Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 9 448
  • 213
  •   2
Отговори
# 30
Аз ходя предимно сама. Преди операцията се бях срещнала с петима хирурзи. Мъжът ми дойде едва на последната консултация в Панагюрище. В крайна сметка се оперирах там. Но преди да реша окончателно посетихме отново, този път заедно,  хирург в София, който също бях харесала. Тогава бях много объркана и имах нужда и още някой да слуша и да усети ситуацията.

# 31
Много ти благодаря за споделеното, Hristinal❤! Ще се радвам да ми дадеш и телефон за връзка и  ще се свържа с тях.

# 32
Опосум, благодаря за новата тема! Прегръщам те, пожелавам да сте правички и здравички всички у дома, Бог да ви пази и само напред!
Та хоп-троп-цоп и аз тук, че за малко оня ден, докато се усетя що никой не пише щях да отърва пейзажа на деня Simple Smile
Ще се радвам да продължим все така да си споделяме, помагаме, да търсим решенията и да преоткриваме себе си, защото сме силни и всеки един от нас може да докосва… Това не е просто тема, това е светлина и надежда! А светлината в тунела Е, не е влака, както обичам да казвам Simple Smile
Всички се справяме и сме супер готЯни, само горе главите, по-ведра философия, заредени да сте с усмивка и ведро настроение винаги, и по възможност да сте над нещата - не се поддавайте на някакви изкилиферчени мрачни мисли, които да ви скапят готиното настроение.. мислете ведро, открито, вярващо, усмихнато Simple Smile
Само хубави неща ви пожелавам Simple Smile
Кис ю all, babies Simple Smile

# 33
Малко в страни от темата да попитам дамите с ТЕЛК, получихте ли превод от социалните?
Аз нямам все още и ми се струва необичайно забавянето.

# 34
Няма превод от социалните.

# 35
Получих превода преди 2 часа буквално. Закъсняват този месец нещо.

# 36
Да, и аз сега получих парите от социалните.

# 37
Благодаря за темата
Пожелавам си да пишем в нея само за добри новини
Току що се прибрах след вливката за остеопороза
Утре последен работен ден и после 3 седмици почивка,  чакам я с нетърпение,  имам голяма нужда тази година, беше толкова интензивна

Светли празници ви желая с моята коледна звезда

# 38
Опосум... Благодаря за темата... Да сме живи и здрави момичета... И да свършва тази година, с нея и болестите и всички болезнени неща... Преди две седмици загубих много близък до сърцето, човек... И ми е много тъжно тези дни... Настига ме и умората от лечението (девет месеца вече...). Но мисля, че най-трудното мина и това ми дава малко време да се замисля за всичко през което минавам... Ами... Много си е... Само вие може да разберете какво е... Но... Горе главата... И смело напред 🤗

# 39
Сама ходя навсякъде. Прегледи, химиотерапия, дори на операцията си отидох сама (беше във Варна, аз съм от София). И не е защото така искам, а защото няма с кой.
И защо не звънна, щях да ти идвам на свиждане?

# 40
Сама ходя навсякъде. Прегледи, химиотерапия, дори на операцията си отидох сама (беше във Варна, аз съм от София). И не е защото така искам, а защото няма с кой.
И защо не звънна, щях да ти идвам на свиждане?

Дилянка, бях много за малко. Мислиш ли, че не се сетих за теб ❤️ Пристигнах сряда в 20 ч. Четвъртък сутринта ме приеха и оперираха, спах целия ден и нощ. Петък ме изписаха и се прибрах в София.
Живот и здраве, лятото може да направя една Варна по хубав повод и да се видим 🌸❤️

# 41
Здравейте момичета, благодаря за новата тема!

# 42
Много ти благодаря за споделеното, Hristinal❤! Ще се радвам да ми дадеш и телефон за връзка и  ще се свържа с тях.
Пратих на лично. Стискам палци да е просто нещо временно от стреса!

# 43
Здравейте и от мен. Да ви питам - един месец след операцията нормално ли е да ми е нисък хемоглобина все още. НА операцията имах кръвозагуба, преляха ми една банка кръв, но съм с бета таласемия. ДОри по време на химиите и досега все ми е бил малко над 100 хемоглобина, а днес е 98, въпреки че ям боровинки всеки ден. Не знам какво да мисля, да търся ли лекар се чудя

# 44
  • Добрич
Хемоглобинът само с хранене се повишава бавно. Моят години наред беше нисък, даже по 90 е падал, ако не взема мерки. Вдигах го с железен глюконат.
Имах рецепта за малтофер, но от него не съм забелязала подобрение.
По време на бременността ми бяха изписали тотема.

Общи условия

Активация на акаунт