Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 410
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • На изток от Ада
Е теб не , мен.
 Аз ако бях в Пловдив прим. щеше да е по -лесно.
Абе ще ги пусна,  пък дано са добре...
То кой знае кога и дали ще има Б , че за терапията....
Добри резултати Роу !

# 556
  • Sofia
Абе момичета, докторският език не е моята сила. Михайлова ми е написала на един лист къде да я диря утре, ама така го е написала, че нищо не се разбира. Някой който е ходил при нея в Александровска може ли да сподели. Каза нещо за 2ри етаж на имунологичен блок и до там.

# 557
Ходила съм на кръвни изследвания, но прегледа ми беше в центъра на Калчев. Ето това е картата на Александровска

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Map_of_Aleks … sity_Hospital.jpg

Имунологията е в блок 15, като входа на имунологията е от страната на Отделението по неврология блок 12.

# 558
  • София
Абе момичета, докторският език не е моята сила. Михайлова ми е написала на един лист къде да я диря утре, ама така го е написала, че нищо не се разбира. Някой който е ходил при нея в Александровска може ли да сподели. Каза нещо за 2ри етаж на имунологичен блок и до там.

Малко е завъртяно, но с тази карта, която е пуснала Пълнолуние е по-лесно. По спомен срещу Имунологичния блок беше входа на сградата, където е отделението по образна диагностика за ЯМР и тн. Не се притеснявай да питаш хора там на място, ние така направихме първия път.

# 559
Роу, съжалявам за всичко, през което преминаваш, но знам какво е да те подмятат различни лекари и всеки да си иска това и онова, аз вече чесно казано наистина смятам, че 90% от докторите гледат на нас като поредица от столевки....

# 560
  • Sofia
NaniG, Пълнолуние, благодаря ви за упътването. Справих се доста бързо и вече си чакам.

BeLive, каквото такова. Хванали сме се на хорото, ще го играем. Имайки в предвид, че моите са старички, може и нещо да се покаже, ама ме съмнява. Нищо за всеки случай.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:55 от Rouina91

# 561
  • На изток от Ада
Съгласна съм с Белив!  Аз бях ентусиазирана за имунолог.  И добре. 
Поиска още изследвания,  без опити. И цялата бременност на терапия. Възможно е да е добро.  Но се жегнсх няколко дни ревах.
Набута една листовка на Геника,  то хубаво, но тук нямаме ...  Писах на няколко лаборатории.  Все ще се ходи до Пловдив.  После нова консултация...

# 562
Наси, може пък да ти помогне тази терапия, поне ще имате нов подход следващия път. Хайде пускай ги тези изследвания и да започвате опитите. Просто този път е хубаво да имаш ясен план за действие с имунолога от деня, в който видиш положителен тест.
И с гинеколог и имунолог, които да те следят изкъсо.

# 563
  • На изток от Ада
Честит имен ден,  на всички, които празнуват!

Чакам да монат няколко дни заради настинката която карах. Поне част от нещата са в бодимед.
Tо терапия имам... Не знам дали ще добави нещо.
Вероятно пак ще трябва да търся още един аг от тук. Нз само с Матев ме съмнява да стане... Пък и Б кой знае кога ще стане!
Честно казано не съм мн въодушевена и спокойна ...

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 15:34 от nasito8988

# 564
  • Sofia
Selsara, вчера те излъгах неволно. Беше ми казала, че иска да пускаме само ANA и ANA blot. Отивам днес и ми изсипа сума изследвания - включително и НК клетки, имунофенотипозиране, Th17/Treg, ANAта, някакви възпалителни маркери + ПКК, комплементите 3 и 4 и някакви за РА понеже баща ми е с такъв вид артрит.

Наси , не се ли оправи вече? Хайде скоро да пускаш и да намериш читави лекари, че да станат нещата най-накрая.

# 565
  • На изток от Ада
Оправих се от петък ама уж чакам 10 -14 дни... За Ana 23.
Tafi vegf hla g-чакам да ми отговорят лабораториите. Или нсправи в Пловдив ще идем... Абе до края на месеца или началото на февруари мисля че ще ги пусна

Е квот стане все търся док все се насявам ...

# 566
  • Sofia
Наси каква е тази ANA 23, с какво е по-различна от стандартната? Да не е по-различен ANA blot с повече антитела или? И защо ти искат специфично това?

# 567
  • На изток от Ада
Да с 23 антитела.

# 568
Момичета,
Някоя от вас да има опит с този гел - имали ли сте успех с него или да сте чули от ваша позната/приятелка, или е просто маркетинг? Как мислите? 😅
https://fertilaid.bg/produkt/prefert/

Имам и едно допълнително питане - според вас ако просто се прави секс през ден почти целия месец как е като timing, а 3-4-те най- пикови дни около овулацията всеки ден (по веднъж)?
Ползвам две апликации и едната ми дава един ден за овулация, другата друга дата. Чисто по симптоматика не си усещам овулацията (случвало се е единични пъти през годините), пробвах да следя с лентички, но ме натоварва 1) това да не се пие вода и до wc и 2) да е стриктно по едно и също време, защото често се случва да се замотам от офиса до вкъщи по една или друга причина.

Знам, че универсална формула няма, но ми е интересно да чуя вашето мнение и опит.

И също така, ако денят на овулация не се уцели, то един ден след овулация има ли шанс вече или по-скоро само ако е било ден преди нея?

Нашия опит до момента - през един два дни през по-голямата част месеца, понякога се е случвало и три, че след 18-ти ден (лутеална фаза) и по време на мц сме в почивка , но ми е интересно при вас как е.

# 569
Този график е достатъчно на често. Не е и нужно да е всеки ден около ову - така се нямалява концентрацията на плувци, което при мъжки фактор даже е зле. Ако смогвате на графика през ден сте ок. Относно овулацията - аз я хващах с ленти без да не пия вода и в различни времена на деня. Просто правех по 2 теста на ден в най-очакваните дни (по 1 от 1-12 ден, по 2 от 13-14) и я хващах. Пиейки много вода и пикаейки през час. Не работи при всеки, но при мен работеше.
Виж толкоз много секс никога не съм успявала да правя. Simple Smile
Не е страшно да не се уцели денят на ову, секс денят преди това и денят след ще покрият нещата при липса на проблем с плувците.

Пс: ползвала съм гела, но при нас не е имало естествена б. Та и всичките ми съвети за достатъчно секс са теоретични, но бях станала про в следенето на ову, докато опитвахме естествено.

Общи условия

Активация на акаунт