Сред дъжд и есенни мъгли, усещам в мен ново сърчице да тупти. ~бебеправене 624~

• 20 237
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
В Гениката, която обсъждате, също има стая с легло, но изглежда не я показват на простосмъртни. Аз случайно я видях, защото някакви хора на собственика бяха настанени там, срещу столчетата за чакане е, леко в дясно, маскирана зад стъклена стена. Изобщо, и аз все ходя там, въпреки, че са ме изнервяли безброй пъти. Веднъж бяхме тръгнали да правим подробните изследвания за нутриционистката, оставихме над 2к, тръгвам да влизам в стаичката за кръв и ме върнаха с думите "чакаме хора на шефа, вие изчакайте" 🤣

Иначе на мен пролактина ми го пускаха в Неовитро и бяха много мили, оставиха ме да си лежа в една стаичка и докато лежах, ми взеха кръв.

В новата сграда на Неовитро ли ти взеха изследвания? Питам, тъй като и аз планирам там да ги посетя за профилактика и да огледат какво е състоянието на матката след секциото, та би било идеално ако мога да съчетая и със изследвания направо.
Макар че аз пролактина няма да го пускам все още, имам останало 1-2 кърмения.

# 646
Аз съм изследвала пролактина преди доста време във ВМА - Пловдив, лежах може би около 20 мин и лежейки ми взеха кръв.
За сега ще са само щитовидната и ревматологичните, за хормони и пролактин ще изчакам следващия Ц, че тогава ще ида.

# 647
  • На изток от Ада
Аз пуснах пролактин в Боди мед.
Стоях на стол. Свга пак трябва да пусна...

# 648
  • Sofia
Връщам се от болницата. Хем съм доволна, хем не особено. Стимулация все пак ще има, от утре започвам конски дози Gonal и във сряда ще видим какво е положението. Много се разочаровах от броя фоликули, с които ще работим. Намерихме си само 5-6. Май до сега толкова малко не са били, ама каквото такова. На всичкото отгоре и смотаната киста от понеделник още си седи 25мм градина, която не се е спукала. Поне вече не секретира естроген и той значително беше намалял.
Тия от Александровска са големи дебили. Няма толкова груби хора. Звънях да питам за графика на Михайлова, понеже искаше да се видим задължително. Оназ на телефона ми се тросна и ми затвори телефона  Grinning. Поне каза коя смяна е.

# 649
Не знам кой е шеф, може да са имали предвид управител примерно. Не съм се интересувала от структурата, но ми направиха много кофти впечатление.

В Неовитро го правих още в старата клиника, но не виждам причина в новата да не го направят. Даже сега имат доста повече легла и ще е още по-удобно Simple Smile

Едит: Rouina, колко са конските дози? Не се отчайвай за антралните. И аз последния път стартирах с 5, а извадихме 9 зрели яйцеклетки. Явно ако стимулацията е правилната, резултатите могат да надминат очакванията. Стискам ти палци 🤞

# 650
  • На изток от Ада
Кога ще ходиш при Михайлова в Александровска Роу ?

# 651
  • Sofia
Ще се разходя в Понеделник. Казаха ми, че е сутрин. Не ми е била идеята да наглея. Тя самата каза задължително да отида да се видим веднага като излезнат или началото на другата седмица. Иначе по-скоро бих й ги пуснала по мейла щот ми е много път, ама хайде ще ида.

# 652
Ще се разходя в Понеделник. Казаха ми, че е сутрин. Не ми е била идеята да наглея. Тя самата каза задължително да отида да се видим веднага като излезнат или началото на другата седмица. Иначе по-скоро бих й ги пуснала по мейла щот ми е много път, ама хайде ще ида.

Здравейте, аз имам час при проф. Михайлова на 21.01 в 10ч. Когато си записвах час ми предложиха 14.01, но ние няма да сме в града. Ако тази информация може да ви е полезна.

Аз бих искала да попитам за коментар по резултатите ми, като мисля, че ми липсват Антинуклеарни антитела:
Това са платените изследвания:

Това се вижда като резултат. Правени са на 23.12, вече трябва да са готови:

# 653
Ирен, правила ли си някакви вливки? Обикновено НК са ниски при вливки или спадане на имунитета от лекарства или друго. Ти не беше ли бременна?

# 654
  • Sofia
Ирен в понеделник ще ти кажа какво ми е казала. Моите резултати са много идентични с твоите, само където th17 при мен е завишено. НК клетките и при мен са занижени (6) , но аз съм и на Преднизолон и Плакенил, не знам дали те не влияят. НКТ клетките са ми високи и на мен (12)

# 655
Ирен, правила ли си някакви вливки? Обикновено НК са ниски при вливки или спадане на имунитета от лекарства или друго. Ти не беше ли бременна?

Аз имам едно детенце по естествен път и при опити за второ + влошена спермограма имаме 3 неуспешни транфера. Смених клиниката и имах насока за имунологични изследвания. Нямам правени вливки. Ще се виждам с проф. Михайлова за коментар по резултати, а ме притеснява, че ANA не го виждам никъде или поне как следва да изглежда... От лаборатория не ми вдигат...

# 656
  • На изток от Ада
А някои лекарства оказват ли влияние върху нк клетки?  Добавки всъщност.
Кю ензим , ресверитол,  витамини и  т н

# 657
Ирен, извинявай, аз разбрах, че преди да ходите на следващ ЗЕТ вече си бременна, може би съм те объркала. Имах предвид, че при бременност също може да се вдигнат ( по-често) или паднат НК клетките. Но също и при имуносупресори каквито са Програф, Плакенил. Супресорите подтискат имуннната система.
АНА изглежда така 1:160 нормален резултат, 1>160 положителен

Наси, интересен въпрос. Аз също не съм спирала добавки като пускам НК клетки. Може би ако има някоя, която е силен имуностимулатор. По-скоро скорошно заболяване би се отразило, те нали НК клетките са там да се борят с " нашественици" Simple Smile

# 658
  • Sofia
Ирен каква АНА си пускала? Титър, блот или и двете. В рамките на две години съм пускала на 2 различни места и горе долу изглеждат иденрично. На тигъра ти дават референтна стойност 1:160 ако е над нея е положителен. На блота са различни антитела и ти изкарват каква стойност от тях (ако въобще има нещо) имаш циркулиращи в кръвта.

За добавките не съм се замисляла честно казано. Аз пия не малко такива.

# 659
  • На изток от Ада
Понеже помня че Фей ми разправяше че беше спряла Ресверитол при вливки интралипид. И други добавки които пиеше

Общи условия

Активация на акаунт