Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 169
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Фирма се създава за 2 дни с 2 лв. капитал. Това изобщо не бива да те топли, че е вложил кой знае какви усилия в твоя чест.
Казал ти е, че не те харесва като жена, че те намира малодушна и че му е скучно с теб. След този вербален шамар наистина не разбирам кое не ти е ясно.

# 61
Фирма се създава за 2 дни с 2 лв. капитал. Това изобщо не бива да те топли, че е вложил кой знае какви усилия в твоя чест.
Казал ти е, че не те харесва като жена, че те намира малодушна и че му е скучно с теб. След този вербален шамар наистина не разбирам кое не ти е ясно.
Фирма може да бъде създадена с 2лв капитал, да, но да започнеш да развиваш активно работещ бизнес ти трябват около 150к, които са инвестирани от него за мен. Както и да е това е било негово решение, когато го започнахме и малко или много оказа вливания на връзката ни.
Фактът, който не ми е ясен е, че съм чувала това много пъти през годините, но този път наистина се страхувам, че ще загубя човека и то заради моето държание и липса на твърдост, което за вас може да не е много какво толкова идва и си заминава, но за мен е половината ми смислен и осъзнат живот, цели, мечти, надежди и чувства и най-вече време да пораснем заедно емоцинално.

# 62
Тоя турбо бизнесмен, който няма пари за бензин за 30 км., може да е всякакъв - напр. пълен льольо, оправдаващ се с баба си - но токсичен и нарцис не е. Между другото първоначалната версия беше, че живеете в различни квартали, следете ги тези работи.

Общо взето е бил достатъчно коректен да опита да сложи край на живо, вместо да се покрие, но не е успял. Следващия път може да не си направи този труд, ако вече е видял вманиачване.
Ако историята е истинска, единствените смислени съвети са за терапия, за да не повтаряш тази драма отново и отново в следващите връзки.

# 63
Аз ти предлагам да излезеш с някой друг, ей така за забавление. Мъж, жена, нямаш ли някаква компания. Не се фиксирай в този, няма смисъл.
Направи нещо за себе си днес, иди на кънки или на басейн, на театър или на кино. Купи си книга, понеже не те познавам, не знам какво харесваш, за да ти дам съвет.
Абсурдно е на Коледа да си седиш вкъщи и да мислиш за мъж, който не те харесва. Причиняваш си излишна болка, трябва винаги да поставяш себе си на първо място.
От писанията ти разбирам, че очакваш от този мъж да ти подреди живота. Да изградите общ бизнес, за да имаш възможност да гледаш децата му спокойно.
Това е страхотно, но винаги трябва да имаш и план Б, а ти нямаш план Б.
Хайде днес, вместо да се виждаш с него, си изгради план Б за живота. И довечера ще се почувстваш по-добре.
Ако не си суеверна, можеш да ни разкажеш за вторият план.

# 64
Тоя турбо бизнесмен, който няма пари за бензин за 30 км., може да е всякакъв - напр. пълен льольо, оправдаващ се с баба си - но токсичен и нарцис не е. Между другото първоначалната версия беше, че живеете в различни квартали, следете ги тези работи.

Общо взето е бил достатъчно коректен да опита да сложи край на живо, вместо да се покрие, но не е успял. Следващия път може да не си направи този труд, ако вече е видял вманиачване.
Ако историята е истинска, единствените смислени съвети са за терапия, за да не повтаряш тази драма отново и отново в следващите връзки.

Реално, аз също съм в София, но се водя област София, а не град.
Благодаря за съвета. Иначе да ако висиш в Цариградско 40 мин е тапа ще изхабиш същото гориво, което ще изхабиш до вкъщи.

# 65
Трябва да спрете да вярвате в тези измислени сценарии за големи инвестиции и непосилни суми, защото те едва ли отговарят на истината. Извиненията с работата и възрастните роднини са само параван за липсата на истински интерес от негова страна. На тази възраст е абсурдно да поддържате връзка от разстояние години наред, без никой да направи крачка към промяна. Той никога не е имал намерение да гради бъдеще с вас. Очакването на годежен пръстен в тази ситуация е абсолютно нелепо. Да наричате мъжа ми човек, с когото не сте делили един покрив дори няколко месеца, е поведение на неопитна тийнейджърка, но не и за жена с житейски опит.

# 66
Според мен няма смисъл да го обсъждаме и оправдаваме. Човекът е такъв, какъвто е. Не иска да е с теб. Така, както ми го описваш, съм сигурна, че ще си е сам и следващата Коледа. Не е проблемът в теб, в твоята сексуалност, външност, проблемът е в него.
Само, че нас той не ни интересува. Интересуваш ни ти, как може да се почувстваш по-добре.
Ако смяташ, че няма да срещнеш по -добър от него, още днес си поръчай картина с два розови божура и си я сложи на югозападната стена в апартамента си. Това, според фъншуй ще доведе истинската любов при теб. Важното е да вярваш и Вселената ще ти даде всичко. Дори и цял ден да търсиш в интернет картини е по-добре, отколкото да го анализираш тук. Просто го забрави, както изтриваш ненужен файл от компютъра си.

