?Въпроси всякакви за СО? 2026

• 16 692
  • 344
  •   1
Отговори
# 315
Аз пък често си държа фейса отворен за часове на компютъра, реално въобще не съм на линия.
Ако някой седне да ми държи сметка, лошо Седларов, лошо.

# 316
  • София
Тя не му е държала сметка за това, пише, че дори не го е споменала. А че е казал, че ще се обади след спора и не се е.

# 317
  • София
Не му се е спорило повече на човека, нищо странно не виждам. Има ли право като му е в повече един скандал да се омете и да заспи, или да се прави на заспал? Според мен има. И вече може и съвсем да му е писнал не само скандала, но и останалото, напълно разбираемо.

# 318
Намерил си е друго. Секс не получава, но му държат сметка.

Във фейсбук се маха зелената точка, ако си известно време неактивен, дори е отворен.

# 319
Да не сте на 15 години? Това зумърите сте странни хора от нищо -нещо, от муха -два слона.
То идва от твърде много он лайн общуване. Човек може да си е отворил нещото си /фейса или там квото е/, но да не пише в момента.
И друго - не бъди свръх обсебваща, това дразни ужасно, давай на хората въздух - търпението не е приоритет на твоето поколение, а много важно да се научи. 

# 320
Ако някой не ми отговаря на чата, а виждам, че е активен, ще му звънна по телефона, ако искам да го чуя. Не бих държала сметка защо не ми пише, аз понякога също отварям два-три прозореца и може да пропусна чат. В случая направо бих попитала човека дали иска да скъсаме, след като ти е писал така. Но аз съм за комуникацията, за неоставяне на място за недоразумения и то най-добре жива комуникация, не онлайн или пък с писма

# 321
От около 1г сме заедно. В тази ситуация, а и преди, скандали не е имало. Още от самото начало се случваше, когато се появи някакво недоразумение - и на живо също, като му кажа как се чувствам и директно да ми казва, че нямало смисъл, нямало да се получи, край и подобни. Или пък отказваше да говорим на момента. Все се чувствах виновна и аз бях тази, която един вид омеквах и го търсех пак, за да се изясним или пък и аз си замълчавах въпреки че вътрешно съм се чувствала засегната и продължавахме.. А този път се подразних най-вече заради това, че го очаквах всеки момент да се обади - както ми каза, бях на разположение, а можеше да си свърша моя работа.

# 322
Другият път не го чакаш, а си вършиш твоя работа.
Казваш – написваш му – не беше ок това, аз си имах планове, другият път няма да чакам обаждането ти. Небрежно отношение е, можеше да напишеш едно лека нощ, не ми се говори.

# 323
  • София
От около 1г сме заедно. В тази ситуация, а и преди, скандали не е имало. Още от самото начало се случваше, когато се появи някакво недоразумение - и на живо също, като му кажа как се чувствам и директно да ми казва, че нямало смисъл, нямало да се получи, край и подобни. Или пък отказваше да говорим на момента. Все се чувствах виновна и аз бях тази, която един вид омеквах и го търсех пак, за да се изясним или пък и аз си замълчавах въпреки че вътрешно съм се чувствала засегната и продължавахме.. А този път се подразних най-вече заради това, че го очаквах всеки момент да се обади - както ми каза, бях на разположение, а можеше да си свърша моя работа.
Еми, какво се учудваш тогава? А и какво не си могла да си свършиш? Да не сме 85-та и да клечиш до стационарния телефон.

# 324
  • Варна
Станала си му удобна, винаги на разположение, вече не си интересна, търсиш го, обясняваш се. И да, точно раздяла е имал предвид. Повече не се занимавай.

# 325
Натоварих се само от писаниците ти, пък за мена не знам ...Много емоция, много нещо ...
Много се въртиш около него - на колко си? Звучиш ми много лапешки.
Ама не си го слагай толко на душата, дай го малко по-чил / тия лафове от зумарите ги научих/

# 326

Ситуацията няма да подобри, намери си нормално гадже.
Иначе ще продължиш да му се молиш и да преглъщаш, за да не се фръцне принцът. Ти ще си нещастна, на него ще му е спокойно докато не се влюби наистина в някоя, която ще иска да изслушва и т. н.

# 327
  • София
Още от самото начало се случваше, когато се появи някакво недоразумение - и на живо също, като му кажа как се чувствам и директно да ми казва, че нямало смисъл, нямало да се получи, край и подобни. Или пък отказваше да говорим на момента. Все се чувствах виновна и аз бях тази, която един вид омеквах
Т.е. дресира те и манипулира да се примиряваш с неща, които не ти харесват.

Още като написа цитата с недовършеното изречение, получих дежа ву. Бягай от такива хора. Нищо добро не те чака. Само стрес, чудене и несигурност. А може да е друго - спокойствие, стабилност, усмивки Wink

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 13:01 от The Catcher in the Rye

# 328
  • София
Анонимен, а ти какво получаваш от тази връзка, освен че трябва да си на разположение и да стъпваш на пръсти?
Казал, че ще се обади - не чакаш, вършиш си работата, ако се обади - прекъсваш и се чувате.
Пише с недомлъвки и  оставя въображението ти да се вихри - много ясно знае какво прави и те уверявам, че го прави нарочно.
Връзка от една година - сега, когато трябва да сте най-влюбени и да не можете да се наситите един на друг, ти трябва да стъпваш на пръсти. А след 5 години, а ако се появи дете? За какво ти е това?

Ти сама себе си не уважаваш, не се цениш и се поставяш да си в нечие удобство. Не го прави, никога, за никого, освен за малко и невръстно твое дете. За мъж пък - съвсем. Нито е първия, нито  е единственият мъж на Земята, а дори и да беше - за какво ти е такъв човек, който те кара да се чувстваш нещастна? Малко повече самочувствие, ти не си по-малко ценна от него, че да се постилаш като килимче. Още първия път е трябвало да му кажеш - щом това искаш - добре, май наистина си прав, няма смисъл и да му гледаш сеира.

И да ти пожелая кураж - идва нов тираж.

# 329
Скрит текст:
От около 1г сме заедно. В тази ситуация, а и преди, скандали не е имало.
Още от самото начало се случваше, когато се появи някакво недоразумение - и на живо също, като му кажа как се чувствам и директно да ми казва, че нямало смисъл, нямало да се получи, край и подобни.
Скрит текст:
Или пък отказваше да говорим на момента. Все се чувствах виновна и аз бях тази, която един вид омеквах и го търсех пак, за да се изясним или пък и аз си замълчавах въпреки че вътрешно съм се чувствала засегната и продължавахме.. А този път се подразних най-вече заради това, че го очаквах всеки момент да се обади - както ми каза, бях на разположение, а можеше да си свърша моя работа.
Този човек не те харесва достатъчно. Няма смисъл от тази мъка. И следващият път, когато някой ти обяснява, че няма да се получи, няма смисъл и т.н., му казваш "ок, добре". Да пробва маипулациите си някъде другаде.

Общи условия

Активация на акаунт