🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 89 476
  • 981
  •   28
Отговори
# 975
Много тегава вечер.
Ужасна обстановка: изкуствени растения, препариране животни, гола маса, недостатъчна и изгоряла храна, празни приказки от домакинята...

# 976
Ивелина с дрехите от хелса. Laughing

Много вилидж вайб и не е само от диалекта. Салатата не беше достатъчно, пък сиренето домашно - купешко. Rolling Eyes
Основното хем тежко, хем изгоряло.
За десерт, кремче с натрошени бисквити, ала детската градина.
Друго нямаше.

Гостите от вечерята с Ивелина направо на денонощните дюнери ли отидоха?

За фалшивото пеене не знам какво да кажа...

# 977
  • София
Разочароваща вечер.
Не мога да повярвам, че Ивелина е била в Хелс Кичън. Ужасна реклама, но за Хелса. Там не си я спомням много добре, беше в миманса и си тръгна сравнително рано, не си спомням наистина. Но явно нарочно са изрязали някои моменти, който да я злепоставят. Тук обаче се видя, че е много далеч от готвач. Както и да е.
Не ми хареса, че не ги покани у дома си, а в къща за гости. Много лошо. Самата къща с тези препарирани животни ме отблъсна. Кой знае какви хора я държат.
Менюто беше много небалансирано. Нямаше никакъв тайминг за нищо. Щеше да е по-приятна изненада тя да им беше нарисувала нещо за спомен. Нали е художник. Нещо набързо и на място, как ги вижда в черешката, а не да ги напряга и излага в ефир. Твърде много се изтъкваше също така. Но не е напрягаща като много други ергенки. По-скоро е позитивно-комична личност.

# 978
И мен не ме напрегна миската, старае се нещо да прави, добре рисува...е и доста се хвали, ама за това е отишла...😀. Поне не е като двете лигли Грозденка и Айлин дето тиган не виждали, седят като препарирани в кухнята и на масата и се присмиват...

# 979
Щеше да е тъпо да се прави, че тиган не е виждала предвид участието и в Хелса. Но се видя колко и как е готвила.

# 980
Щеше да е тъпо да се прави, че тиган не е виждала предвид участието и в Хелса. Но се видя колко и как е готвила.
Е, готвенето не и е в стихията, като на приятелката на колежанчето...🤣

# 981
Аз искам един да каже: за да се справя репетирах рецептите си и дори да не съм главен готвач, ще опитам да се справя прилично. А не а, у, ох, мох, ко ми стана, до вчера въртях гурмета и молекулярна кухня, а сега един домат не мога да нарежа. Малко като: аз по принцип съм висока, русокоса и синеока, ама днес кво ми стана...

Общи условия

Активация на акаунт