# 67
Казва ти как да се държиш, какво поврдение да имаш, че и фирма, в която да работиш ти прави.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 00:22 от brumm

# 68
Да, направил пет стартъпа по 150 хиляди, няма левчета за гориво.
А какви пързалки имаше едно време...

# 69
Според мен няма смисъл да го обсъждаме и оправдаваме. Човекът е такъв, какъвто е. Не иска да е с теб. Така, както ми го описваш, съм сигурна, че ще си е сам и следващата Коледа. Не е проблемът в теб, в твоята сексуалност, външност, проблемът е в него.
Само, че нас той не ни интересува. Интересуваш ни ти, как може да се почувстваш по-добре.
Ако смяташ, че няма да срещнеш по -добър от него, още днес си поръчай картина с два розови божура и си я сложи на югозападната стена в апартамента си. Това, според фъншуй ще доведе истинската любов при теб. Важното е да вярваш и Вселената ще ти даде всичко. Дори и цял ден да търсиш в интернет картини е по-добре, отколкото да го анализираш тук. Просто го забрави, както изтриваш ненужен файл от компютъра си.
Той е такъв какъвто е, аз съм такава каквато съм и толкова. Едно време му казвах, че ще се променя заради него и ще оправя всичко, а той ме срязваше, че никога не трябва да се променям заради някой особено мъж.
Аз съм тази, която си е вкарала мухата, че това е мъжът на живота ми и съм си наредила цялото ежедневие по него. Съответно аз страдам и се измъчвам - дали той страда, или въобще не му пука или е поредната манипулация към мен в опит да ме “поправи” знае само той.
Хем знам че не заслужавам всичко това, че трябва той да си мисли леле какъв късметлия съм с такава жена, която ме търпи, а не обратното. Смисълът на темата беше да получа съвет от независими хора, с по-голям житейски опит от мен, защото аз искам да бъда с този човек въпреки кофти характера му (козата зодия), но не искам да е по-такъв начин. Искам си лятната идилия..

# 70
Много съвети получи, но ти не се вслушваш, само продължаваш да тропаш с крак „Искам го пък!“.
Ами, искай си... Той обаче не те иска. Въпрос на време е да си намери някоя друга (ако вече не я е намерил) и какво ще правиш тогава?

# 71
Горе долу всичките ти варианти са мъчителни. Ако се опиташ да го промениш няма да стане, но ще мъчиш себе си чрез полаганите усилия и търпение в комбинация с все по-кофти поведението му, окуражен от факта, че си му даденост. Ако се примириш...кажи речи пак същото. Ако го разкараш и после си заспомняш само хубавите моменти..на третия ден (образно казано) ще го потърсиш ти.
Какво остава? Освен принципът клин клин избива...

# 72
Ей така ще ви даде някой 150 хиляди лева при положение, че ви вижда два пъти седмично и няма пари да излезе на квартира с гаджето близо до баба си. Пък и имал не един, а няколко стартъпи….
Мислите, че тук не знаем как се прави бизнес ли?
Влюбена сте в безработен wannabe предприемач, който се издържа от пенсийката на баба си.
И какво ще стане с бизнеса, който ви е отворил, сега, когато ви е бил шута?

# 73
Според мен е закопаване да се фискираш в този мъж. В желание да го променяш, поправяш и така може да загубиш още фертилни години, но ти си знаеш.
Аз ти предлагам да търсиш друг, да си отворена за нови хора.
Съвет как да бъдеш с този мъж, нямам.
Никога не съм успяла да променя или превъзпитам някой. Общувам с такива, които ми импонират на моя характер.
Чувала съм от приятелки, че са променили мъжете си, но това е станало в началото на връзката, а вие вече пет години сте карали така, не вярвам да се осъзнае и да стане мъжът, който искаш да бъде.
Моят съвет е да късаш сега и веднага.
От приятелския ми кръг, имам само една такава история, завършила с Хепи енд. Имах приятелка с такава безперспективна връзка, разделиха се, минаха няколко години, той пак я потърси, тя му даде шанс и сега за заедно и имат дете. Там обаче причините бяха други, които не ми се описват тук, защото не е коректно.

# 74
  • София
Ооо, Козирог ти е съобщил в прав текст, че не те харесва?
Мислех нещо да ти дам акъл да се отделиш малко, обаче в този случай няма надежда.
Няма да бъдете заедно до февруари.
Но ти ще страдаш до пролетта.
После - нов сезон, нови възможности.

Общи условия

Активация на акаунт