За социалните мрежи и ... блокът

• 3 998
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
  • София
90 процента от лекарите са в категория "турбо зле с главата". И емоциите.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 16:24 от Rockstar

# 61
Един приятел от компанията в университета беше скъсал с гаджето си навремето по нейно желание
Оплюваше я с месеци, каква е к++++@, колко е тъпа и тн.
След  година накъдя пак се загаджи с нея, пък се й ожени Joy
Добре че никой от компанията не й е споделял как я хулеше...

# 62
  • София
Уверявам те, че омраза към жена не може да се скрие. Ако тя си е затворила плътно очите и ушите, е друг въпрос.

# 63
  • По света и у нас
Dark triad! Пази Боже такова психо да ти е у дома.

# 64
Наприказвала си ги и ти едни детински и си искала той да се свие и скимти в ъгъла, пък той ти е сритал крусното и те е натирил, вместо да се втрурне да се извинява и да те моли да се върнеш.
Очаквала си, че ще "наднича през оградата" и ще те следи как пуббликуваш щастливи снимки и ще въздиша горко, пък той те е сиктирдосал и изтрил от раз.

Първо: Евала на човека - не го искаш, не искаш да контактувате - уважил е желанието ти.
Второ: Научи се да говориш и казваш какво наистина искаш, а не да ОЧАКВАШ, че после някой някак си ще реагира.
Трето: За да разбереш, че си блокирана все пак си ровила и си го търсила - нали не си искала да чуваш повече за него?
И разни други детинщини ...

# 65
the Дорис,авторката винаги може да се оправдае, че не е изтрила чата и е надникнала в него случайно, така разбирайки, че е блокирана. Фактът, че твърди, че не иска нищо от него и му го е заявила, не означава непременно, че не очаква внимание ,да й следи профила, да й пише или да реагира на публикациите й. За някои хора подобно внимание е начин да подхранват егото си.

# 66
Ако обясните на някого най-човешки, че по някаква причина комуникацията ви товари и предпочитате да я спрете (например ако много го желаете, а няма как нещо да се развие между вас, в който случай всеки път като си пишете/виждате по приятелски се налага да потискате себе си, затова по-добре нищо отколкото подобна мъка) няма ли да изпитате огорчение, ако навместо разбиране отсреща ви блокират? Не казвам, че така е станало, но ето ви сценарий на раздяла с мир, в който блокирането тежи на разделящия се без да имаме оксиморон.

# 67
Ама авторката казва
"след разразил се спор и разочарование от моя страна, при което казах, че не искам да поддържаме повече контакт"

Е в тази ситуация, след спор и разочарование ще ми е силно безразлично дали са ме блокирали

# 68
  • София
Авторката иска да се сдобрят.

# 69
Аз пак казвам, че в такава ситуация дори няма да разбера, че съм блокирана, така че няма как да ми стане неприятно.

# 70
Не трябваше да казва, че не иска да поддържат контакт тогава

# 71
Вероятно се е надявала той да тича след нея, да пише, обяснява, да я търси и да се моли, звезди да сваля от небето..а той взел, че я приел насериозно и се изпарил. Греда!

# 72
  • Далечният изток
Е, всеки под афект често говори неща, които не е искал да каже.
Той го е приел за чистата истина, но пак и тогава просто прекратяваш отношения, а не блокираш. Някои имат такива игрички - блокират се, отблокират се, пак се блокират, пак отблокират и така до безкрай...

# 73
Не всеки търси драмата в нета, този звучи като да не му се рискува с нови сцени и разправии.

# 74
Има много нюанси на блокирането.
В този конкретен случай авторката се е фрустрирала просто и търси внимание.
Ах ох въх ама защо – ами затова.

Общи условия

Активация на акаунт