🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 73 812
  • 804
  •   9
Отговори
# 795
Демек Яница от Един за друг Satisfied

# 796
Демек Яница от Един за друг Satisfied

Може да има и по-зле 😀

# 797
На пръв поглед и тримата ергени не ми допадат. Но то май всяка година ми е било така. Иначе хора като всички останали.
Защо ви е толкова неприятна Николчето? Аз съм й гледала рандъм видеа като бях по-малка и не ми беше интересно, защото бяха някакви скалъпени пранкове и предизвикателства. Но миналата година бях мярнала едно, в което разказваше за живота си сега, предстоящото бебче и звучеше доста земна и адекватна.
Този ерген с коса е бил по-симпатичен, но то това не пита. Малко ми е лигав като изказ. Другият най-възрастният ми е най-съмнителен някак. Изглежда ми отчужден, хладен и пресметлив. Най-младият ми е малко като хибрид между Васил и Виктор като вайб.

# 798
# 799
Много ми харесва имението този сезон-градината,басейнът,гледките към океана.Определено ме впечатлява повече от миналата година.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 15:11 от Berussa

# 800
Николчето още снима. Излизат ми нейни видеа, въпреки че има бебе (Ален) предполагам е на Ален Делон. Снима си тъпички видеа най вече ънбоксинг на продукти.
Изкарва някой лев от тубата, след като не може да бръмчи по дискотеките. И в Ергена няма да я вземат на този етап.

# 801
Ален 😀😂😂 Сериозно ли? Поне да е А̀лен.

# 802
Николчето е с много симпатичен и готин мъж, нея не я познавам

# 803
Ален 😀😂😂 Сериозно ли? Поне да е А̀лен.
Сериозно. АлЕн е бебето.

# 804
  • Пловдив
Надявам се този Стоян да не е поредната антиреклама на завършилите право. Не знаех, че е от Пловдив, завършил е хубава гимназия, дано се окаже умен. Иначе тотално различен е с коса и без коса, виждала съм го на рекламите на Ивенти и аз, а и на други марки. Бил е даже Мистър ПУ,явно и за това е голямото самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт