Работодател не ме пуска по време на изпитателен срок

• 1 820
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
12 години.
Е не, ти определено не си знаеш нито интереса, нито правата.
Бях млада. С професията ми се намира трудно работа и не смеех да я сменя. Направих кариера и т.н. дори. Не ми пука вече, но ми трябваше известен житейски опит.

# 46
Моя приятелка е в подобна ситуация. Върна се от майчинство, но беше прехвърлена от нейния работодател към друг, който е купил тяхната фирма. Работи 2 месеца и не издържа на новите условия , за които беше излъгани на интервюто( по- ниска заплата, пари на ръка, минимални осигуровки). Пусна предизвестие и взе болнични. Има ли начин да пусне жалби за парите в плик , както и лошо отношение( психически тормоз от човек на ръководна позиция)?

# 47
12 години.
Е не, ти определено не си знаеш нито интереса, нито правата.
Бях млада. С професията ми се намира трудно работа и не смеех да я сменя. Направих кариера и т.н. дори. Не ми пука вече, но ми трябваше известен житейски опит.

Да, когато е нещо по-специализирано, в специфично направление, човек няма чак толкова много възможности да подбира работа на същото ниво. Не е като да работиш по-неквалифициран труд и, като не ти хареса, от производство на кроасани да отидеш да опаковаш кашкавал или да станеш продавачка.

# 48
Пак опира до избор. Тя е избрала това.

Lilium ,  напуснала е, болнични е, да пие една студена вода и да  приключва.
Жалба за тормоз е трябвало веднага да се пусне докато е работила във фирмата и да си поиска входящо номерче.
Сега на кой ще я пише тая жалба, как ще доказва тормоза?

Общи условия

Активация на акаунт