Кралски работи и клюки - Януари 2026

• 65 310
  • 1 223
  •   6
Отговори
# 1 200
  • Glasgow
Ами той е отпреди час този материал, ние по рано коментирахме и го нямаше.
ХАри се прибра и Чарлз се прибра в Англия Simple Smile Хари и Меган са били на филмов фестивал покрай филм, който продуцират

# 1 201
Той този материал в Гадиън прилича като да е препечатан от Сън така или иначе.

Хари и Меган са на Сънданс. Довечера май пак ще са.

# 1 202
  • Някъде там
Интересно звучи поредния новия филм който продуцират. Другия за децата гледах и ми хареса.
Меган е като мъничка порцеланова фигурка на тази снимка, много слабичка и крехка изглежда, но пък има свеж вид в лицето.

Неизвестни измамници организират сложни финансови измами от повече от година в Белгия и извън нея, представяйки се за представители на белгийското кралско семейство или фондацията „Крал Бодуен“, според Федералната прокуратура и Центъра за киберсигурност на Белгия.
Скрит текст:
Схемата е насочена към бизнесмени и определени семейства в Белгия, както и към чуждестранни длъжностни лица. Измамниците използват специални техники и внимателно подбират жертвите си, като се уверяват, че имат връзки с кралското семейство, за да повишат собствената си кредибилност.
Тези измамни операции винаги изискваха финансиране за определени каузи. Един измамник твърдеше, че парите са необходими, за да се помогне на белгийски журналисти, държани като заложници в Сирия. Макар че повечето жертви не се поддадоха на измамата, има поне един документиран случай на извършен паричен превод.

След кратка пауза от началото на 2026 г. измамниците продължиха усилията си с нови, добре измислени сценарии. Те започнаха да канят бизнес лидери на видеоразговори, водени от фалшив профил на крал Филип. В друго искане жертвите бяха помолени да спонсорират фалшива гала вечеря, която уж щеше да се проведе по-късно през годината от фондацията „Крал Бодуен“.

Федералната прокуратура, Федералната служба за борба с компютърните престъпления (FCCU) и специализирани полицейски сили в момента разследват измамниците.
https://www.brusselstimes.com/1935076/fraudsters-posing-as-belgi … eal-peoples-money
Много  ми хареса този колаж на днешната рожденичка.

# 1 203
  • Glasgow
И на мен много ми младее, само се надявам да не се връща тази мода на болезнено изправени коси, в съседната тема пускаха снимки от фестивала, и Натали Портман с такава коса, или един фризьор ги е правил за вечерта 😅

# 1 204
Ами той е отпреди час този материал, ние по рано коментирахме и го нямаше.
Скрит текст:
ХАри се прибра и Чарлз се прибра в Англия Simple Smile Хари и Меган са били на филмов фестивал покрай филм, който продуцират
И американски източници има. Който иска, може да намери.
Че то и логиката сама по себе си води дотам, че кралят се е задействал - той трябва да се задейства.

На Хари косата чудодейно пак е поникнала. Satisfied

# 1 205
  • Glasgow
Той май има малко отпред и я глади назад 😅😭остава една прическа като Кеворк настрани да измисли 😅

# 1 206
Да си присади - пари ли няма? И нито е срамно. Кой иска да остане без коса. Има възможности да се "пребори" генът.

# 1 207
  • Glasgow
Поне да я пообере, така като някакъв Ед Шийрън

# 1 208
На Меган не ѝ прави услуга тази прическа зад ушите. Панталона също, да младее не бих казала, просто са много обработени снимките ѝ. Виждали сме я без обработка каква разлика има. Интересна разлика има в контура на лицето на тези снимки.

# 1 209
Мегън винаги ли е била с така издадена напред и удължена долна челюст?! Сега се загледах, не ми е правило впечатление до сега.

# 1 210
Мегън винаги ли е била с така издадена напред и удължена долна челюст?! Сега се загледах, не ми е правило впечатление до сега.
Определено не.

Дори преди няколко месеца не е била така.

# 1 211
Помислих, че е заради отслабването. Определено преди е била по-симпатична.

# 1 212
  • Glasgow
Меган с деца скаути (мисля, че са от филма, за момиченцата скаути) и тя като дете -скаут

# 1 213
  • Някъде там
Хари и Меган са на Сънданс. Довечера май пак ще са.
Да и днес са там.

# 1 214
Странен избор на тоалети, не ни допадат за събитието. Особено при Хари. Все едно е отскочил до Теско за мляко.

Общи условия

Активация на акаунт