Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 533
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Vss, честитооо! Много се радвам! Всеки преглед да носи само усмивки! Heart
Green Heart Heartpulse Blue Heart

# 316
Честито V_sS!!! Тихичко честито и на Среднощно слънце !!!
🍀🍀🍀 Светли празници на всички желая и все така положителни подаръци под елхата 🤞

# 317
Вики, честито! Помня те, как! Радвам се, че сте получили коледно чудо. Heart

Аз малко съм във филма и ми е доста трудно да се държа позитивна. Надявам се да вдигнем прогрстерона и да задържим нещата. За сега имам болезнени гърди, но те са така вече 2 седмици и доста неприятно гадене/киселини. Не знам как ще изкарам до утрешните изследвания, но то ако ще го бъде цялата бременност ще е притеснения, та някак трябва да свикна.

Наси, ще успеете ли да пуснете изследванията скоро? Дано тази терапия доведе до вашия скорошен успех!

# 318
  • На изток от Ада
Ще еидим то пролактин и Ана в бодимед .
Hla g мисля го имам.....
Кариотип на мм да открием,tafi , vegf.

# 319
Слънце 🤍 Много се радвам и много стискам палци!
Топли и уютни празници ви пожелавам на всички! 🤗
Аз си получих одобрението от фонда за смяна на клиниката и към края на януари-февруари ще действаме. А засега съм се отдала на спортуване и празници и доста работа междувременно 😅

# 320
Слънце, много добре те разбирам как се чувстваш ♥️ изпращам ти прегръдки и кураж.
Излязоха ми резултатите, първия тест беше със стойност 183 , преди 8 дни
ТСХ малко ме притеснява, може би след 4 седмици пак трябва да пусна, струва ми се,че тръгва нагоре.

# 321
Espresso, изглежда супер, кога мислиш да записваш час за УЗ? ТСХ според моето непрофесионално мнение е ок. Моето винаги се движи около 2. Успех! Heart
Autumn, успех в новата клиника!
Някъде изчезна поста на V_sS.

# 322
Аз също не виждам пост на Vs.
Слънце , записала съм за 29.12 , където ще се следя по каса, я за другата лекарка , при която ще се следя на частно успях да се вмъкна чак за 14.01

# 323
  • На изток от Ада
То и аз не еиждам пост на Вики!

# 324
  • Be realistic - plan for a miracle.
TSH e чудесно, няма какво да те притеснява в него ☺

# 325
Момичета, поста ми се е изтрил или аз съм го изтрила без да искам, не знам, а така се постарах 😄

Исках да честитя на слънцето за тази прекрасна новина! ❤

И да ви кажа, че чудесата наистина се сбъдват, дори и след няколко годинки, и пожелавам на всички по един такъв коледен подарък 😊
Скрит текст:

# 326
Вики, честито и на теб. ❤ Лека и успешна бременност.

Слънце, гаденето колкото и да не е приятно е за хубаво ❤ Сенкова и Бранков се радваха, че ми се гади 24/7. На мен ми действаше и успокояващо , че всичко е наред ❤

# 327
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Момичета, поста ми се е изтрил или аз съм го изтрила без да искам, не знам, а така се постарах 😄

Исках да честитя на слънцето за тази прекрасна новина! ❤

И да ви кажа, че чудесата наистина се сбъдват, дори и след няколко годинки, и пожелавам на всички по един такъв коледен подарък 😊
Скрит текст:

Ама честитооооо!!!! 🎄🎄

# 328
Честито , V_s , много си радвам за вълната, която се заформи, надявам се да стане още по - голяма. ♥️
Благодаря ти ,Прего ,дано наистина се задържи това ТСХ повече време.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 21:04 от Espresso

# 329
Включвам се специално да поздравя всички момичета в темата и да ви пожелая весели празници . Не съм спирала да ви чета , просто при мен нещата много се закучиха последната една година .
Слънце , Espresso , V_s , честито , момичета . Знам че борбата  ви беше дълга , но слънцето огрява винаги дори на най-тъмната улица . Аз съм поредното доказателство за това . След 7 години борба и  моят ред дойде . Вярвайте , мили мои , чудесата съществуват . Светли празници на всички ❤

Общи условия

Активация на акаунт