Звездни Компромати - Януари 2026

• 137 962
  • 1 823
  •   12
Отговори
# 1 770
Гледах на Богданска гаджето в ИГ, човека вика - родил съм се с талант да пея. Чух му някои изпълнения и си мисля, че някой, който го обича и цени не му е направил услуга като го е окуражавал да избере тази професия.

# 1 771
. С нетърпение очаквам разговора за манджите им Simple Smile.
Готово. Господинът със силно наднормено тегло пори стриди

# 1 772
Голямото завръщане на дребните души.

# 1 773
Голяма свинщина стана в темата!

# 1 774
Веднъж годишно казвам “Аз ви казах, че така ще стане” - използвам си го днес 😁😁😁

# 1 775
Гледах на Богданска гаджето в ИГ, човека вика - родил съм се с талант да пея. Чух му някои изпълнения и си мисля, че някой, който го обича и цени не му е направил услуга като го е окуражавал да избере тази професия.
В нашия град това момче имаше участие в един ресторант с куверт, дори.

# 1 776
  • Viena
Може ли поне името ѝ да не споменаваме в темата? Предлагам да го заместваме с повръщащ емотикон 🤮.

# 1 777
То по принцип в темата имаше споразумение да не се пише за нея, но не изтрая дълго.
Не е достатъчно само представителки на най-древната професия от рода на Палуна да присъстват в темата, друго си е и престъпници да има.

# 1 778
На Дара косата ѝ май наистина е така боядисана
Скрит текст:

# 1 779
Да, така е боядисана. Каза, че много си я харесва и промяната е задължителна за всеки изпълнител.

# 1 780
Обясни се многократно защо е така. Не се обсъжда измисления им бляскав и фалшив живот, а измамите им, и то след като многократно се показват в национален ефир.
Ето, оказа се, че даже журналистката Пипи от две години не е чула за това. Нека повече хора узнаят и се вдигне шум, правим им добра услуга, като мълчим .

# 1 781
Еее, моралната полиция дойде!
Има си хас да не обсъдим абсурдното гъ*олизане на Дикова спрямо Петрова, предвид това, че Петрова и съпруг са престъпници. Какво се правите на ощипани? Ми хубаво, нека я канят навсякъде с червен килим и венци, вие си мълчете, нека всичко се забрави.

# 1 782
Брад Пит, Том Круз и Антонио Бандерас, wow! 1992-ра Interview with the Vampire
Скрит текст:

# 1 783
  • Bayern
На Дара косата ѝ май наистина е така боядисана
Скрит текст:
Харесва ми.  Обичам, когато младите ( не само популярните) експериментират с визията си и не следват сляпо трендовете.

# 1 784
Че това от доста време е тренд, доста алт-ове ходят така в арт средите. така че си е баш следване.
На мен не ми харесва, като скункс е, плюс, че този тип оцветяване ми ходи повече на тийнове. Иначе я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт