Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 92

• 9 706
  • 215
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна
Във Варна често се случва, да няма таргет или да се отменя датата, заради образно изследване. Решихме проблема, като купихме три опаковки, които стигат за месец и не пропускаме дати. Не мисля, че има с какво да се замени. Новите лекарства са под патент и нямат генеретици.

# 211
Благодаря на всички 🥰

# 212
MarMar, писах ти лично съобщение. ‘Цъкни’ горе вдясно на иконката ‘писмо’. Ще се радвам да пием кафе!

И отново искам да те насърча да последваш TikTok канала ми. Правя го с много любов и на база на целия опит, който натрупах по пътя си и пътя на прекрасните жени, с които този път ме свърза. Регистрацията е лесна, въпреки че и аз самата дълго се дърпах преди да го направя.
Но точно в там открих първата (друга) жена, която се лекуваше по същото клинично проучване, като мен. Тя е от САЩ и документираше абсолютно целия си път. Това ми помогна толкова много, че нямам думи. Тогава си обещах: когато приключа лечението и ми се изясни, ще направя същото – но на български. Защото тук има огромен недостиг на разбираема, човешка информация. Добре, че съществува и този форум!
Преди малко завърших видеото си за ПЕТ скенера: https://vm.tiktok.com/ZNRkJmAEg/
Момичета, ще се радвам много да ми дадете идеи – за какви теми бихте искали следващите видеа?

DaiaD, как мога да се свържа с теб в друга социална мрежа?

# 213
Piipi, преди повече от година и при мен се получи така. Нямаше налично Фесго и поставянето му се забави с осем дни. Онкологът каза, че не е проблем .

# 214
  • България,Пещера
Здравейте, мина операцията ми на 14.01- квадрантомия с реконструкция, по съвет на хирурга! Много добре се получи! Посъвземам се! Ще чакам резултати след 2 седмици-хистологията! Със сентинелна биопсия съм,с 2 премахнати ЛВ. Според лекаря всичко е наред, а мен ужасно ме е страх...."пришълеца"да не се върне! Иначе....благодаря за съветите тук на всички- за Стрепсилс, за вода от спортна бутилка, за риза с копчета....сега имам 2 дренажа и ....леки болки! Най интересно е,че не ми слагат антибиотик- дали е обичайно? Утре ще попитам лекаря! Каза ми да не пия Нолвадекс сега,докато съм в болница. Движа се бавно,нося дреновете и изпитвам леко безсилие! Според него е нормално за 4.5 часова операция! Благодаря още веднъж на всички за съветите и подкрепата!

# 215
Ники,Ади, антибиотик не се изписва.
Започвай гимнастика! Бавно и полека, все едно си на забавен кадър! Имаше упражнения на първа страница преди. Общо взето сутрешна гимнастика на забавени обороти. Много е важно да не бързаш, аз замалко не припаднах от болка, като замахнах по навик с ръката🤣
Докато движиш ръката, свиваш и отпускаш пръстите в юмрук. Все едно помпиш, като ти вземат кръв.
В Ютуб има упражнения много.
Аз започнах да се раздвижвам два часа след операцията. Докато ме изпишат си вдигах ръката над главата почти на 90%. И най-важното- не спираш 1г с тази гимнастика🤗

Общи условия

Активация на акаунт