Пипи, чудесно подредена маса, да ви е сладко! Да си нагушкаш детенцето за всичкото пропуснато време ( макар, че знам, това не се наваксва...)
Айша, и аз със закъснение да поздравя най -- готиния дядо и най - обичания от мрънчовците! А сега се забавлявайте.
Ранелка, нещо тайничко си си пожелала за другата година, да бъде !
Щъркелите са до есента тук, а може някой специално да поостане ( това ли си си пожелала, да не бъркам) .
Борянка, много ли сняг е навалял при вас ? Ти внимавай, като ходиш по вън да се не подхлъзнеш. И дано да не спира повече тока, че без него е лошо.
Тук като отивах на Кино в 13.00 валеше, като се прибрах към 18.00 по пътя вече се беше стопил, само по тревата и по колите има. Чарли хич не се впечатли, като го изкарах на разходка, даже бърза, като никога да се прибира. Омързеливил се е той, по цял ден от едното място за спане на другото.
Тони, съжалявам за болните дечица.
К.А.Г - че, честита нова чанта. Върви ти на чанти, да ги разхождаш по хубави места, у нас и в чужбина.
Аз или изстинах в киното, или ме налази някой вирус - много ми е студено.
Отивам в банята и се прикреватвам.
Хич не ми се смейте, други вечери даже още по рано съм я свършила тази работа.
Тетка, и с теб с сбутахме на входа/ преди публикуването.
В Мароко са, с нискотарифни билети, самостоятелно се организираха. Това им е първото ходене в Африка и бяха много въодушевени преди да тръгнат.
Личи си, че се забавляват и са щастливи, нека !

По едно време съседите се изредиха - бъркат в хладилника, вадят кой каквото иска, дрънкат тави и гювечи. Почти бях заспала, но се разсъних. Погостувах в нашата къщичка и междувременно и аз огладнях, та признат грях, половин грях. Ето ме сега чукам по клавиатурата и ям. Шантава работа.