🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 148 057
  • 1 632
  •   14
Отговори
# 1 605
За пореден път, сътрапезниците не умеят да ползват нож и вилица, като варвари са всички. Трябва да се учат децата от 1 клас, че отстрани сме като абсолютни селяни, ама във френски ресторант.

# 1 606
Тя по нощница ли е?
Да не е вечеря с приспиване?

# 1 607
  • София
Всичко е за да си рекламира книгата, Освен да я подарява, надали някой ще си я купи.
Точките са от куртоазия, нереални са и според мен Станислав е победител тази седмица на 100%

# 1 608
  • Euskal Herria
Чак жал ми стана за Златка, само нея я отрязаха от максималния брой точки.

# 1 609
Чак жал ми стана за Златка, само нея я отрязаха от максималния брой точки.

Тя коя година ще загрее, че няма нищо "честно и обективно" в телевизиите, малко ли участва къде ли не.

# 1 610
Е, това не може да е истина!
Този позьор и комплексар, с елементарното си чувство за хумор, Дънди, да спечели Черешката!
При конкуренция на двама професионални готвачи, които се справиха блестящо и с лекота, докато той се суетеше в кухнята и ръсеше простотии...

# 1 611
Е, това не може да е истина!
Този позьор и комплексар, с елементарното си чувство за хумор, Дънди, да спечели Черешката!
При конкуренция на двама професионални готвачи, които се справиха блестящо и с лекота, докато той се суетеше в кухнята и ръсеше простотии...

Той си изпроси победата. Нали се правеше на шут и "приреваваше", че нищо не бил печелил досега. Златка получи кафето - манчовото продуктово позициониране - като утешителна награда, че единствена не е с 80 точки, а лигльото спечели седмицата, защото много се лигавеше и буквално си изпроси плакета.

# 1 612
  • София
Още по-противен ми стана тоя мазньоч Дъндьо...Дано не го канят вече никъде, аман от него..

# 1 613
  • София
За мен Станислав беше за плакет, а Дънди за книгата като най-добре от непрофесионалистите. Чоткин обаче щеше да се обиди, докато сега няма да им е тъпо. Дънди представи интересни рецепти - сармите и десерта.

Александра трябваше да е доста под Златка.

# 1 614
Абсолютно: "Александра трябваше да е доста под Златка", първо защото готвеше в ресторант и под  ръководството на шеф готвач. Да не говорим, че не можеше една тиква да разреже...

# 1 615
  • София
Дънди не е професионален готвач и получи 80 точки, което значи че се е справил много добре.
И какво нагласено има, че Златка не получи 89 точки? Явно нещо й е липсвала. Александра също не заслужаваше 80 точки. Явно десертът й е бил провал.

# 1 616
Гледам на запис. Ужасен криндж.. ДиДЖонска горчица и лигавщини.
След малко ще ви чета

# 1 617
да, ДиДжонска  прозвуча много "френски"....
И отново тиква, аман. Дънди пак оригиналничи.
безкрайно лигавене.
А  този Дънди ми писва вече с простотиите си !
Това с Икарус, да изръси, че е автобус беше велика простотия. Не е чувал,че Икарус значи Икар. (На същия принцип и Пегасус значи Пегас), това -ус накрая е от латински или гръцки. А един актьор да не знае какво е Икар...

# 1 618
То да беше само с Икарус, здраве му кажи!
Но той не спря с простотиите на всеки синхрон... аз дори не мога да ги повторя, защото "мютвах" звука, когато той коментира.

# 1 619
Днешният епизод го изгледах едвам едвам и с превъртания. Александра не е харесах в “Ергенът” нито тук я харесах. Лигава е, и има нещо което мн ме отблъсква в нея. Също така ми беше някак неприятно да я гледам как се натиска на Станислав. Няма лошо ако си го е харесала, но някак си в ефир ми идва малко множко.

Златка, мн у теглена и нещастна ми се вижда.

Дънди изпросено си спечели плакета.

Смятам, че Манчев трябва да даде шанс и на зрителите да гласуват тогава ще е най - честно. Знам че е на запис, но ако се помисли сигурно има начин да се вкара и зрителското оценяване

Общи условия

Активация на акаунт