☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 73 644
  • 747
  •   3
Отговори
# 60
Ани, не помня вече, МТЗ ми го препоръча, ама от къде го купихме не помня?! 🤣
То и Естедерм е от аптеката! 😀

# 61
До нокти е, моите винаги са били меки, чупливи и явно с мазна плочка.

# 62
От 2-3 лева лакове. Най-обикновени, на GR, Еssence и други такива марки. Имам и по-скъпи, разлика не виждам. Купих си и на прословутите Manucurist, никога повече няма да дам 30 лв за лак!
Скрит текст:
Да, вероятно има причина, ДХ3. Моите нокти са твърди като мидени черупки.

# 63
  • София
Льоня, аз пък не си намерих читава маникюристка затова си купих всичко...
Много си я ценя, защото работи прецизно и чисто. Само дето всеки път се разправяме,  като я карам да подкъсява максимално.

# 64
Марджи, честит празник!!! Flowers Hibiscus

Какви марки лакове ви издържат по седмица?

При мен- OPI и  ESSIE. Като последните 4- 5 години съм с вторите. База, лак, топ. На 30- ти бях на маникюр, днес свалих лака, защото ми омръзна
Също съм с меки и чупливи нокти, с ужасно бързо растящи кожички, на маникюр ходя през 7 до 10 дена при възможност. Пропусна ли, придобивам ръце на перачка. Просто съм вързана в ръцете в това отношение.
Гел- лак не ползвам почти от самото начало, откак се появи. Първо, че ноктите ми растат много бързо, а израснали такива с гел- лак не трая, та пак ходех на 10 дена макс на поддръжка , отделно в един момент организмът ми започна да го отхвърля.

# 65
Аз мъж сменям, читава маникюристка не. Хем навремето бивш мой любим вкарваше продукти за салони и научих занаята от немай къде. Повече от десет години съм със сегашната. Ръце на две седмици, крака на четири.

# 66
  • В полите на Пирин планина
Добро утро с един маникюр и от мен:

Обичам да се лакирам. Обикновено е един път в седмицата, в неделя. Определено ми е като терапия. 😀
Поздрави на Марджи за празника. 🌹

# 67
  • София
Успешна нова работна година на всички!
Марджи, бъди честита! И следващите 52 да имаш все такава искра и винаги да бъдеш в добро настроение! Тортата е много красива!

# 68
  • София
Честита да си, Марджи! Flowers RoseБъди здрава и щастлива и се радвай на всеки миг от живота!

Успешна и усмихната седмица на всички.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:54 от Scorpio73

# 69
  • тук-там
Френският ретинал аз си взех от парижка аптека, но Мими го поръча онлайн. Трябва да потърся в нет-а.

# 70
Много добре се справяте с маникюрите...аз съм с две леви...с моята украинка съм от 20 години Wink. Отдавна я считам за приятелка, набор ми е. Не държа на виртуозни изпълнения...един червен лак и нокти до дъно ми стига! 😃

# 71
Rimel най-харесвам аз от обикновените лакове.
Преди корид ходех с гел, но тогава го сваляха с фолио и леко изстъргване.
Мин. Година ходих на гел лак лятото няколко пъти, но технологията се е променила. Правят едно наслояване, без пълно сваляне и МНОГО пилят. Установих, че пилят МНОГО от нокътя и се уврежда.

# 72
Марджи, честит рожден ден! Да си жива и здрава, усмихната и безгрижна! Сега със смяната, 52=26 Wink

Аз съм от тези с проблеми от гел-лаковете, а и откакто имах насъбрана гной под нокътната плочка благодарение на маникюристката и буквално ми пробиха нокътя след това, си ходя най-често без маникюр. Обикновен лак и на мен не ми издържа, отделно слагането ме натоварва, а и не го слагам добре. Като казвам обикновен, визирам OPI, дето уж го смятат за добър. С топ лак не съм пробвала наистина.

Тука е доста студено, а от днес има и сняг, така че гледам да не падна по улиците, стилът малко на заден план остана. Laughing

# 73
  • Бургас/Пз
Да, но едното е аптечна козметика, а другото е по-скоро лекарство, ако не се лъжа

# 74
Да, но едното е аптечна козметика, а другото е по-скоро лекарство, ако не се лъжа
Не знам, МТЗ да каже...аз не мога и на френски да го прочета! Sad
Ето какво намирам за него в интернет! Оставам с впечатление, чи е козметичен крем ? 🤔
https://bazar.bg/obiava-34669149/a313-frenski-krem-s-kontsentrir … vitamin-a-retinol

https://www.emag.bg/a-313-krem-za-lice-s-retinol-2-protiv-staree … 941/pd/DB53JJ3BM/

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 10:26 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт