Преминах през неоадювантна терапия, и мастектомия с поставяне на експандер. В момента се върнах на работа продължавам с фесго. Въпроса тъй като искам да подам документите за ТЕЛК решение, но незнам ако ми издат ще имам ли право на болничен за следващата операцията, за подмяна на експандера с имплант. Дали някой от вас знае как се процедира.
Пипи, аз бях с рак на едната гърда и последващ ТЕЛК след всички терапии, но 3 години по-късно се появи рак /нов момент, друг вид/ и в другата, заради което правих мастектомия и на двете, експандери и импланти - на фона на ТЕЛК получавах и болнични, и то максимума като продължителност. Води се влошаване на състоянието. Мисля, че ще имаш право на болнични.
Честита нова година, бъдете здрави и всичко да минава бързо през новата година!

Не съм писала отдавна. Бях точно след Коледа да си взема протокол за едното лекарство в Аджибадем, лекуващата ми д-р Великова я нямаше, заместваше я д-р Ганчева, която като погледна как 9 години съм на хормонална терапия каза - Ама хайде да я спираме тази терапия вече, предлагам те на комисия за спиране и правим един последен КТ януари. Дори не ми издаде нов протокол, каза да си допия/сложа инжекцията и да спирам /на Резелиго и Екзместан съм/.
Хем се радвам, хем малко страшно...
Бъдете здрави и обградени от добри приятели!