Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 303
  • 760
  •   2
Отговори
# 600
Ми Мони Честит имен ден !
Чхг на 39ч си е добре
Наси, защо не пробваш акупунктура? Аз съм много доволна. Д-р Неделина Малчева, посещението е 30 евро, ходя 1 път в седмицата.

# 601
  • На изток от Ада
Мерси за идеята Арвен!
Заради кое да,я пробвам?

# 602
Мерси за идеята Арвен!
Заради кое да,я пробвам?
Качество на яйцеклетките, цялостен тонус, добро кръвообращение вътре в тялото.

# 603
Здравейте момичета. Миналия ден ми сложиха инжекция резелиго. От нея вечерта бях с повръщане и гадене ,на другия ден също....след десет дни започваме естрофем и евентуално трансфер началото на февруари.
Тука от лкк в града ни много ме ядосаха с аргумента че два месеца съм била по болници в друг град и от там да съм си търсила болнични.  А пък от работа,човешки ресурси ми каза че може да ме пуснат няколко дни отпуск и после да си взема болничен или да се върна на работа за два три дни. Но в това време и вируси. Бих предпочела да не се връщам. Дори и лекциите си ще пропусна тъй като съм задочно. Оф не зная честно,много ми усложниха нещата тук комисията.

# 604
Здравейте и от мен,
Видях че по- рано пишете за зацапване и кървене преди менструация , аз съм имала цикли с по 2-3 дни зацапване преди овулацията и такива с по 5,6. Имах също така и spotting по време на овулацията . Честно казано доста се пооправиха нещата с инозитол. И цикъла ми беше на 33,35 дни , откакто взимам постоянно инозитол си идва на 28,29.

# 605
Момичета, явно колкото и да вдигна вит.Д-то, когато яйцеклетките са на свършване, няма оправия - амх е 0,423... чакам ендото да ми дозира хормона за щитовидната.
Скрит текст:

# 606
Привет, сигурна ли сте, че е от Р€зелигото?
Разбира се, всичко е индивидуално, но дали не може да е от нещо друго?
Поискайте служебна бележка от клиниката, имате право на отпуск, когато сте в напреднал етап на инвитро лечение. Представяте бележката пред работодател и той ви освобождава този ден/дни. Пуска ви отпуск, но не взима от дните ви платен годишен отпуск. Така има право да ви пусне 25 дни, като за всеки ден или период от дни трябва да докажете необходимост от отсъствие със служебна бележка от клиниката.
Аз първо говорих с личен състав, след това взех от клиниката. Някои работодатели се правят на интересни и казват "ми то не може", но е написано в кодекса на труда.

Здравейте момичета. Миналия ден ми сложиха инжекция резелиго. От нея вечерта бях с повръщане и гадене ,на другия ден също....след десет дни започваме естрофем и евентуално трансфер началото на февруари.
Тука от лкк в града ни много ме ядосаха с аргумента че два месеца съм била по болници в друг град и от там да съм си търсила болнични.  А пък от работа,човешки ресурси ми каза че може да ме пуснат няколко дни отпуск и после да си взема болничен или да се върна на работа за два три дни. Но в това време и вируси. Бих предпочела да не се връщам. Дори и лекциите си ще пропусна тъй като съм задочно. Оф не зная честно,много ми усложниха нещата тук комисията.

# 607
  • София
И при мен греда. Май ще пропусна пункция този месец. Днес Estradiol много нисък, а LH много висок. Репродуктивната ми даде Естрофем и след няколко дни отново ще се видим.

# 608
NaniG, колко ти е естрадиолът?

# 609
  • Sofia
И при мен греда. Май ще пропусна пункция този месец. Днес Estradiol много нисък, а LH много висок. Репродуктивната ми даде Естрофем и след няколко дни отново ще се видим.
Въй, тоз януари само греди. Не ми харесва тази работа с тези естрадиоли. Утре ще видим, дали и ние ще ударим повторна греда и да се приключва с тоя цикъл вече Grinning. Още не сме почнали същината част, а вече ми писна.

# 610
  • София
NaniG, колко ти е естрадиолът?
5.40 pg/mL Днес е 5-ти ден от цикъла.
Ето снимка с резултатите.

# 611
NaniG, дано навакса! Ако не, дано следващият месец да е вашият!
Аз питам, защото моят естрадиол винаги е бил между 40-70, а вчера на ден1 беше 12, което е доста нетипично за 4-те години, в които го изследвам. Чудя се на какво се дължи?

# 612
  • София
NaniG, дано навакса! Ако не, дано следващият месец да е вашият!
Аз питам, защото моят естрадиол винаги е бил между 40-70, а вчера на ден1 беше 12, което е доста нетипично за 4-те години, в които го изследвам. Чудя се на какво се дължи?

И аз по принцип съм с по-висок. Днес бях неприятно изненадана.
Rouina91 стискам палци утре всичко да е наред. И следващата седмица ще се разминем. Аз ще бъда там на 13-ти. Днес си говорихме за блокирането преди трансфер, има идея. Можело с Декапептил, но може и с друго, обмисля го все още.

# 613
Нани , на мен в лабораторията в Надежда са ми бъркали резултати , да знаеш . ЛХ е много високо за 5-ден от цикъла . Естрадиолът е много нисък . Според мен , ако това са реални резултати , изчакай си следващия цикъл .

# 614
  • София
Нани , на мен в лабораторията в Надежда са ми бъркали резултати , да знаеш . ЛХ е много високо за 5-ден от цикъла . Естрадиолът е много нисък . Според мен , ако това са реални резултати , изчакай си следващия цикъл .
Много е вероятно така да стане, това говорихме днес с репродуктивната. Тя каза, че най-вероятно ще пропуснем и ще остане за февруари, но иска да ме погледне и във Вторник след прием на Естрофем. Започнах го днес. Все пак каза, че ако има промяна може да действаме в края на следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт