🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 73 354
  • 797
  •   14
Отговори
# 780
Коя е Николчето?

# 781
Явно Мартина и Любомира ще ги гледаме отново.
Тайно се надявам тази Станислава да греши...

# 782
Ауу този още сега ми е неприятен.
Марто като се сетя как го защитавах.. Никъде не го бях гледала, симпатичен, забавен има дар слово. Но ми олекна с избора на мома и последвалите изпълнения. А сега вече се олива, тече и от чешмата. Досаден е.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 21:08 от *Амбър*

# 783
С новия ерген Стоян бяхме съученици в Руската, той беше в английска паралелка. Много надут и самоуверен, були-то на випуска, прякорът му беше "проф"-а или нещо подобно. Вреше се навсякъде и постоянно беше "мистър" нещо си. След гимназията записа право в ПУ, по-нататък не знам. Беше модел на iventi, може и по тази линия да са го забелязали за кастинга. Излизаше с Николчето, преди тя да тръгне с Васето.
Николчето е бившата на Васил Андонов (преди се пишеше пикпук в youtube, сега е по-познат като Андон).
Ето я тук вдясно със Стоян (когато все още беше с коса, хич не му отива бръсната глава).

# 784
С новия ерген Стоян бяхме съученици в Руската, той беше в английска паралелка. Много надут и самоуверен, були-то на випуска, прякорът му беше "проф"-а или нещо подобно. Вреше се навсякъде и постоянно беше "мистър" нещо си. След гимназията записа право в ПУ, по-нататък не знам. Беше модел на iventi, може и по тази линия да са го забелязали за кастинга. Излизаше с Николчето, преди тя да тръгне с Васето.
С коса как изглежда и от кога няма? Кои са Николчето и Васето.
Много е неприятен тоя, говори едно мазно и се подсмихва ехидно. Ако се мисли за голям мъжага, мале... от високо ще падне...
А ти си отговорил/а междувременно, мерси. И с коса не му отива. Ни Николчето знам, ни Васето ма ще го преживея Grinning

# 785
Тази Никол и тя се изявява(ше) на инфлуенсър. Сега роди и не я знам дали още снима тъпи видеа в Ютуб.

Стоян е по-добре с коса, но има странен поглед. То и във визитките не ми хареса.

# 786
С коса как изглежда и от кога няма? Кои са Николчето и Васето.
Много е неприятен тоя, говори едно мазно и се подсмихва ехидно. Ако се мисли за голям мъжага, мале... от високо ще падне...
А ти си отговорил/а междувременно, мерси. И с коса не му отива. Ни Николчето знам, ни Васето ма ще го преживея Grinning
Такъв си беше и в гимназията. С много високо самочувствие. Само изцепки очаквам от него.
С коса и на младини може да го видите на снимки в сайта на ивенти (със сигурност не е реклама). Не знам някаква пловдивска марка ли са, обаче бяха изтъпанчили един огромен билборд на Стоян в Пловдив, който загрозяваше гледката от тепето.
Тази снимка явно илюстрира еволюцията на косата му:
Скрит текст:
А ей такъв го помня:
Не мога да възприема сегашната му визия, дава му поне едни 10 отгоре.
Скрит текст:

# 787
Тоя Стоянчо, всякак си е грозничък.. Ама щом модел е бил, явно критерийте са само височина. А, щом е бил гадже с мърлявото Николче, ми е ясно какви са му критерийте за жени...

# 788
Този наистина ли е на 30?
Прилича на +45

# 789
  • София
С очила е Ентелигентен 😂

# 790
Този наистина ли е на 30?
Прилича на +45

Със сигурност е набор '95, към края на годината беше роден. Завърши 12 кл. през 2014-а.

# 791
Значи, освен, че е грозен, с визия на психопат, е арогантен и глупав. Да му мислят девойките.
За Американеца в група във фб, прочетох, че в периода си в БГ, като юноша, бил голям женкар, минал Младост 2.
За малкия къдравелко, пък пишеше, че никога не са го виждали с жена и бил мил и стеснителен.

# 792
Значи, освен, че е грозен, с визия на психопат, е арогантен и глупав. Да му мислят девойките.
За Американеца в група във фб, прочетох, че в периода си в БГ, като юноша, бил голям женкар, минал Младост 2.
За малкия къдравелко, пък пишеше, че никога не са го виждали с жена и бил мил и стеснителен.

За арогантен - да, глупав - не, никъде не е споменато.

# 793

За арогантен - да, глупав - не, никъде не е споменато.
За мен мъж, който е имал вземане даване с момиченца като Николчето, няма как да има интелект... Едно видео ако чуете, става ясно..

# 794
Ау, този ергенин, който е бил с Николчето го отписвам. Това девойче е дъно. Имаше клипове с един от всичките ѝ приятели как спят без чаршаф на матрака, нямат калъфки, в кухнята им мизерия, кучето (питбул, който се казваше Карл на Карл Лагерфелд) беше изяло тапети, маси, столове. За разкош имаха и котка с малки котенца, която май се беше окотила в гардероба.
От него очаквам да си избере тази, която е най-зле😄

Общи условия

Активация на акаунт