🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 147 056
  • 1 619
  •   11
Отговори
# 1 560
  • София
И според мен Станислав се представи отлично.

# 1 561
  • София
Харесвам Станислав и никога не ме е дразнил, а тази вечер се представи страхотно, всичко обясни и показа, но и рутината в телевизията си казва думата. Интериорът на апартамента му е много в мой стил и като цяло му давам 20т. за цялостно представяне.

# 1 562
Тоя Станислав много говори на диалект, много неприятен за слушане.
Мани мани, тежък диалект с ямболски акцент. И този е водил подкаст, смятай. Но това си е избор на НОВА ТВ.
Да коментираме ли и клипове в тик ток, как същият готви гол и не е ли това подигравка с xраната? Нека си се снима гол, ама във фитнес залата или край басейна.

# 1 563
Много ми хареса всичко тази вечер, супер представяне, браво.
За погачата - Манчев е прав. По-добре щеше да бъде в по-широка тавичка.

# 1 564
Браво на Станислав! Страхотно сготви и гостите му останаха сити и доволни. Декораторката малко прекали с украсата на масата. Непрактична се оказа, затова част от нея беше отстранена, за да има място за основното - ястията. Wink

# 1 565
Много ми харесва какво сготви Станислав, от всички бих опитала, а разядката ще се прави Grinning. Въобще страхотна седмица досега, ей такива нещо ми се гледат в Черешката.

И аз искам такива менюта (участници)!
Станислав и Дънди- без пропуск, всичко ще се прави, чак мъжът ми се кани уикенда тазвечершната питка да меси. 🤣 На госпожа Дъ Блек (вЕрно си е черната Злата)- само тартара си открадвам. Иначе наистина изглежда отегчена, угрижена, посърнала. А едно време имаше бая живец в нея.

# 1 566
Прекрасна вечер. Sparkling Heart
Имам само една забележка. Пак го накараха да рекламира уред на Филипс. Ни в клин ни в ръкав.

Иначе менюто - топ. Изпълнение - безупречно.

Гърдева го сваляше май. Но той си е готин пичага Станислав.
Злата пак през зъби даваше точките. Нямаше как да го пореже.

Манчев май трябва да донесе 2 плакета утре.

# 1 567
Много добро представяне на Станислав, очаквано за мен, той няма слаба изява където и да се е появил, въпреки, че изглежда някак несериозен и друг типаж. Много интересна фурна, забелязахте ли колко е малка, явно е някаква по- специална. Десертът му ....бих опитала с удоволствие. Прави сте за този сезон, май не е имало по- силен. Тортата на Тереза Маринова изгря в този формат, но сякаш нищо друго не се е отличило. Тази седмица определено има попадения

# 1 568
  • Пловдив
М да...уреда беше излишен пълнеж. Тия банички хич не бяха запечени. Не ми изглеждаха на толкоз вкусни, ама...
И като стана да готви да беше сложил ръкавици за туй показно Expressionless

# 1 569
Браво, Станислав! Точно това очаквах, по-точно се надявах, че ще покаже - умение, класа, стил, вкус.
Не зная какво толкова някои наблягат на диалекта, не мисля, че е чак толкова важно това, а и лично мен не ме подразни. Мисля, че е важно какво казваш, а не как. Важно е, че е професионалист, който доказа, че абсолютно справедливо е там, където се намира. Интелигентно, трудолюбиво момче, постигнало всичко със собствените си умения, талант и постоянство. На първо място той е готвач и се представи превъзходно.
Продуктовото позициониране също не ме подразни - голяма работа - напълно нормално е това.
Аз също давам 20 точки на Станислав! Браво, браво, момче!

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:18 от ddarri

# 1 570
М да...уреда беше излишен пълнеж. Тия банички хич не бяха запечени. Не ми изглеждаха на толкоз вкусни, ама...
И като стана да готви да беше сложил ръкавици за туй показно Expressionless

Уреда е така нареченото продуктово позициониране. И Чикагото го накараха да готви на еърфаер от същата марка. Даже лепенките си стояха снощи на кукъра.

Станислав беше блестящ! Напълни ми душата. Браво, бе!!! Искам да ме покани на вечеря, честно!

Златето ще се гътне утре, че няма пълен брой точки. Бас държа.

# 1 571
  • София
По отношение на мултикукъра си мисля, че е по скоро идея на продуцента, защото Станислав едва ли като участник има право на собствени рекламни инициативи.

# 1 572
Нещо и има на наша Злата. Съвсем се е скофтила/пък меже и да си е такава/. Като градоносен облак.Пък де да знам. Може да се има за голямата работа като е все на телевизора. Иначе тази седмица всички са топ. Истинско предаване за кулинария. Успях да си чопна няколко рецепти даже. Друго си е профи готвачи.А тази блестяща кухня на Станислав е ауууууу.

# 1 573
  • София
На събитие, което организирах по работа бяхме поканили Станислав да готви. Всичко, което направи беше божествено вкусно, но ми направи впечатление, че човекът настояваше да има място, където да приготви храната буквално пред очите на хората, за да е топла.
Диалектът му адски ме дразни, но от това, което съм опитала от него, определено е много добър.

Златка изглежда безкрайно състарена и за жалост излъчва някакъв негативизъм. Мислех, че психоложката ще ме дразни повече, но не... Златка не изглежда удовлетворена от живота

# 1 574
Злата нещо я тревожи, тормози. Да не е поредния женен мъж, за който развода е само формалност и уж не живее с жена си и хич не се разбира с нея, не е вързан за нея, но и не бърза да се развърже. Има някаква екзистенциална тревожност у Злата, но незнам от какво е породена. И да, изглежда състарена и повяхнала, поне на екран.

Общи условия

Активация на акаунт