Как да вземеш отново акъла на мъжа си в дълга връзка?

• 7 179
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Горе долу всичките ти варианти са мъчителни. Ако се опиташ да го промениш няма да стане, но ще мъчиш себе си чрез полаганите усилия и търпение в комбинация с все по-кофти поведението му, окуражен от факта, че си му даденост. Ако се примириш...кажи речи пак същото. Ако го разкараш и после си заспомняш само хубавите моменти..на третия ден (образно казано) ще го потърсиш ти.
Какво остава? Освен принципът клин клин избива...
Горе долу положението е или бягам и си кърпя сърцето сама или остава, игнорирам и се надявам той сам да оцени каква съм - нещата които е видял в началото. На практика аз съм същия човек, но повече неуверена в себе си и обсебена от него. Нещо типично за влюбена жена

# 76
Горе долу положението е или бягам и си кърпя сърцето сама или остава, игнорирам и се надявам той сам да оцени каква съм - нещата които е видял в началото. На практика аз съм същия човек, но повече неуверена в себе си и обсебена от него. Нещо типично за влюбена жена
Каквото и да ти кажем тук ще са тояги на чужд гръб. Ти си знаеш как се чувстваш и колко е преодолимо. Ако не можеш да се решиш да избягаш сега, не се обвинявай. Щом осъзнаваш ситуацията си към момента с яснотата, с която я описваш, то един ден ще избягаш, за добро. И въобще не е далече този ден.

# 77
Той е направил фирма за теб, за да гледаш спокойно децата ви, но не търси вариант дори да живеете заедно и ти няма да получиш пръстен? Как ще стане това? Ти ще гледаш децата в своя апартамент в своя град, а той от време на време ще ви идва на гости?
Знам, че боли, но всички добронамерено ти казваме - осъзнай се и се спасявай. Този мъж съвсем ясно ти показва, че не планира бъдеще с теб освен регулярни срещи за секс и компания.

# 78
Не, не е типично за влюбена жена. Типично е за жертвата на нарцистичен, токсичен тип. Истинската любов не те мачка, не те принизява, а те извисява.
Само че от това, което пишеш като отговори - нямаш смелостта да се изправиш срещу реалността и си тъпчеш на едно място “искам, искам, искам”. Аз не мисля, че той ще те зареже. Просто в момента ти играе някакви малоумни театри , явно му е много скучно. Такива хора умират за драмата. Дресира те като кученце.
Извинявай, че ще ти го кажа - но си жалка. И той вижда, че си жалка. И няма грам никакво уважение към теб. Тук не говорим за любов, а за уважение.
Ще ти кажа честно как ги виждам нещата  - няма да се разделите така. Ще продължите с това мъчение още неизвестно количество време. И или тотално ще те скърши и обезличи, или ще се събудиш от транса някой ден и ще си тръгнеш сама, но какво ще ти коства после да си залепиш счупените парченца…
Я се замисли - ами ако имаш дете от този човек? Сериозно… Знаеш ли какви са нарцисистите спрямо собствените си деца? Същите. Просто упражение - напиши в Гугъл - нарцистичен родител и чети… Ако говориш добре английски - има още повече материал. Престави си родител, за който дори детето е конкуренция за внимание и го смазва психически, че не става още от малко. Направо е страшно.
И знаеш ли - лятната идилия е измислица. Фасада. Той е лъжец, много добър при това и в началото те е заблуждавал.
Наистина ми е жал за теб и сълзите, които ще продължаваш да проливаш.

# 79
Ооо, Козирог ти е съобщил в прав текст, че не те харесва?
Мислех нещо да ти дам акъл да се отделиш малко, обаче в този случай няма надежда.
Няма да бъдете заедно до февруари.
Но ти ще страдаш до пролетта.
После - нов сезон, нови възможности.
Като се запознахме той ми каза, че не излиза с жени като мен (външно) предпочита дългокраки блондинки, а аз съм миньон брюнетка. Аз му казах, че не излизам с мъже като него като характер - типични свалячи. И така до днес. Чувала съм стотици пъти, че не ме харесва и харесва друг тип външно засягала съм се, плакала съм и той е оправял всичко, че ще се опита да се промени. Но вече не му се занимава и смята, че е по ползотворно да бъде с жена която харесва външно все тази каква е отвътре. На мен хареса характера и това че съм добра и свястна.

# 80
Добра и свястна = послушна и го търпиш.

# 81
Добра и свястна = послушна и го търпиш.
Точно така прекалено послушна и търпелива. Странното е, че в живота не съм такава. На работа не мълча дори на шефа ми когато не е прав. А пред него си гълтам граматиката. Знам че ме превъзхожда умствено

# 82
Освен да го "отвлечеш" и вържеш у вас, друг вариант няма след това, което написа.
И ти не го обичаш, а не искаш да губиш "инвестицията". Това е друго чувство.
Какъв акъл ще вземаш с тези спорадични срещи не е ясно.
Той вече може да е с взет акъл от друга.

# 83
Не те превъзхожда умствено. Дресирал те е. И аз бях същата. А пичът беше завършил спортното училище и даже беше крайно неграмотен. А аз съм с висше образование и съм прочела хиляди книги.
Но не можех да го надприказвам. Чувствах се като малоумна пред него.
Също много типично за токсичните връзки.

# 84
Ако те превъзхождаше умствено нямаше да те наранява. Превъзхожда те по безчувственост.

# 85
Да, направил пет стартъпа по 150 хиляди, няма левчета за гориво.
А какви пързалки имаше едно време...

Да, да, и се саморазвива бизнесът. Само я чакат да роди, да изкара 3 години майчинство и да се скъса да взима болнични.

# 86
Освен да го "отвлечеш" и вържеш у вас, друг вариант няма след това, което написа.
И ти не го обичаш, а не искаш да губиш "инвестицията". Това е друго чувство.
Какъв акъл ще вземаш с тези спорадични срещи не е ясно.
Той вече може да е с взет акъл от друга.
За мен връзките са инвестиция моето време и моя живот и бъдеще. Не излизам с някой ей така да убия няколко часа. Акълът не е взет все още прекалено високо его

# 87
  • София
Мислех нещо да ти дам акъл да се отделиш малко, обаче в този случай няма надежда.
Като се запознахме той ми каза, че не излиза с жени като мен (външно) предпочита дългокраки блондинки, а аз съм миньон брюнетка. Аз му казах, че не излизам с мъже като него като характер - типични свалячи. И така до днес. Чувала съм стотици пъти, че не ме харесва и харесва друг тип външно засягала съм се, плакала съм и той е оправял всичко, че ще се опита да се промени. Но вече не му се занимава и смята, че е по ползотворно да бъде с жена която харесва външно все тази каква е отвътре. На мен хареса характера и това че съм добра и свястна.
WTH???
Някой някога да ми каже нещо за външния ми вид и да го повтаря и аз да седя с него?
Никога.

# 88
WTH???
Някой някога да ми каже нещо за външния ми вид и да го повтаря и аз да седя с него?
Никога.

Хипотетично е правилно - щом не му харесвам и не му изнася да се маха. Но уви ето ме пиша си с непознати на Коледа за цялата връзка и се държа вкъщи да не палача. Кофти ситуация за мен

# 89
  • София
Съвсем нормални емоции след дълга връзка. Раздялата е като настинка - рев, разговори, мисли, болка в сърцето. Ако издържиш две седмици, минаваш на следващия етап. Успокояващ се, презареждащи се, започваш нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт