Снимки и спомени от близко и далечно минало - 4

• 9 612
  • 226
  •   3
Отговори
# 210
И аз не купувам всички марки, харесвам си някои. Най-често Молерите, понякога една на Маджаров, понякога някой Старец на Родна стряха...
Опитайте и Рони, те са най-хубави, но не се продават във веригите и никога не съм срещала промоция.

# 211
  • София
Аз купувам луканка с по-изчистен състав, които няма как да са на цената на масово предлаганите. Например Попов, на 90-95лв./кг ги намирам, но все пак е деликатес и не е храна от първа необходимост.

# 212
При нас е от първа необходимост, ние ядем доста сандвичи, пици, само колбас със салата, та Рони покриват цена-качество, но никога няма промоция или намаление.

# 213
  • Бургас
. Например Попов, на 90-95лв./кг ги намирам,
На таз цена, доста ще ми присяда, ако ям...
Тез хора се самозабравиха с цените!

# 214
И аз така мисля, съвсем доволна съм от качеството на Молерите и то е на цена около 60 лева, както се каза по-горе, но много често е и на промоция.

# 215
Бре, кога луканката стана първа необходимост?! Нали сме супер бедни?! Честно не знам колко струва, купувам когато ми се дояде. 
От старите цени си спомням кофичка кисело мляко 23 стотинки и виенска кифла 6 стотинки, а и билетче 6 стотинки.

# 216
Храната е първа необходимост.

# 217
Храната да. Луканката е лукс, не необходимост.

# 218
Не е лукс, ежедневна храна е. Лукс са измислените еко, био и не знам кви си екзотични фуражи.

# 219
Не ми се спори с теб, но се замисли колко струва кг луканка и  колко е заплатата/пенсия на масата българи и тогава пиши глупусти.

# 220
Кифлата с мармалад от сладкарницата до нас беше 14 ст. Една милинка във фурната беше 3 ст. Истински сладолед във вафлена кофичка от количка на улицата беше 25 ст. Всичко беше невероятно вкусно, a аз бях злоядо и много слабо дете, но всеки ден си купувах и си ги хапвах.

# 221
Ох, сетих се за един плодов сладолед от машина, който беше малко по-евтин даже от 25ст. Много ми харесваше. С цвят на гнила ябълка беше Laughing

# 222
Не е лукс, ежедневна храна е. Лукс са измислените еко, био и не знам кви си екзотични фуражи.

Е, как да не не лукс луканката. Винаги е била лукс и по соца. "Нямал 2 лева в народната банка, лъже мръсникът - преяжда с луканка" песет на Милена от соца

# 223
Тези цени от предната страница не са от 1988 година, а поне 10-15 години преди това.

# 224
  • Майничка
Ох, сетих се за един плодов сладолед от машина, който беше малко по-евтин даже от 25ст. Много ми харесваше. С цвят на гнила ябълка беше Laughing
Мдамм, горе-долу от това се и правеше. Сега щяха да му казват сорбе. 😁

Общи условия

Активация на акаунт