.
Хубава вечер ви желая.

# 418
Макавелли, да са ти честити имениците! Живи и здрави!
Честито и на всички други, които имат имен ден!

Очаквам син 1 с внучката и син 2 да вечерят. Другите били преяли на обяд у сватовете и няма да слизат.  То и аз уж  внимавах, ама от това, от онова и стана достатъчно. Няма как да не опитам от пълненото пиле и сармичките.
Снощи внук беше много доволен от подаръка- най-нов модел модерни слушалки. Внучката не особено- яке за ски. Смята, че ѝ е голямо, но не  е така. Големите ще получат по малко кеш, но на Нова година. Аз получих от син 1, снаха и внучета много хубава чанта. Станаха ми 2 нови.
Идват !  До скоро!

PS   Дойдоха всички.  Утре ще сме на диета.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 23:37 от К.А.Г.

# 419
Наздраве!
Клечи, на много интересно място са ти внуците, радвай се за тях!
Ще ми се смеете, но ми липсва разходката с кучето. Утре по някое време ще се прибират и сигурно ще ми го връчат за "кучеходка" като се съберем у тях. Очаквам дребосъчковците да бъдат много изненадани от подаръците под елхата и там.
КАГ, честита нова чанта. И тя да е пълна с парички. Твоето пиле със сърми звучи много апетитно, няма начин човек да не прекали Wink

Общи условия

Активация на акаунт